28.1 - במימדיון

IRBaB00n

New member
../images/Emo32.gif28.1 - במימדיון

שישי. 28.01. מחצות. עוד ערב נפלא ושווה במועדון המימד ה-5 בנמל ת"א...
רחבת הרוק המדהימה וביתית בטירוף(אלטרנטיבי, גראנג', אשכי פרגית, ניו מטאל)
DJ שלומי "מי אמר שלומי ולא קיבל" קאופמן DJ טל אביב
הרחבה השמחה(c) (בריטפופ, בריטרוק, בריטבולבול, אייטיז, ניו וויב, יציאות לא מובנות)
DJ שחר שפירא DJ שלומי קאופמן
רחבת ה-PURE METAL (Death, Thrash, Reshet Alef, Power, Speed, Hardcore, Gothic)
DJ ישי שוורץ DJ מאור אפלבאום השתייה במחירים מאוד נוחים: 10 ש"ח לבירה 1/3 ושאר הקוקטיילים ת.הארץ ו-5 ש"ח לשתייה קלה כל הכיף שבעולם ביום אחד ובמקום אחד...מחיר הכניסה 30 ש"ח בלבד (במקום 40) ליוצרים קשר בפרטי או באיסיקיו 103129314
עוד ערב ענקי - במימד החמישי!!!

אולי תרשום את זה במקום...

עוד ערב טיפשי - במימד החמישי! ועכשיו שמע למה אתה חייב כל הזמן לפרסם את הערבים שלכם? זה לא כאילו מישהו מכאן בכלל יגיע לזה(ואני יגיד את זה ב99%). כי בשיא הרצינות מה שאתם עושים זה פשוט לתקלט, מה שווה ללכת לדבר כזה עדיף לשמוע מוזיקה שאתה שומע במחשב או בדיסק מן או בסטריאו מאשר לבזבז 10-30 ש"ח על דבר שאתה בעצמך יכול לעשות.

IRBaB00n

New member
לכבוד מר שחצן

נעזוב את העובדה שמגיעים אלי לפחות 20 איש דרך הפרסום בתפוז ונתמקד ברעיון של מסיבות תקלוט בגדול, זה מה שנקרא על טעם וריח... א-ב-ל בגלל שאנחנו חיים במדינה נטולת תרבות והופעות ברמה סבירה, המימד החמישי והאלטרנטיב נותנים מענה מצויין לצרכים של האנשים ב"סצנה" זה לא משנה אם אתה אוהב הופעות ולא סובל מסיבות, לרוב, בסוף השבוע תהיה לך בחירה או להישאר בבית או ללכת למסיבה אני משער שאני לא צריך לשאול אותך מה אתה עושה כל שישי בערב...

השישי הזה? הולך לים בחצות(פשוט כיף)

ואני עדיין יומר שלא צריך מישהו ש"יציל" את אוהביי הסיצאנות השונות, כי מה שאתם עושים אפשר לעשות בבית.

IRBaB00n

New member
אז אני משער ש...

יש לך מקוןם ל500 איש בבית אלכוהול בסדר גודל של כמה עשרות אלפי שקלים ומספיק מקום בשביל 3 רחבות עם סוגי מוזיקה שונים וכמובן שיהיה מפוצץ בנות והאווירה בבית שלך בכלל מדהימה... תנסה להבין לאיפה אני חותר

הבנתי גם ממיקודם, אך עדין יש לי את

השעה שנשארת איתי, מה לעשות אני עקשן עם דעה ונשאר איתה. אבל אקיצר יש לסכם את זה בצורה נחמדה... שיהיה בהצלחה עם המועדון שלך.

למעלה