יואווווו
1. היי, מה שלומך?טוב,איתך? 2. ספר דבר אחד חדש:אין לי כוח 3. וידיעה אחת ישנה:אין לי כוח 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה:"היי"? 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) האמת שלא..רק כשבאים אליי לנשיקה אני מנשקת
ככה אני לא 6. בן כמה אתה?בעזרת השם ב25 באוקטובר -15 7. ומאיפה, אגב?רמת ישי 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים?מצחיק סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה.וואלה 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?אמממ לא 10. אתה מאלה?לא 11. האם אי פעם פגעת בעצמך?נפשית\רגשית? עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך?אממ סבבה....לא אכפת לי
האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד?אממ יש מצב 14. שברת עצם?לא טפוטפוטפו 15. עשו לך סתימה בשן?יס 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון?אממ סתם כשיחקנו בשביל הכיף במגרש
וואי איזו טובה הייתי.באלי שוב 17. התנשקת עם זכר?לא 18. ועם נקבה?לא (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך?לא חושבת 20. ובחברים?האמת...כן,אבל לא החברים הקרובים וגם לא סתם התביישתי 21. ובעצמך?מייבי 22. קיבלת נכשל בתעודה?כן 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות?אמממ יש מצב 24. עבדת תמורת כסף?אמ...לא זוכרת
עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי?חופש גדול 2006 26. נישקת אדם על הלחי?אמ..היום,את אבא 27. אדם נישק לך את הצוואר?לא נישקו לי את הצוואר 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"?לא זוכרת......... 29. שיחקת כדורגל?וואיי מזמן 30. רבת מכות?מכות...גם מזמן 31. ירד לך [א]דם?אדם לא ירד
דם ירד אתמול 32. אכלת בשר?אמ..לא זוכרת 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?אני לא אוכלת שהעיקר הוא סלט 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"?אם ברצינות אז זה היה מזמן 35. אתה אוהב שוקולד?אממ ככה ככה 36. איזה הכי הרבה?לא יודעת 37. שוקו או קפה?אממ קפה שחור או נס קפה? 38. יוסי או צדקיהו?חחחחחחחחחחחח 39. סינרגיה או נינט טייב?נינט 40. פרה או כבשה?פרה, 41. שטויות או חרוזים?שטויות 42. חישפוזית או אמבולנס?יש דבר כזה חישפוזית?
43. זוגי או אי-זוגי?מממ לא יודעת 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה?3 45. איזו כיתה אתה בכלל?י' 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון?לא ממש אכפת לי אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן?13?או 666? 48. מהי העונה האהובה עלייך?ניראה לי חורף 49. ישנה עם דובי?לא 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ?ניראה לי 5 אבל אני לא בטוחה לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך?כל מיני 52. מה לא?כל מיני 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?לא 54. שותה?מים 55. ואלכוהול, את שותה?לא 56. באיזו תדירות בגדול?לא שותה אבל 57. ומתי בפעם האחרונה שתית?מקודם 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?די 59. השתכרת אי פעם?שש 60. כתבת פעם שאלון?כן 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות?ניראה לי 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת?מי מוחק די להמציא דברים!!! 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?ממ כן 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך?בצוואר? 65. יש לך נמשים?לא 66. כתמי לידה?אממממ...לא יודעת 67. צלקת מיוחדת?מיוחד?לא..אבל צלקת יש 68. בא לך לשתף?סתם מהמגבים האלו של האוטו 69. מה דעתך על מין אוראלי?מעניין מאוד.מזה בכלל?! 70. באופן כללי- בנים או בנות?מזתומרת באופן כללי? 71. טלויזיה או מחשב?אמממ לא יודעת. 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר?כן 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?כן 74. בנית ארמון בחול?אממ כן 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים?קרצי????? 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה?לא ממש אכפת לי 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו?חחחח 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה?בטח שנייה אני באה 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ?אממ פה...אופנה\אופנה אלטרנטיבית\טלנובלות ..
אבל סתם מסתכלת,רק פה אני כותבת.ודיי הפסקתי לכתוב בטלנובלות 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?לא גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה?אממ באחת ככה 82. מה זה היה?לחם עם שוקולד 83. היה טעים?היה נחמד 84. התקלחת היום?אתמול בערב 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?אממ לא חושבת.... 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך?כן 87. נהנית?כן