קומונה חדשה בתפוז !

אהלן חברים ! ברצוני להזמיכם לקומונה החדשה שפתחתי בתפוז! הקומונה מוקדשת באהבה לאדם והאגדה - אלויס פרסלי. לציון של 30 שנה לזכר מותו, ולעדכון המופע שייערך בקרוב באשדוד... אתם מוזמנים לבוא לבקר וליהנות ! קומונה עם קבלה אוהבת וחמה מצד כולם, אווירה חמה וביתית ! גיא

cowgirl Ms

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo110.gif../images/Emo32.gif../images/Emo110.gif../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לנושא הפורום
לכאן

LIRONSH100

New member
היי בנות ...

טוב אז ככה... אני יודעת אני הבטחתי שאני יכתוב יותר ופשוט לא יצא לי.. והינה הסיבה.. אני המנהלת של הקומונה הרשמית של שלומי בראל כאן. עכשיו כשהוא עלה לחצי גמר יש לו תחרות מאוד קשה נגד בועז. בנות הוא פשוט מעולה, שני שופטים(צביקה פיק ויוני בלוך) השוו אותו להלקת בון ג'ובי ענקיים... (שאני בעצמי דיי מעריצה..) אני יודעת שאני לא הייתי םה הרבה זמן.. ועכשיו אני גם יכולה להגיד את הסיבה.. בגרויות.. רק לםני שבוע זה נגמר לי ומאז אני עסוקה מאוד בלנהל את הקומונה וגם בפורום של להת בון ג'ובי... אני יודעת זה לא תירוץ האחרון.. אני מבטיחה שוב.. אני יכתוב פה והרבה..והפעם באמת.... ובאמת תעשו טובה תצביעו ביום שבת לשלומי.. אני הולכת לסלקום ווליום ואטני אהיה מאוד עצובה אם הוא לא יהיה שם חוץ מזה שהוא מאוד מוכשר וכן הוא גם דיי חתיך.... אתן כמובן מוזמנות לקומונה שלי... אני מביאה לכן קישור עליה.. http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=27337 אוהבת המון לירון

למעלה