hello anybody home?! גם במשרד נורא שומם ממש ספוקי
ד דלילה New member 22/7/01 #3 יופי יש אות חיים... כתמצא אחד כזה אתה יודע לאן לשלוח אותו (באריזה המקורית בבקשה)
ד דלילה New member 22/7/01 #7 מסתבר שרק בסין יש מיליארדים אחד ממליון שה לא מה שהיה פעם הגלובליזציה זה מה קרה...
ה הנוטה להאמין New member 22/7/01 #8 זאת הבעיה... את יותר מדי קבורה בעבודה... אפילו אני כבר הפכתי להיות סתם עוד global.asa בשבילך. איפה טעינו... איפה?!
זאת הבעיה... את יותר מדי קבורה בעבודה... אפילו אני כבר הפכתי להיות סתם עוד global.asa בשבילך. איפה טעינו... איפה?!
ז זהר פלד New member 22/7/01 #9 נוטה... שדרג את עצמך... לפי יגאל, כבר לא אומרים global.asa, אומרים global בעסה...
ד דלילה New member 22/7/01 #11 האם זהו השלב שבו אני אמורה לעפעף בעיני להמתיק שפתי ולומר לך שאתה האחד, ולא משנה מה שאני יעשה ואיך שאני אנסה לעקוף את זה אני תמיד יחזור ואף יהיה חייבת את ה-global.asa? ובאותו נשימה אני צריכה להמשיך לספור את החזירים שעפים בשמיים?
האם זהו השלב שבו אני אמורה לעפעף בעיני להמתיק שפתי ולומר לך שאתה האחד, ולא משנה מה שאני יעשה ואיך שאני אנסה לעקוף את זה אני תמיד יחזור ואף יהיה חייבת את ה-global.asa? ובאותו נשימה אני צריכה להמשיך לספור את החזירים שעפים בשמיים?
ד דלילה New member 22/7/01 #16 אין בעיה, מותק ביום שכל הנאמר לעיל יקרה אני אוכל אני אוכל את הסנוויץ (בלי נדר )