אשכול אופנה, טיפוח ויופי יוצא לדרך!

אבזור עבורכן הוא לא רק מונח אלא גם דרך חיים? מכורות לשופינג? לא יוצאות מהבית אם אתן לא טיפ טופ מכף רגל ועד ראש? מרגיש שאתה יכול לתרום לעולם טיפים בנושא טיפוח ואופנה?
אנו מזמינים אתכם להגשים את החלום ולנהל פורום ב-
באשכול החדש שלנו: אופנה, טיפוח ויופי. אנו מחפשים אתכן לניהול פורומים בנושא: סטיילינג, שופינג, הסרת שיער וציפורניים. כמו כן, אנו מחפשים מנהלים לפורומים בנושא אופנת גברים וטיפוח הגבר. כמובן שאם יש לכם רעיונות נוספים לפורום, נשמח לקבל מכם פנייה. אז אם אתם מעל גיל 16, בעלי הכרות וותק במערכת הפורומים ומוטיבציה להשקיע, אנו מזמינים אתכם להגיש את מועמדותכן לניהול פורום בנושא האשכול דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. אנו מחכים לכם!

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo41.gifהאתר הישראלי ללינדזי לוהאן עובד כתובת!../images/Emo41.gif

לא יודעת אם שמתם לב, אבל בזמן האחרון האתר לא עבד בכתובת הנוכחית, אז נאלצנו לעבור לכתובת הבאה- http://www.lindsay.lin.co.il/ שימו לב לספיישל ביצפר בעמוד הספיישל!

../images/Emo75.gif פותחים שנה ב../images/Emo43.gif אנשים

"תאנים אהובתי" דנה ג. פלג מחברת קובץ הסיפורים "תאנים אהובתי" תתארח במוצאי השבת הקרובה, בשעה 20.30 בפורום ספרות וכתיבה גאה
. אתם/ מוזמנים/ות לשאול שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=621&msgid=105009344
פותחים שולחן לחג וזוכים בפרס
פורום הפקת אירועים ומסיבות מזמין אתכם לצלם את שולחן החג שלכם רגע לפני שכל המשפחה אוכלת, ואולי לזכות בפרסים שווים!
הקליקו כאן לפרטים נוספים שיעשו לכם את השנה מתוקה!
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=950&msgid=105391225
תחרות סיפורי סינגלס בבלוגיה עוברת לשלב הצבעת הגולשים – בואו לבחור את הזוכה שלכם!
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1080952
האימייל הכתום של תפוז יצא לדרך. צלמו אירועים חדשותיים והעבירו לנו. התצלומים הראויים יתפרסמו בכל רחבי האתר. http://www.tapuz.co.il/OrangeMail/
עיצבתם שנה טובה? שלחתם כמה מאות לכל רשימת התפוצה שלכם? בעמוד הגלויות תוכלו למצוא ברכות מופלאות וגם להוסיף את שלכם. http://www.tapuz.co.il/card/default.asp?catId=18
אנו מאחלים לגולשינו ולכל בית ישראל שנה טובה ומתוקה

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

לפורומי משחקי המחשב ברשת מצטרף מעכשיו גם פורום טרביאן (Travian) עם קהילה תוססת שמחכה לכם. בואו להכנס לעולם אחר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1837
מהם היתרונות של החלקה יפנית? מה לעשות כדי שהתלתלים הסוררים יסתדרו? בואו לגלות את כל סודות השיער בפורום שיער - עיצוב וטיפוח http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1838
סכסוך משפטי או משפחתי? יש דברים שאפשר לפתור בעזרת גישור. פורום גישור מזמין אתכם להכיר את הנושא ולגשר על פערים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1840
אוהבים בירה? מכוניות? ואולי אתם גברים רגישים דווקא? בפורום גברים החדש כל הגברים מוצאים מקום לפרוק ולדבר על מה שבאמת שמעניין אותם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1841
אם המילה קניות מסמלת עבורך לא רק מטלה אלא גם דרך חיים, פורום שופינג מזמין אותך לחלוק חוויות, לתת טיפים ולפגוש עוד חברים להתמכרות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1842
סמלים, צבעים, ביגוד, בדים ואביזרים - פורום סטיילינג יעצב את דרככם לשיק וללוק הנכונים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1843
איך אתה אוהב להתלבש? מה מתאים למה? מהם הצבעים שלך ואיזה סגנון הכי הולם אותך? פורום אופנת גברים ישדרג לך את המלתחה מחדש http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1844 שנה טובה לגולשים מצוות
אנשים

ToTheEnd

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifשרשראות של לינדזי, ריאנה וכו'../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

שרשראות בהזמנה אישית, עם כל תמונה שתרצו. פשוט תבחרו תמונה והיא תהיה מוכנה לכם עד סוכות. ואני גרה בת"א, אז אפשר להיפגש כשתהיו כאן. אם אתם רוצים בדואר, תצתרכו לשלם עוד כסף. אני שולחת בדואר רשום כי זה מסוכן בדואר רגיל. הוספתי תמונה עם כל מיני דוגמאות של שרשראות שמוכנות כבר (וקנו אותן כבר, אז אי אפשר לקנות אותן.
אבל אתם מוזמנים לשלוח לי תמונה במסר, כמו שכבר אמרתי) . ואתם יכולים לבחור אם אתם רוצים צבע אחר במקום הורוד שבשרשראות. יש לכם אפשרות לבחור שהשרשרת שלכם תהיה אדום/שחור/ורוד + לבן (הלבן חובה שיהיה בשרשרת) . אה כן, וכל שרשרת עולה 20 ש"ח. מי שרוצה מוזמן לשלוח לי מסר. אני מוכרת גם סיכות על אותו רעיון, אבל שימו לב שהסיכה תהיה מרובעת כזאת, כמו בתמונה. כל שאלה שיש לכם, רק במסר. כי כאן לא בטוח שאני אראה את זה. יכול להיות שכן, אבל גם יכול להיות שלא.

I Love Lindsay

New member
הייי......

טוב אז ככה אני לא הייתי כאן מלא זמן דבר ראשון בגלל שהיה לי בחופש עבודה גדולה במתמטיקה ובתחילת השנה מבחן להקבצות אז לא היה לי כל כך זמן וגם בגלל שאני הפסקתי קצת להעריץ את לינדזי ולא היה לי תקופה כל כך לראות אותה אז גם בגלל זה לא נכנסתי כל כך אז גם בהמשך אני לא נראה לי יכנס אולי בשבילכם אני יכנס מדי פעם להגיד שלום בחגים וכאלה.. אז בינתיים בהביי..LOVE YOU הכנתי לכם מערכת שעות מגניבה לשנה החדשה =P ממני מעין צוק-רן Maayan Tsuk-Ran...

חג שמח מפורום ניקלבאק

ניקלבאק, להקת הפוסט – גראנג' הקנדית, ממשיכים להצליח בארה"ב ובעולם כולו. בימים אלו הלהקה עובדת על אלבומה השישי, שעתיד לצאת לקראת סוף שנת 2007. האלבום האחרון זכה להצלחה אדירה, ומכר מעל 5,850,000 עותקים בארה"ב בלבד. מתוך האלבום יצאו שבעה סינגלים, שנשמעים שוב ושוב ברדיו ובערוצי המוסיקה. דרך הפורום שלנו ניתן להתעדכן בחדשות, להשתתף במשחקים, דיונים ופעילויות, וליצור קשר עם חובבי – ניקלבאק נוספים. אז למה אתם מחכים? קפצו לביקור! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1793

PerfectSP

New member
../images/Emo41.gifשנה טובה מפורום סימפל פלאן../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

פורום 1300 מאחל לכם שנה טובה,מהנה ומתוקה

../images/Emo41.gif בואו ללמוד איתנו ב-../images/Emo43.gif../images/Emo70.gif

אשכול לימודים והשכלה מחפש אתכם
מרגישים כמו המרצה של הכיתה? גיליתם שלתחום שאתם לומדים אין פורום?
אנו מזמינים אותכם להצטרף לאשכול לימודים והשכלה ולנהל פורום בנושא ב
אנשים. פורומים בתחום אותם היינו רוצים לפתוח הנם: אסטרונומיה, פיזיקה, ארכיאולוגיה, אדריכלות ותחום ההנדסה למיניו. כמובן שאם יש לכם רעיון לפורומים חדשים נוספים בתחום ההשכלה הגבוהה ובכלל, נשמח לשמוע עליו. אז אם אתם מעל גיל 16, בעלי הכרות וותק במערכת הפורומים ומוטיבציה להשקיע, אנו מזמינים אתכם להגיש את מועמדותכם דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp * תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. אנו מחכים לכם

שאלון כי ממש משעמם ליייייי

1. היי, מה שלומך? 2. ספר דבר אחד חדש: 3. וידיעה אחת ישנה: 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה: 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) 6. בן כמה אתה? 7. ומאיפה, אגב? 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים? סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה. 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? 10. אתה מאלה? 11. האם אי פעם פגעת בעצמך? עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך? האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד? 14. שברת עצם? 15. עשו לך סתימה בשן? 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון? 17. התנשקת עם זכר? 18. ועם נקבה? (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך? 20. ובחברים? 21. ובעצמך? 22. קיבלת נכשל בתעודה? 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות? 24. עבדת תמורת כסף? עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי? 26. נישקת אדם על הלחי? 27. אדם נישק לך את הצוואר? 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"? 29. שיחקת כדורגל? 30. רבת מכות? 31. ירד לך [א]דם? 32. אכלת בשר? 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"? 35. אתה אוהב שוקולד? 36. איזה הכי הרבה? 37. שוקו או קפה? 38. יוסי או צדקיהו? 39. סינרגיה או נינט טייב? 40. פרה או כבשה? 41. שטויות או חרוזים? 42. חישפוזית או אמבולנס? 43. זוגי או אי-זוגי? 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה? 45. איזו כיתה אתה בכלל? 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון? אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן? 48. מהי העונה האהובה עלייך? 49. ישנה עם דובי? 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ? לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך? 52. מה לא? 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? 54. שותה? 55. ואלכוהול, את שותה? 56. באיזו תדירות בגדול? 57. ומתי בפעם האחרונה שתית? 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? 59. השתכרת אי פעם? 60. כתבת פעם שאלון? 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות? 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת? 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך? 65. יש לך נמשים? 66. כתמי לידה? 67. צלקת מיוחדת? 68. בא לך לשתף? 69. מה דעתך על מין אוראלי? 70. באופן כללי- בנים או בנות? 71. טלויזיה או מחשב? 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר? 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? 74. בנית ארמון בחול? 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים? 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה? 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו? 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה? 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ? 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה? 82. מה זה היה? 83. היה טעים? 84. התקלחת היום? 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך? 87. נהנית? 88. ומהשאלון? 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה? 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד? 94. אגב, עבדת פעם? 95. במה? 96. את אוהבת את השפה העברית? 97. ואנגלית? 98. איזו שפה את הכי אוהבת? 99. איזו הכי לא? 100. למה?! ערבית שפה מהממת! 101. אילו שפות את מדברת בכלל? 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת? 103. לבנים - שיער ארוך או קצר? 104. זקן או מגולח לתפארת? 105. משקפיים- סקסי או לא? 106. שומעת עכשיו מוסיקה? 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון? 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10? 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא? לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה? אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין? 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה? 113. אם כן, כמה שנים. 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113? 115. אני מורחת את השאלון? 116. היית רוצה להפסיק אותו? פחח. אז תפסיקי. נו, תפסיקי. 117. אה, לא? בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה? 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף? 120. אוהבת מדורות? 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית? 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט? 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך? 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך? 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים? 126. את קונה דיסקים מקוריים? 127. שומעת הרבה מוסיקה? 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?) אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? 131. מה את אומרת על הכושר שלך? 132. היית אי פעם בהופעה חייה? 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133? 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה? 135. יש לך רישיון? 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו? 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום? ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול: 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות: 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק: 141. עם מי? 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו: 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות: 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא: 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע: 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו: 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך: 148. עם מי את מדברת? 149. על מה את חושבת ממש עכשיו? 150. מה החשק הכי חזק שלך? D: סוף

יואווווו

1. היי, מה שלומך?טוב,איתך? 2. ספר דבר אחד חדש:אין לי כוח 3. וידיעה אחת ישנה:אין לי כוח 4. הדבר שאתה בדר"כ אומר כשאתה פוגש אישיות אהובה:"היי"? 5. אתה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) האמת שלא..רק כשבאים אליי לנשיקה אני מנשקת
ככה אני לא 6. בן כמה אתה?בעזרת השם ב25 באוקטובר -15 7. ומאיפה, אגב?רמת ישי 8. מה מספר כרטיס האשראי של ההורים?מצחיק סתם, לא היית באמת חייב לענות על השאלה האחרונה.וואלה 9. מכיר את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?אמממ לא 10. אתה מאלה?לא 11. האם אי פעם פגעת בעצמך?נפשית\רגשית? עכשיו יש לי שאלות NEVER. כי זה מה שמתחשק. 12. מתאים לך?אממ סבבה....לא אכפת לי
האםםםםםםם אי פעם... 13. נפלת מאופניים/סקייטבורד?אממ יש מצב 14. שברת עצם?לא טפוטפוטפו 15. עשו לך סתימה בשן?יס 16. הובלת קבוצת כדורסל לניצחון?אממ סתם כשיחקנו בשביל הכיף במגרש
וואי איזו טובה הייתי.באלי שוב 17. התנשקת עם זכר?לא 18. ועם נקבה?לא (מעניין אם גם את אלה מחקת...) 19. התביישת בהורים שלך?לא חושבת 20. ובחברים?האמת...כן,אבל לא החברים הקרובים וגם לא סתם התביישתי 21. ובעצמך?מייבי 22. קיבלת נכשל בתעודה?כן 23. למדת למבחן יותר מ7 שעות?אמממ יש מצב 24. עבדת תמורת כסף?אמ...לא זוכרת
עכשיו מתי בפעם האחרונה, כי זה גם כיף! (סיבה ותוצאה.) מתי בפעם האחרונה... 25. התנדבת מרצונך החופשי?חופש גדול 2006 26. נישקת אדם על הלחי?אמ..היום,את אבא 27. אדם נישק לך את הצוואר?לא נישקו לי את הצוואר 28. אמרת לאמא: "אני אוהב אותך"?לא זוכרת......... 29. שיחקת כדורגל?וואיי מזמן 30. רבת מכות?מכות...גם מזמן 31. ירד לך [א]דם?אדם לא ירד
דם ירד אתמול 32. אכלת בשר?אמ..לא זוכרת 33. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?אני לא אוכלת שהעיקר הוא סלט 34. אמרת למישהו- "אני לא אוהב אותך"?אם ברצינות אז זה היה מזמן 35. אתה אוהב שוקולד?אממ ככה ככה 36. איזה הכי הרבה?לא יודעת 37. שוקו או קפה?אממ קפה שחור או נס קפה? 38. יוסי או צדקיהו?חחחחחחחחחחחח 39. סינרגיה או נינט טייב?נינט 40. פרה או כבשה?פרה, 41. שטויות או חרוזים?שטויות 42. חישפוזית או אמבולנס?יש דבר כזה חישפוזית?
43. זוגי או אי-זוגי?מממ לא יודעת 44. כמה יחידות אתה במתמטיקה?3 45. איזו כיתה אתה בכלל?י' 46. מעצבן אותך שכל השאלון בלשון זכר, למרות שסביר יותר שמדובר בנקבה שעונה על השאלון?לא ממש אכפת לי אותי קצת.. 47. מהו מספר השטן?13?או 666? 48. מהי העונה האהובה עלייך?ניראה לי חורף 49. ישנה עם דובי?לא 50. עד איזה גיל היה לך מוצץ?ניראה לי 5 אבל אני לא בטוחה לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. 51. מה מגניב בעינייך?כל מיני 52. מה לא?כל מיני 53. מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?לא 54. שותה?מים 55. ואלכוהול, את שותה?לא 56. באיזו תדירות בגדול?לא שותה אבל 57. ומתי בפעם האחרונה שתית?מקודם 58. אוקיי, מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?די 59. השתכרת אי פעם?שש 60. כתבת פעם שאלון?כן 61. ענית אי פעם על שאלון שעבר את 150 השאלות?ניראה לי 62. אם כן, ענית על כל השאלות שם, או שגם אז מחקת?מי מוחק די להמציא דברים!!! 63. חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?ממ כן 64. איפה ממוקמת נקודת החן האהובה עלייך?בצוואר? 65. יש לך נמשים?לא 66. כתמי לידה?אממממ...לא יודעת 67. צלקת מיוחדת?מיוחד?לא..אבל צלקת יש 68. בא לך לשתף?סתם מהמגבים האלו של האוטו 69. מה דעתך על מין אוראלי?מעניין מאוד.מזה בכלל?! 70. באופן כללי- בנים או בנות?מזתומרת באופן כללי? 71. טלויזיה או מחשב?אמממ לא יודעת. 72. הכנת פעם משהו מקיפולי נייר?כן 73. השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?כן 74. בנית ארמון בחול?אממ כן 75. גם אחד ממש מושקע עם דלי ומגרפה וכוסות ונטיפים?קרצי????? 76. יש לך שמץ של מושג כמה שנים לא עשיתי אחד כזה?לא ממש אכפת לי 77. גם לך יש ריח של סיגריות באף עכשיו?חחחח 78. רוצה לבוא לכבות לאבא שלי את הסיגריה?בטח שנייה אני באה 79. באילו פורומים את גולשת בדר"כ?אממ פה...אופנה\אופנה אלטרנטיבית\טלנובלות ..
אבל סתם מסתכלת,רק פה אני כותבת.ודיי הפסקתי לכתוב בטלנובלות 80. יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?לא גם לי. :O 81. מתי אכלת בפעם האחרונה?אממ באחת ככה 82. מה זה היה?לחם עם שוקולד 83. היה טעים?היה נחמד 84. התקלחת היום?אתמול בערב 85. האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?אממ לא חושבת.... 86. עשית אי פעם פעילות גופנית סתם ככה מבלי שאף אחד לחץ עלייך?כן 87. נהנית?כן

המשך

88. ומהשאלון?לא 89. מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?אבא 90. ומה היה הנושא העיקרי של השיחה האחרונה?תבוא לקחת אותי מהביצפר 91. דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?ממ....לא חושבת 92. מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?כרגע שומדבר 93. ואיזה מקצוע נשמע לך מפתה מספיק בכדי שתנסי לעבוד בו בעתיד?לא יודעת 94. אגב, עבדת פעם?לא 95. במה?לא עבדתי 96. את אוהבת את השפה העברית?אמממ מזה אוהבת.. 97. ואנגלית?כן 98. איזו שפה את הכי אוהבת?לא יודעת 99. איזו הכי לא?צרפתית\גרמנית וכל הדברים האלו 100. למה?! ערבית שפה מהממת!לא כתבתי ערבית אבל 101. אילו שפות את מדברת בכלל?שוטף? 102. היית רוצה ללמוד שפה נוספת?אממ למה לא 103. לבנים - שיער ארוך או קצר?תלוי למי 104. זקן או מגולח לתפארת?גם-תלוי למי 105. משקפיים- סקסי או לא?תלוי 106. שומעת עכשיו מוסיקה?כן 107. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?אוי אוי אוי אוי אויייי קול גלגל 108. כמה היית נותנת לGirlfriend של אבריל לאבין מ-1 עד 10?8 109. ולרמיקס עם ליל' מאמא?אממ..6 לידיעתך, אני חושבת שאלה שני שירים גדולים. הייתי נותנת לראשון 9, ולשני 9. 110. היית רוצה לשאול אותי שאלה אחת אחרי כל השאלון הזה?לא את\ה לא מעניין\ת אותי אם כן, את מוזמנת. לפחות עד שהשאלון יצא מכלל שליטה ויאבד לי. 111. כותבת ביד שמאל או ימין?ימין 112. מנגנת באיזשהו כלי נגינה?קצת 113. אם כן, כמה שנים.אפילו לא שנה 114. שמת לב שאם את לא מנגנת בשום כלי, אין לך שאלה 113?לא אכפת לי 115. אני מורחת את השאלון?לא אכפת לי 116. היית רוצה להפסיק אותו?לא כפת לי פחח. אז תפסיקי. נו, תפסיקי. 117. אה, לא?לא בסדר! 118. אוהבת יותר את הים או את הבריכה?לא יודעת 119. ובים - המים או החול הם שעושים את הכיף?המים 120. אוהבת מדורות?כןןןן 121. נכון שלא חייבים רק ל"ג בעומר בשביל מדורה חברתית?צודקת 122. אי פעם ישנת אצל אדם שהכרת דרך האינטרנט?לא 123. חושבת שאת בוכה הרבה יחסית לשאר החברים שלך?אמממ לא לא ניראה לי 124. איזו שעה ביום הכי יפה בעינייך?אמ...לא יודעת. 125. אוהבת שמיים מעוננים או ריקים מעננים?מעוננים 126. את קונה דיסקים מקוריים?לא 127. שומעת הרבה מוסיקה?כן 128. הידעת שהנסיך אדוארד מבקר בארץ בימים אלו ממש? (חמישי-שישי, 6-7.9.07?)כבר ה19 אפילו ראיתיו היום, והוא אמר לי שלום בריטי. הוא נחמד. 129. מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית?מתמ' ניראה לי 130. מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן?ניראה לי 7.. 131. מה את אומרת על הכושר שלך?שומדבר 132. היית אי פעם בהופעה חייה?אמממ...כן 133. נסעת פעם בקו אוטובוס 133?לא 134. באיזה קו אוטובוס את נוסעת הכי הרבה?301 135. יש לך רישיון?לא 136. מ-1 עד 10, כמה את רעבה עכשיו?5 137. מה התכנונים הכלליים לשארית היום?לראות טלויזיה,להתקלח ולארגן את הכל למחר...ואולי להיפגש עם חברות ברגע זה... 138. הדבר שאת הכי אוהבת לאכול:הרבה דברים 139. הבן אדם שאת הכי רוצה לרצות:רוצה לרצות? 140. המשחק שאת הכי רוצה לשחק:ללא יודעץ 141. עם מי?שקט 142. המקום שאת הכי רוצה להיות בו:פה 143. הסרט שהכי מתאים לך לראות:שומכלום 144. הספר שהכי מתאים לך לקרוא:שומדבר 145. השיר שהכי מתאים לך לשמוע:ללללא יודעת 146. הצבע שאת הכי רוצה להשתמש בו:ששששששששש 147. היכולת האל-טבעית הכי נחשקת מבחינתך:לא יודעץת 148. עם מי את מדברת?איתך 149. על מה את חושבת ממש עכשיו?על השיר שאני שומעת עכשיו 150. מה החשק הכי חזק שלך?לא יודעת D: סוף-ייייייששש

שניX3

New member
כרטיסים

כרטיסים להופעה של טוקיו הוטל אצלי ! :) כל מי שיקנה יקבל 4 סיכות אמיתיות של הלהקה
לפרטים דרך מסר או אייסיקיו: 333554996

למעלה