דוליז 666

New member
מותר לפתוח שירשור חיטות מחמד ???

יש לכם חיות מחמד ? אם לא לא נורא - חוסך תרחה (לא יודעת איך רושמים) ... אםכן אז אני אפרט : 2 כלבות ... חתולים (מסתובבים לנו בגינה... מעצבנים קטנים) ... אוגרים ... דגים ... ותוכי ... זה שרקן אני יודעת ... אבל הוא מצחיק ...

../images/Emo32.gifליקוי ירח כמה יפה .. מי ראה??

אני ראיתי !!!!! אני יודעת שזה לא פרום אסטרונומיה או משהו .. אבל זה כזה חשוב !!! לדעת מזה !! אז הינה הסבר !! השמש בלילה השמש מאחורנו והירח ליפננו .. אתמול בלילה כדור הארץ היה בשורה עם הירח והשמש והסדר היה שמש כדור הארץ וירח .. כך שהצל של כדור הארץ הסתיר את קרני השמש של השמש (כמובן) לירח וכך לאט לאט כדור הארץ במסללו הסתיר את הירח וכך לא הגיעו לירח קרני שמש .. וכך נוצר ליקוי ירח .. אממ בעוד חודש ב8 ביוני יש עוד משהו ניראה לי השבתי ... שאפשר לראות אותו זה קורה פעם ב 100 שנים אז כדאי לראות

לי יש

סרטן שני כלבות וחתול... אממ היה לי 200 תוקונים ו12 חתולים ו13 כלבים.. אממ 4 דגים בקיצר גן החיות ניסגר ... ונישאר בו רק שני כלבות חתול וסרטן

MelancoliT

New member
עזרה...

אוקי, אני לא צופה קבועה של הסדרה, למרות שהיא מאוד מוצאת חן בעיני, פשוט אין לי כל כך זמן, אבל- היום אני וידיד שלי שוחחנו על נטיותיו המיניות של יוקיטו (כן היו מ-א-ו-ד משועממים). עכשיו-לא בקטע של ללעוג או להעליב. בבקשה, מישהו יכול להגיד לי, הוא אוהב בנים או מה? אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. ושוב, אני לא באה לצחוק או משהו, אני לגמרי רצינית. מקווה שזה מתאים לפורום. תודה מראש!

|ספוילראמממ תעזבי ככה כל האהבות פה

בסידרה.. לי "מאוהב" ביוקיטו ... ויואה מואהב בקלאו ריד (ככה אמרו לי ) ויוקיטו מאוהב בטויה וטויה מאוהב במורה של סאקורה וריקה מאורסת למורה שלה והיא בכיתה ה!! בקיצ קיצ זה סידרה מוזרה בקטע של האהבות

../images/Emo58.gif מה שאני מנסה לומר

זה שאהבות בסידרה מוזרות * לי מאוהב ביוקיטו * ריקה מאורסת למורה שלה * טויה מאוהב במורה שלו מכיתה ח * המורה של סאקורה מאוהבת בילד קטן בשם אריאול וגם הייתה מאוהבת בטויה * יוקיטו מאוהב בטויה * ויואה מאוהב בקלאו ריד !!! בקיצר סידרה מוזרה כשהיא מגיע לקטע של האהבה

../images/Emo58.gifמאוהבים בה

אבל זאת אהבה נורמלית של בן ובת ... לי מאוהב בה בהמשך הסידרה ^^ וגם היא תתיאהב בו לבסוף ^^

למעלה