חחח וואי איזה יופי זה יהיה..... חופשי אתה מקבל סיסמאות וכאלה...? נחמד להיות מנהל...
M Miss Taubenfeld New member 28/8/05 #41 חחח וואי איזה יופי זה יהיה..... חופשי אתה מקבל סיסמאות וכאלה...? נחמד להיות מנהל...
ג ג ב ש ו ש New member 28/8/05 #42 חחחח לאא..זו פעם ראשונה../images/Emo88.gif שאני ישאל על קבלת סיסמא בישביל מישהו.. אולי אני לא יקבל וישלחו לך ישר לאימייל..אם זה יצליח
חחחח לאא..זו פעם ראשונה../images/Emo88.gif שאני ישאל על קבלת סיסמא בישביל מישהו.. אולי אני לא יקבל וישלחו לך ישר לאימייל..אם זה יצליח
M Miss Taubenfeld New member 28/8/05 #46 סבביישן..?וואי זה מילה חדשה ויפה לי אוקי אז הוספתי ללקסיקון האישי..
ג ג ב ש ו ש New member 28/8/05 #45 אני פרשתי להיום../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif צריך לקום בבוקר מוקדם לעשות כמה דברים נתראה בשירשור הבוקר טוב חחח בע"ה לילה טוב לכולם
אני פרשתי להיום../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif צריך לקום בבוקר מוקדם לעשות כמה דברים נתראה בשירשור הבוקר טוב חחח בע"ה לילה טוב לכולם
M Miss Taubenfeld New member 28/8/05 #48 סבביישן.... לילה טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo29.gif../images/Emo9.gif