../images/Emo32.gif השיר שלנו - ממבט אחר .
מונופול טדי כבר כבש את המדינה, עם תוכניות כגון - "לא נפסיק לשיר", "כוכב נולד", "נולד לרקוד" ו-"השיר שלנו". עם אמנים מכל קצוות תבל שכוללים את אותם עוללים שאנחנו רואים על מסכינו כבר עשור שנים - צביקה הדר, אסף אשתר, נינט טייב ושאר יוצאי תוכניות הריאלטי שמנפיקות כוכבים של רגע .. אבל הדבר החדש הוא ששמים אליו גם שם הוא גל האנטי שצומח על היהלום הכי מלוטש שלהם - נינט טייב, הנערה שצמחה כנגד כל הסיכויים משכונות החסרות תשתיות של קרית גת לאליטה של תל אביב. כנראה שגם הם הבינו שמהלך הדברים שהובילו מאז אותם החלטות של נינט (בין היתר להתפכח, להיות חשדנית, להיות בעלת דעה ולהפרד מרן דנקר) הציתו בעם גל של שנאה לעבר הבובה שאותה רצו לטפח בתור המאמי הלאומית. אבל מה? פה זה לא ארה"ב, פה אין sweetheat, פה אם לא תקשיב לשינויים ברוח אתה עלול למוטט את כל מה שעבדת עליו כבר עשור שנים. תבינו, העם הישראלי ראה בגוש החמוד שנקרא נינט מין חלום שאותו הם אהבו לאהוב, אהבו לראות אותה במינון הנכון,התאהבו בזוגיות שלה עם רן דנקר, התענגו שלבובה שלהם חסרת כל דעה אין משהו חשוב לומר, ושהכל טוב. אבל מאז נינט התבגרה, גדלה, ועם הזמן אספה לעצמה אין ספור שונאים. גילוי - אני לפעמים גם מוצאת את עצמי מתעצבנת על הבחורה ולפעמים גם כועסת עליה, אבל אין, שאתה תחת עין התקשורת כל היום - טבעי שנמצא את עצמינו אומרים כל מיני דברים. וחשים כל מיני דברים. זה טבע הדברים. אני חושבת שנינט צריכה הייתה לעשות הרבה דברים, ובטח יש עשרות אנשים שחושבים כמוני ודואגים לנתב את מהלך הדברים כך שהציבור אולי ישכח, אבל הציבור לעולם לא ישכח, הציבור הוא גוף שאוהב לראות אותנו נופלים. ולכן בטדי החליטו שאם אי אפשר להלחם בהם, נצטרף אליהם. נגייס יפייפיה הורסת, בשם אגם רודברג, כזו ששמה את היופי של נינט בכוס קטנה של ערק, נדאג שיהיה לה אינטרס מובהק לשנאות את נינט וגם השונאים יהיו מרוצים. ואני מרוצה. אני מאוהבת בדמות של שי ברקת, אני חושבת שזה גאוני מה שהם עשו שם.. ואם היה אפשר מפה להציע משהו ליוצרים - האמת לא מעניין אותנו מה השם של שמש, ולא מי ירה בתמרה... מעניין באמת כמה זמן תקבל אניה בוקשטיין בעיניים פקוחות, כמה בדיחות מצחיקות תריץ חלי בנאי, האם אי פעם שירי תשיר בעברית, והאם באמת נוכל להסתכל בעוד חודש אחורה ולהגיד "אנחנו מכורים".