2012

p019

New member
זו היתה ההנחה הראשונה שלי כששמעתי על 2012

ההנחה השניה היא שעד 2012 לא ישאר אף בן מאיה חי = סוף עולם המאיה.

Xylophone

New member
דווקא הצאצאים שלהם עדיין חיים במקסיקו

ולפי סברה אחרת הם כבר נכחדו מזמן. בכול מקרה, אני מאמינה שמשהו יקרה עד אז. האסונות בשנים האחרונות מראים את זה. אבל עדיין זה היה מצחיק.

snoopytush

New member
זה חלק ממעבר לעידן חדש

אנחנו בשלבי סיום של עידן האדמה עכשיו זה מעבר לעידן האש

snoopytush

New member
טוב אני לא מבינה בכוכבים חיחי

בגדול עידן האדמה עידן בו שולט האגו והחומרנות ועידן האש זה מעבר לתקופה יותר רוחנית עם פחות התנהלות דרך האגו ויותר דרך הלב. ככה הבנתי בכל אופן

snoopytush

New member
עידן המים היה תת עידן של עידן האדמה

כי בין עידנים יש תתי עידנים. בעידן האדמה הדגש היה על חומר חומרנות בתת עידן המים הדגש היה על רגש. לקראת 2012 כניסה לעידן אש עם תת עידן אויר שזה עידן של מחשבה יוצרת. כדי לעבוד עידן זה צריך לקרות שינוי ועל זה מדברים בכללי ב-2012 . שיעברו לחיות מהלב

snoopytush

New member
הרבה מתקשרים מדברים על זה

2012 זה שער אנרגטי של העידן החדש

Xylophone

New member
מתקשרים זה ממש לא מקור מהימן.

מה שאני שמעתי היה מאסטרולוגיה. אבל יש גם את הרשימות המקוריות של המאיה שדרך אגב לא טוענים שהעולם הולך להפסיק להתקיים, אלא שיהיו שינויים גדולים בעולם וכנראה היו קטסטרופות. זה מה ששמעתי בסרט דוקומנטרי מערוץ ההיסטוריה היום.

snoopytush

New member
יהיו קטסטרופות

אבל הן תצטמצמנה משמעותית אם אנשים יתחילו לחיות בתדרים גבוהים יותר של אהבה וקבלה לעומת התדרים הנמוכים של האגו והביקורת.

snoopytush

New member
בעיקרון את צודקת

חלקית. אני גם לוקחת את התקשורים בעיקרבון מוגבל כי הם מושכים ישויות בהתאם לתדר שלהם. אור מושך אור חושך מושך חושך. אבל ראיתי את זה אצל הרבה מהם אז הסקתי שזה כנראה נכון. בכל מקרה ימים יגידו:) נקווה שיהיה מעבר נקי עם כמה שפחות קורבנות

טושקי מבקשת להודיע שרק החליפו לה את התרופות

אי לכך חוסר היציבות בתאוריות הרוחניות החדשה שלה. (נ.ב. רק לי מותר לרדת עליה , אחרי שהיא מאשרת לי את זה בכתב).

snoopytush

New member
../images/Emo6.gif לכי תוכיחי בבית משפט

אגב אני לא נוטלת תרופות למי שפירש אותה לא נכוןXDD עדיין

למעלה