Thestral

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo108.gif

ובכן, חברי הפורום היקרים... כידוע תפוז מרבים לפתוח פורומים על רגל ימין ושמאל... ותמיד מסתובב הויכוח שיש פורומים מיותרים ותיפשים לגמרי... אז... זהו השרשור של הפורומים שעדיין *אין* בתפוז
תהנו

Thestral

New member
אני אתחיל!../images/Emo108.gif

פורום החזית העממית הפלסטינית. פורום יוצרי שולחנות. ואמממ.... ופורום "היסטורית הסמבוסק"

Yuske

New member
*חושב*....

סיימתי עם חשבונאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני כבר לא לומד את המקצוע המגעיל הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיימתי סיימתי סיימתי סיימתי!!!!!!!!!!!!!!!!1 זהו! אין יותר פחת-נצבר נכסים, אין יותר דו"ח, אין יותר פעולות יומן כרטסת מאזן ומלכ"ר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 זהו!! סיימתי עם זה היום!!!!! ואיזה מתח יש ב"מיכאלה" וואי וואי וואי!!!

WoLfN

New member
../images/Emo35.gif

פורום מובילי רהיטים, פורום ילדים להורים של ילדים שמחים, פורום לכוכבי ערוץ הילדים (כל אחד פורום משלו), פורום דנה אינטרנשנל (או שיש כבר?)

Yuske

New member
נצרי לשונכ....או שיהיה לך עסק עם

*קול של מאריק* "מטה המילניום שלי" *צחוק דבילי* וחוצמזה! אני לא אומלל!! אני חולה נפש אבל לא אומלל!

Yuske

New member
....

תתפלאי למה שחפצים חדים יכולים לגרום O.O *ממשיך לשחק בדוקים*

Houndour

New member
הי תראו איזו תמונה יש לי! ../images/Emo79.gif

*דופק את הראש בקיר* במה אתה מתגאה אידיוט אתה אפילו לא יודע איך קוראים לו.. *חושב רגע* הא? מתי הספקתי להתפצל? הנו מהר להתאחד חזרה! *מהרהר ותוהה מה גרם לי להוריד תמונה של דיג'ימון
*

Yuske

New member
חחח רמי-קון חחח

אחי הנוסף האהוב^_^ אוקי שמו של הילד הוא טאקויה, הוא מדיג'ימון 4 או דיג'ימון פרונטייר...הוא מתפתח נשמה לדבר המוזר שיש ברקע שקוראים לזה אגונימון...וחוצ מזה חסר לך שגם אתה התחלת להתפצל! אתה לא יודע איזו אחריות אתה צריך לקחת על כל פיצול!... *לוקח את דוג'רס בידיים כדיי שלא ילעס חוטי חשמל תוך כדיי שהוא נוגע עם סכין מטבח בתקע*

moon flower

New member
../images/Emo41.gif 0.0 אכן..

אגב, כמו שיוסקה (יש לו שם אחר..? יותר נוח אולי? PP:) הבנאדם מפרויינטייר.. ועוד חומר זה שלאנשים יש נטייה חמורה לכתוב עליו פיקים של שונן-איי/יאואי ביחסים עם עוד בנאדם בשם קוג'י *הולכת לחפש תמונה של השניים ביחד* (ואל תגידו שלא ציפיתם לזה.. לפחות ממני PPP:)

moon flower

New member
../images/Emo41.gif זו ^-^

הממ.. אוקיי, אז לקחתי קוויז בקוויזילה.. וחיפשתי תמונה.. אז זה מה שייצא לי ~.~;;;

Yuske

New member
דוג'רס ויוסקה ^_^ אלה הם שמותיי^^

אם את רוצה לדעת מה זה הרוח הזה שמרחף לו בחדר עם הסכין שם זה יפתח, השם הרביעי שלנו שנרצח על ידינו בעזרת מלא חצפים חדים^_^

Yuske

New member
כן^_________________^ אבל

לפני------מגן+בגרות בכלכלה, מגן במתמטיקה, בגרות: מתמטיקה אנגלית תנך ספרות חיבור ועוד כמה ששכחתי כנראה

Yuske

New member
ובגלל שזה עוף אז מותר נכון?

http://michal-reshef.coo.co.il/

למעלה