מזה הגשם הזה באמצע החיים?! O_O רק בת"א ירד גשם פתאום? >,<
H HagarStar New member 3/1/08 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif מזה הגשם הזה באמצע החיים?! O_O רק בת"א ירד גשם פתאום? >,<
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif מזה הגשם הזה באמצע החיים?! O_O רק בת"א ירד גשם פתאום? >,<
F FullyAlive New member 3/1/08 #3 ../images/Emo29.gif מוזר, בחולון אין../images/Emo12.gif. בכל מקרה, אמרו שירד...
C C h o p C h o p New member 3/1/08 #6 יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש עכשיו פרמור ב TRL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש עכשיו פרמור ב TRL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M Mr Hot Pants New member 3/1/08 #7 חחח נכון בדיוק באתי לרשום הודעה חדשה כן הם עדיין מופיעים, זה תוכנית לפני חודש משהו כזה ש-2 אנשים עושים תחרות כדי לזכות בכרטיס להופעה שלהם ובסוף שניהם זוכים
חחח נכון בדיוק באתי לרשום הודעה חדשה כן הם עדיין מופיעים, זה תוכנית לפני חודש משהו כזה ש-2 אנשים עושים תחרות כדי לזכות בכרטיס להופעה שלהם ובסוף שניהם זוכים
F FullyAlive New member 4/1/08 #22 ../images/Emo29.gifראיתי חלק מזה../images/Emo6.gif לא יזיק אם תנסי ללחוץ קצת פחות על המקשים במקלדת...
../images/Emo29.gifראיתי חלק מזה../images/Emo6.gif לא יזיק אם תנסי ללחוץ קצת פחות על המקשים במקלדת...
C C h o p C h o p New member 4/1/08 #24 חחחחחחחחחחח אני לא יכולה! שאני מתרגשת אף אחד לא יכול לשלוט בי !
ש שיקי פריקי New member 3/1/08 #8 גשם?../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif ~מתה מקנאה~ אצלנו סתם קר. או שחם. (תלוי אם את עומדת מספיק זמן בשמש >.>") ואני חולה. בוהוהוהוהו.
גשם?../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif ~מתה מקנאה~ אצלנו סתם קר. או שחם. (תלוי אם את עומדת מספיק זמן בשמש >.>") ואני חולה. בוהוהוהוהו.
ש שיקי פריקי New member 3/1/08 #10 לוקחת את ההודעה הזו חזרה../images/Emo28.gif קודם ירד הרבה גשם. בכמויות.
M MyBeautifulRescue New member 4/1/08 #14 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo141.gif
F FallOutGirl New member 3/1/08 #9 ../images/Emo80.gifגם פה היה! שחזרתי מביתספר היה שמש וחם! ואחרי איזה 3-4 שעות.. פתאום ב4 באמצע החיים יש שמש ובוווווווום חתיכת מבול!!##
../images/Emo80.gifגם פה היה! שחזרתי מביתספר היה שמש וחם! ואחרי איזה 3-4 שעות.. פתאום ב4 באמצע החיים יש שמש ובוווווווום חתיכת מבול!!##
H HagarStar New member 4/1/08 #12 אבל אבל קקי ;;../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif נו סעמק אני יוצאת מחר פארק הירקון וזה אסור שירד גשם בלילה O_O
אבל אבל קקי ;;../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif נו סעמק אני יוצאת מחר פארק הירקון וזה אסור שירד גשם בלילה O_O
Y YoureMyHeroine New member 4/1/08 #13 ../images/Emo115.gif../images/Emo41.gifנפתחה קומונה ללהקה silverstein../images/Emo41.gif אממ..אממ.. הם ממש טובים, שמעו אותם DD: למייספייס של הלהקה- www.myspace.com/silverstein לקומונה- http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=30523 (בינתיים אין שם כלום, דה.) בואו בהמוניכם!
../images/Emo115.gif../images/Emo41.gifנפתחה קומונה ללהקה silverstein../images/Emo41.gif אממ..אממ.. הם ממש טובים, שמעו אותם DD: למייספייס של הלהקה- www.myspace.com/silverstein לקומונה- http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=30523 (בינתיים אין שם כלום, דה.) בואו בהמוניכם!
B Beyond Redemption New member 4/1/08 #16 העהע. חתימה חדשה. ומשעמם לי בטירוף. נשארתי עירה כדי ללמוד למועד ב' מזדיין בהיסטוריה. ואין לי כוח. תמיד החומר למבחן משעמם והשאר מעניין.>.>
העהע. חתימה חדשה. ומשעמם לי בטירוף. נשארתי עירה כדי ללמוד למועד ב' מזדיין בהיסטוריה. ואין לי כוח. תמיד החומר למבחן משעמם והשאר מעניין.>.>
ש שיקי פריקי New member 4/1/08 #21 בהצלחה../images/Emo28.gif ותתחדשי על החתימה. אהבתי את הציטוט. (למרות שזה מוזר לומר שאהבתי אותו. הוא פשוט כזה... נכון?)
בהצלחה../images/Emo28.gif ותתחדשי על החתימה. אהבתי את הציטוט. (למרות שזה מוזר לומר שאהבתי אותו. הוא פשוט כזה... נכון?)