6.8

אחים ואחיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר הילה הרמלין, פסיכולוגית קלינית, מטפלת פרטנית וזוגית, מת.ל.מ. קיסריה תתארח בפורום פוריות בין השעות 21.00-23.00 ותשיב לשאלות בנושא התמודדות רגשית במהלך טיפולי פוריות. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=180&msgid=103376129
יש דברים שרציתי לומר יש דברים שרציתם להגיד לאח/ות שלכם ולא העזתם? עכשיו זה הזמן. כתבו להם מכתב בפורום להיות אחים ואחיות ואולי תזכו בפרס שווה במיוחד! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=103416538
פורום פופ ישראלי מחלק לכם את הסינגל החדש של מירי מסיקה רוצים לזכות? הישתתפו בפעילות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1768&msgid=103377990
שאלון לורדי יוצא לדרך, ואתם יכולים לזכות בפוסטר. הקליקו להשתתפות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1635&msgid=103350803
בואו לספר לנו סיפרים הזיים המבוססים על חוויותיכם בעולם הרפואי בפורום לימודי רפואה ואולי תזכו ב-Disk On Key http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1523&msgid=103380546
קיילי מינוג חוגגת 20 שנה של להיטים ובכל יום ניתן לזכות בפרס מהמם בפורום! כל שעליכם לעשות הוא להצביע ב"בחירות" ע"פ השאלה היומית. לתמונות ולשרשור התשובה ליחצו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=566&msgid=103416620

עוף שכזה....ניצנים!

מי בא לניצנים? ובעיקר לימים שלישי עד חמישי?
שבהם גם אני אהיה...

אוי לא ראיתי את השרשור אוף..

אז בר סליחה שלא שמתי לב.... אם זה מפריע לך מוזמנת לקטלג

צחי צח1

New member
כרטיס מיותר???

נסיכונתת אם לא תמצאי לו שימוש אני ישמח אם תציעי לי אותוו

צחי צח1

New member
אני יהיה =]=]

יאאלה אני מחכה לזה בקוצר רוחחחח ואני מת להיות שם כבר.. מקווה להופעה טובה שאני ירגיש דחף להגיע לרעננההה... מחר אני הולך לאביב גפן ונינט ושי גבסו וזהו להופעות מתוך הימים שלישי עד חמישי..אני יהיה גם ב12 ז"א יום ראשון עם שייגעצ ומוניקה סקס.. ואז הכנסייה יומיים לאחר מכןן =]=]=]

אסף פורמן ב-../images/Emo43.gif אנשים

אסף פורמן, המנחה הכי cool בתוכנית הכי חמה של הקיץ ניק - נט בערוץ ניקלודיאון, יגיע להתארח בפורום הרשמי ב-15:00, מיד לאחר התכנית ולענות לכל שאלותיכם! הכנסו כבר עכשיו ושרשרו לו שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1787&msgid=103470053
קיילי מינוג חוגגת 20 שנה של להיטים ובכל יום ניתן לזכות בפרס מהמם בפורום! כל שעליכם לעשות הוא להצביע ב"בחירות" ע"פ השאלה היומית. לתמונות ולשרשור התשובה ליחצו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=566&msgid=103478578
רוצים לזכות בסינגל החדש של יפתי עם אניה בוקשטיין? יש לכם כמה דרכים. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1730&msgid=103425558
פורום תרבות ומוזיקה ברזילאית מחלק לכם במהלך השבוע כרטיסים לפסטיבל הקולנוע הברזילאי ה-7 בישראל. רוצים לזכות? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=636&msgid=103430110

מוקי ופילוני בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

אדית אסטרוק, עובדת סוציאלית ופסיכוטרפיסטית, המתמחה בעבודה עם חולות פיברומולגיה וCFS תתארח בפורום פיברומיאלגיה ו- CFS בין השעות 15.00-17.00 ותשיב לשאלות בנושא טיפול נפשי אצל חולי/ות פיברומולגיה ותת"כ. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=672&msgid=103427997
מבט אל הקיץ: תחרות האיפור הגדולה בעיצומה! ממשיכים להתאפר בתחרות הקיץ הגדולה: התאפרו במראה קיצי לוהט או מרענן, הצטלמו והעלו את התמונה לפורום איפור וציור גוף, ואולי תזכו בפרסים שווים
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=413&msgid=103510779
קיילי מינוג
חוגגת 20 שנה של להיטים ובכל יום ניתן לזכות בפרס מהמם בפורום! כל שעליכם לעשות הוא להצביע ב"בחירות" ע"פ השאלה היומית. והשאלה היום: עם איזה שיר הייתם רוצים לקרוע את רחבת הריקודים ברימיקס מחודש? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=566&msgid=103478578
רוצים לזכות בסינגל של דניאל זילברשטיין: סדר יום? השתתפו בפעילות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1577&msgid=103483351
רוצים לראות את מוקי, פילוני, חמי, מירו, נימי נימ גיימס, פלומפי ודוידי? מופע האיחוד של שבק ס´ יתקיים ב-23/8/07 ואתם יכולים לזכות בכרטיסים. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=58510 מתחם הספורט החדש של FLIX
באיזה אתר ספורט תוכלו לראות גול שלכם וגול של רונלדיניו אחד לצד השני? איפה עוד תמצאו את השערים הכי יפים ליד ההחמצות הכי גדולות? איפה?איפה?איפה?אה?אה? בקיצור, הבנתם לאן אנחנו חותרים. אתם מוזמנים למתחם Flix Sport5, מתחם המשותף לאתר Flix ולערוץ הספורט
. כאן תמצאו אלפי סרטונים הקשורים בספורט שהעלו גולשים, לצד תקצירים של משחקי ליגת העל, הנבחרות, קופה אמריקה, מבזקי חדשות הספורט, כתבות מגזין ותוכניות מלאות של "אחד על אחד" ו"יציע העיתונות"-הכל מבית היוצר של ערוץ הספורט.
אז יאללה! תעלו סרטונים ותהיו חלק מהחגיגה
. http://www.flix.co.il/tapuz/Sport5/
מצעד הגולים הגדולים הספירה לאחור החלה: 200 הגולים הכי יפים של השחקנים הכי גדולים
. כולם פה: מראדונה, זידאן, רונאלדו, פלה, ון באסטן ואחרים עם השערים שנרשמו בדפי ההיסטוריה. מי יהיה במקום הראשון? בטוח יש לכם ניחוש. כנסו למצעד הגולים הגדולים שבמתחם הספורט של FLIX ותשפטו בעצמכם. http://www.flix.co.il/tapuz/channel.asp?c=148 מתחם המוזיקה והקליפים ב-FLIX
חדש ב-FLIX: מתחם חדש וגדול שכל כולו מוזיקה וקליפים. אומנים מוכרים לצד אומנים פחות מוכרים, שיעורי גיטרה, ערוצי מוזיקה, my vod clip ועוד ועוד ועוד... http://www.flix.co.il/tapuz/Music/

cowgirl Ms

New member
../images/Emo90.gifלפני 30../images/Emo90.gif[קצת ../images/Emo32.gif נחמד...]

דברים שצריך להספיק לפני גיל שלושים... סמנו
ליד מה שהספקתם......
1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. להשתכר. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל. 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה. 36. לשבור דיאטה. 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבור את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה חיה. 55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו. 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להאמין באהבה ממבט ראשון. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 77. לתלות דגל ביום העצמאות. 78. לקנות מתנות לחג. 79. להתנשק. 80. לריב עם ההורים על שטויות. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית. 86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה. 89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) 90. באנג'י. 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. לילה לבן של סרטים עם חברים. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד. 98. להפסיד בכוונה. 99. לשחות בעירום. 100. להפסיק לשאול "מי אני".

טוב יאללה בא לי!

1. לגור עם מישהו.
2. לגור לבד.
3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים.
בטח בקרוב חחחח סתם, מקווה שלא.<טפוטפוטפו> 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין.
6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים.
9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה.
אומנם לא נוהגת עדין אבל רבתי על חנייה בשביל אבא. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.
13. להשתכר.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת.
15. להשתמש בקונדום.
על הזין שיש לי. בטח.גם פה צריך <לגברים בלבד>. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה.
20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו.
21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים".
25. לפלרטט עם גבר נשוי.
26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה.
27. להשתתף בהפגנה.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.
29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן.
לא השתפנתי. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר.
33. שיפטרו אותך.
34. לבקש העלאה.
35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
רק באמסטרדם.. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
40. לעשן ג'וינט.
41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבור את לבו של מישהו אחר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו.
45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר.
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים.
49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר.
51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
52. להתחיל עם בן המין שלך.
53. להיות בפגישה עיוורת.
54. להיות בהופעה חיה.
55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו.
56. לנהל רומן של לילה אחד.
57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה.
58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן."
ולא אומרים מוכרחת אלא מוכרחה..אבל שיהיה. 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16.
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
לא התחלתי.. 61. לאכול סושי.
62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
64. לראות סרט כחול.
חאחא ימי השובבות והצחוקים עם החברים. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי.
69. 69 70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף.
72. להאמין באהבה ממבט ראשון.
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה.
74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה".
76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להתנשק.
80. לריב עם ההורים על שטויות.
81. לשבור רגל.
82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
84. לקנות גיטרה.
85. להחליט על זהותך המינית.
86. להאמין שהשופט בן-זונה.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג.
88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד
חח סתם.) 90. באנג'י.
91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
93. לילה לבן של סרטים עם חברים.
94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה.
96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. לשחות בעירום.
100. להפסיק לשאול "מי אני".
אהבתי, מגניב.

R h o n e

New member
יואו יאללה

1. לגור עם מישהו.
2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. 13. להשתכר.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום.
16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי.
26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר.
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך.
53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה חיה.
56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה.
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
66. לקבל פרחים.
68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69 70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להאמין באהבה ממבט ראשון.
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
77. לתלות דגל ביום העצמאות. 78. לקנות מתנות לחג. 79. להתנשק.
81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית.
86. להאמין שהשופט בן-זונה.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה. 89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) 90. באנג'י.
91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
93. לילה לבן של סרטים עם חברים. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. לשחות בעירום.
100. להפסיק לשאול "מי אני".

אני אני אני אני אני :)

1. לגור עם מישהו.
4 ימים חח 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
13. להשתכר.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת.
(אלא אם הכוונה לקונדום בודד חח) 15. להשתמש בקונדום.
16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק.
ביט 69 למרות שזה יותר פאנק-רוק 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
כמו לכל ילד קטן
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי.
למרות שזה היה בצחוק וזה ידוע לשנינו#@! 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה.
27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
חמישה 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה. בט אופקורס 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת.
54. להיות בהופעה חיה.
56. לנהל רומן של לילה אחד.
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69
70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להאמין באהבה ממבט ראשון.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
78. לקנות מתנות לחג. 79. להתנשק.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה.
86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) 90. באנג'י. 91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. לילה לבן של סרטים עם חברים. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. לשחות בעירום. 100. להפסיק לשאול "מי אני".

תמרוש5

New member
מגניב!../images/Emo3.gif אני:)

1. לגור עם מישהו.
2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
13. להשתכר. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". אפעם לא יהיה על זה וי. עור זה מחוץ לתחום לא לובשת בעלי חיים
25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבור את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה חיה.
56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
61. לאכול סושי. איכ!
בחיים לא. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להאמין באהבה ממבט ראשון.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להתנשק.
זה עוד יכול לקרות. 84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית. 86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) 90. באנג'י. 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. לילה לבן של סרטים עם חברים.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.

ש י ר ה 4

New member
../images/Emo163.gif

1. לגור עם מישהו
2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
13. להשתכר. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה. 36. לשבור דיאטה. 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. - כמעט.. חוץ מניו יורק 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבור את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה חיה.
55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו. 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". - מעולם לא קראתי 61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להאמין באהבה ממבט ראשון.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להתנשק.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה.
86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) 90. באנג'י. 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. לילה לבן של סרטים עם חברים. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.

../images/Emo110.gifאווו מגניבבב

1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים.
5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.
13. להשתכר.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. קצת קשה כשאין על מה לשים אותוP: 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר.
33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
חוץ מניו יורק 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבור את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
וכשחושבים על זה מסיבה ממש טיפשיתP: 46. לקום עם האנג-אובר.
49. לכתוב שיר.
-לא מהשירים העמוקים והיפים.. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
אבל לא כי היא יפה.. סתם בגלל מצב רוח טוב 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת.
54. להיות בהופעה חיה.
בלי להתכוון לזה 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן."
בהחלט:) 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
61. לאכול סושי.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69
:| 70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף.
72. להאמין באהבה ממבט ראשון.
78. לקנות מתנות לחג. 79. להתנשק.
81. לשבור רגל.
היה לי גבס ברגל כמה פעמים מסדק 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה.
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) 90. באנג'י. 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
הוא בא רק לחלק ממנה:) 93. לילה לבן של סרטים עם חברים. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. מה זה לבד? 97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.

cowgirl Ms

New member
אני~

1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד.
3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.
13. להשתכר.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום.
16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי.
[לגמרי בצחוק נו] 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך.
34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה. 36. לשבור דיאטה. 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר.
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך.
53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה חיה.
55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו. 56. לנהל רומן של לילה אחד.
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16.
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
[הספר!!!] 61. לאכול סושי.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
64. לראות סרט כחול.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69
70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להאמין באהבה ממבט ראשון.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להתנשק.
84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית. 86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) 90. באנג'י. 91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. לילה לבן של סרטים עם חברים.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. לשחות בעירום. 100. להפסיק לשאול "מי אני". מפסיקים מתישהו?

למעלה