2007

מרתון וטריוויה ב-../images/Emo43.gif אנשים

רוצים לשמור על הגוף בשבוע שלפני המרתון? חוששים מריצת המרתון הראשונה שלכם? לא יודעים מה לאכול בימים האחרונים שלפני המרתון? הערב, בין 20:00 ל-21:00, יתארח ד"ר שמי שגיב - כירופרקט, טריאתלט ומרתוניסט פעיל בהווה, יועץ לתוכניות אימון ותזונה לספורטאים ועוד, בפורום ריצה וטריאתלון, וישיב כל השאלות שלכם בכל הקשור להכנות אחרונות לפני המרתון, תזונה, הכנה מנטאלית למרתון והתמודדות אחרי. שרשרו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=6&msgid=91709844
חידון טריויה נושא פרסים בג'וניור! חושבים שאתם מכירים את ג'וניור ג'יין וג'ז טוב? השתתפו בחידון הטריויה! 5 הגולשים הראשונים שיענו נכונה על כל השאלות יזכו ב- DVD של סיפורי עמים - אגדות יווניות! אז מה צריך לעשות? פשוט מאוד: לענות על 10 השאלות המתפרסמות בפורום ג'וניור. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1595&msgid=91707931

0o0o loren o0o0

New member
נצל"ש../images/Emo55.gif

היי...
אממ...אני לורן... הייתי בפורום תקופה ארוכה ועזבתי... לא יודעת אפילו למה.. אבל פתאום באלי לחזור.. כי זה רן!!!אעאע
אז...למי שלא מכיר[וגם למי שמכיר
]: לורן, עוד חודש[!!!]14... חולה על רןן!!!
מיתר-מה קורה?!?! [דברי איתי באייס בקשר להופעה ששאלת אותי...
] אז....תקבלו אותי שוב?

Meytar 888

New member
אעהאהעאהעאהאע^#$?$*#@%$&%#&

לורניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
התגעגעתי אלייך יפה שלי! אבל בכל זאת...אני לא מוכנה לקבל אותך בחזרה!
חחח סתם
ברוכה השבה! ותכנסי הרבה! לא כמו קודם!! אוהבת'ך

יוב101

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני יובל 13, ח' דרך אגב אני מכירה אותך מפורום הראל סקעת...אני קוראת שם הרבה...

../images/Emo32.gif2007../images/Emo70.gif

נו, אז עשיתם משהו מיוחד לכבוד השנה החדשה? או שאתם מאלה שחושבים שלא צריך לחגוג? אני ישנתי
לא התנשקתי עם חבר שלי חח הוא היה בבסיס
לא נורא הוא במילא דתי... מה שלא קשור לפורום קשור לפה

../images/Emo32.gif השיר שלנו - ממבט אחר .

מונופול טדי כבר כבש את המדינה, עם תוכניות כגון - "לא נפסיק לשיר", "כוכב נולד", "נולד לרקוד" ו-"השיר שלנו". עם אמנים מכל קצוות תבל שכוללים את אותם עוללים שאנחנו רואים על מסכינו כבר עשור שנים - צביקה הדר, אסף אשתר, נינט טייב ושאר יוצאי תוכניות הריאלטי שמנפיקות כוכבים של רגע .. אבל הדבר החדש הוא ששמים אליו גם שם הוא גל האנטי שצומח על היהלום הכי מלוטש שלהם - נינט טייב, הנערה שצמחה כנגד כל הסיכויים משכונות החסרות תשתיות של קרית גת לאליטה של תל אביב. כנראה שגם הם הבינו שמהלך הדברים שהובילו מאז אותם החלטות של נינט (בין היתר להתפכח, להיות חשדנית, להיות בעלת דעה ולהפרד מרן דנקר) הציתו בעם גל של שנאה לעבר הבובה שאותה רצו לטפח בתור המאמי הלאומית. אבל מה? פה זה לא ארה"ב, פה אין sweetheat, פה אם לא תקשיב לשינויים ברוח אתה עלול למוטט את כל מה שעבדת עליו כבר עשור שנים. תבינו, העם הישראלי ראה בגוש החמוד שנקרא נינט מין חלום שאותו הם אהבו לאהוב, אהבו לראות אותה במינון הנכון,התאהבו בזוגיות שלה עם רן דנקר, התענגו שלבובה שלהם חסרת כל דעה אין משהו חשוב לומר, ושהכל טוב. אבל מאז נינט התבגרה, גדלה, ועם הזמן אספה לעצמה אין ספור שונאים. גילוי - אני לפעמים גם מוצאת את עצמי מתעצבנת על הבחורה ולפעמים גם כועסת עליה, אבל אין, שאתה תחת עין התקשורת כל היום - טבעי שנמצא את עצמינו אומרים כל מיני דברים. וחשים כל מיני דברים. זה טבע הדברים. אני חושבת שנינט צריכה הייתה לעשות הרבה דברים, ובטח יש עשרות אנשים שחושבים כמוני ודואגים לנתב את מהלך הדברים כך שהציבור אולי ישכח, אבל הציבור לעולם לא ישכח, הציבור הוא גוף שאוהב לראות אותנו נופלים. ולכן בטדי החליטו שאם אי אפשר להלחם בהם, נצטרף אליהם. נגייס יפייפיה הורסת, בשם אגם רודברג, כזו ששמה את היופי של נינט בכוס קטנה של ערק, נדאג שיהיה לה אינטרס מובהק לשנאות את נינט וגם השונאים יהיו מרוצים. ואני מרוצה. אני מאוהבת בדמות של שי ברקת, אני חושבת שזה גאוני מה שהם עשו שם.. ואם היה אפשר מפה להציע משהו ליוצרים - האמת לא מעניין אותנו מה השם של שמש, ולא מי ירה בתמרה... מעניין באמת כמה זמן תקבל אניה בוקשטיין בעיניים פקוחות, כמה בדיחות מצחיקות תריץ חלי בנאי, האם אי פעם שירי תשיר בעברית, והאם באמת נוכל להסתכל בעוד חודש אחורה ולהגיד "אנחנו מכורים".

timon12

New member
../images/Emo41.gifמה המצב?../images/Emo26.gif כנסו...../images/Emo41.gif

זוכרים את האתר הקודם שלי? 'גלריית המולטימדייה' ? אז.. לקראת העונה הרביעית והחדשה, החלטתי לפתוח אתר חדש לעונה! ואני אשתדל להעלות לשם קטעי וידאו, שירים, ותמונות, שאני מעלה, (בהורדה ישירה- זאת אומרת, לא צריך להיכנס לכל מיני קישורים מלאים בפירסומות כדי להוריד או להשתמש באמיול-פשוט ללחוץ ואז להוריד) יש לכם בקשות מיוחדות לקטעי וידאו מיוחדים ? לשירים מיוחדים? תמונות מיוחדות מהפרקים? יש פורום שבו תוכלו לבקש! אז כנסו עכשיו (וכרגע אין מספיק קטעי וידאו, אלא רק הפתיח, אבל יוספו עוד! אני מבטיח) www.oursong.il-il.com תהנו. *דרך אגב, עשיתי בדיקה קטנה, קטעי וידאו מהתוכנית הם חוקיים, רק פרקים מלאים זה לא חוקי. עד כמה שהבנתי מכמה מקורות. תקנו אותי אם אני טועה. כרגע הועלה לאתר: רני ונינט מדברים בקטע זה רני ונינט מדברים בזמן הלוויה של ג'סיקה כלבתה של חנה לסלאו, הם נזכרים בלילה בו תמרה נרצחה קביעת מותה של תמרה בקטע תמרה מדברת עם אלוהים, ומנסה לשכנע אותו שישאיר אותה בחיים עם רני. לבסוף נקבע כי היא תהיה מלאכית, היא מתה בשעה 22:23 הקטעים להורדה ישירה. תהנו (בתוך האתר) *קטעים נוספים מפרקים 2-3 יעלו בקרוב

למעלה