I Have A Boyfrind

Chandler Rulz

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הנה שיר בשבילך:

הא, ניחשת? זה: קרח 9 - איתו לנצח ================== רציתי שהוא יראה רציתי שהוא יראה את אהבתו אלי בנשיקה אולי רק היה נדמה ודאי רק היה לי נדמה כשחייך אלי הרגשתי זה קרה רוצה להיות איתו לנצח אז ודאי אשא לבטח אותו לבעלי נחיה כמו בעל ואישה רוצה לחיות איתו לנצח אז ודאי אשא לבטח אותו לבעלי נחיה כמו בעל ואישה שאלתי אתה בעניין אמרת לי כן רק לא כאן חבר מביא חבר כל לילה אל הגן רציתי שהוא יגיד קיוויתי שהוא יגיד בוא איתי אלי הביתה לתמיד רוצה לחיות איתו לנצח אז ודאי אשא לבטח אותו לבעלי נחיה כמו בעל ואישה רוצה לחיות איתו לנצח אז ודאי אשא לבטח אותו לבעלי נחיה כמו בעל ואישה

vogue15

New member
../images/Emo9.gif

אני לא אוהב כל כך את השיר הזה...
הזמר ששר אותו בכלל לא הומו!!!

Chandler Rulz

New member
טוב, אז:

עברי לידר - לאונרדו (שיכל להיקרא גם: "אני הומו") ============================================= לאונרדו יודע הקסם עובד בקולנוע יש לו אקדח מתנת יום הולדת הוא משתמש בו כמו שרק הוא יודע אם בא לכם להיות חברים שלו בחורף הזה הוא החליט לספר מה שיש לו בלב מה שכואב בקיץ הבא הוא יהיה באירופה כי שמה לא חם והוא לא צריך לפחד מה יגידו כולם אם בא לכם להיות חברים שלו בזמן הקרוב הוא יעשה לכם טוב ביום שישוב עייף ועצוב, תזכרו שיש אנשים יותר חלשים היא רועדת בחדר אז אל תדליק את האור עכשיו היא בסדר לאונרדו בטוח הלב לא צריך לנוח ושוב מתאהב ארמונות באויר מוות בטוח זה מוות מהיר אם בא לכם להיות חברים שלו בזמן הקרוב הוא יעשה לכם טוב ביום שישוב עייף ועצוב, אתם תזכרו שיש אנשים קצת יותר חלשים היא רועדת בחדר אז אל תדליק את האור עכשיו היא בסדר

ט ל i i ש

New member
אההה אורי

כבר אמרתי לך תבמונות הקודמות ששלחת לי שהוא חתיך..!

aYaLoLy

New member
יאמייייי../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

הייתי עושה לו טובה או שתיים....

vogue15

New member
היי ליידיס!!!

נא להירגע!! The Boy Is Mine... והנה תמונה שלי לאילנוש... (יש לי עוד אחת בכרטיסישי)

למעלה