1984

CitizenErased

New member
../images/Emo32.gif1984

ראיתי את הסרט וכבר שכחתי כמה אומנים שאני אוהבת הושפעו מהספר הזה... ודוגמאות כמובן.. Rage Against the Machine שגנבו משפט לשיר Testify Radiohead עם 2+2=5 וכמובן מיוז עם Citizen Erased שלגמרי מבוסס על הספר
בכל מקרה... מי ראה את הסרט/קרא את הספר ודעות בבקשה!! אני מאוד נהניתי מהסרט, הבנתי את הרעיון הכללי אבל אני חייבת להודות שמצאתי את עצמי במצב של "?!?!?" פעמים רבות. אני צריכה כנראה לקרוא את הספר לשם שינוי.

זה הספר האהוב עלי.

ראיתי חלקים מהסרט ביוטוב אבל אין לי מושג מאיפה להשיג את הגירסה המלאה

dovky

New member
חחח הייתי צריך לקרוא אותו שנה שעברה

לבוק רפורט באנגלית, אבל קראתי סיכומים, זה נחמד כזה חחח

CitizenErased

New member
חח יפה../images/Emo3.gifהרעיון הכללי הוא פשוט ענק.

וכמות הסרטים והספרים והשירים שהושפעו ממנו זה פשוט מטורף

CitizenErased

New member
../images/Emo207.gifיאיי../images/Emo6.gif

כבר מעל ל5 שנים שאבא שלי מנסה להשיג אזרחות פולנית (אירופאית
) בשבילי, כי כבר שנים אני חולמת לעבור לאירופה... פתאום אתמול הוא סיפר לי שהודיעו לו שהוא קיבל אזרחות! ואני אמורה לקבל דרכון אירופאי תוך חצי שנה

Incubus Creep

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif

גם אבא שלי מנסה להשיג לי אזרחות קרואטית (סבתא שלי משם) כדי שכשיצטרפו לאיחוד אני אוכל לגור באירופה..

Oukami Kun

New member
לגור באירופה זה לא בדיוק פטריוטי.

עזוב לגור שם, לשאוף לגור שם זה די דוחה בעיני.

knightofcydonia

New member
אני לא רואה איך לקבל דרך קלה

להיכנס כמעט לכל מדינה בעולם ובמקרה שצריך רשות לגור באירופה זה לא פטריוטי אולי לעבור לאירופה סתם כי אתה לא אוהב את ישראל זה לא פטריוטי וגם כן לא נראה לי שזה יפריע למישהו...

Ma†an

New member
מישהו כאן הבין את ההודעה שלו?

ודור, דוחה זו מילה מאופקת יחסית במקרה של ירידה מארץ שבה הרוב יכול לטשטש בשנים מעטות

CitizenErased

New member
מה דוחה בזה שבן אדם רוצה לעבור לארץ אחרת?

אני פשוט לא מבינה את הבעיה שלך.

Ma†an

New member
אישית אין לי שום בעיה, זה כבר עניין לאומי אם

יותר ממאה אלף עזבו לארה"ב בלבד... שיבושם לך, חלילה שאני לא ארצה בטובתך התכוונתי לעניין בכלליות

Musedol

New member
אני לא מבינה למה זה דוחה.

זה לא לעניין כאן לפסול רצונות של בנאדם. לא כולם פטריוטים, לא כאן, לא בטורקיה, ולא בארה"ב. אם בנאדם יכול להצליח יותר במקום אחר, למה שישאר כאן ויסבול? :\

CitizenErased

New member
לא סובלת חלילה...

אבל בכל מקרה, אני מסכימה איתך. להגיד על משהו כזה דוחה זה פשוט דבילי. מה? אם הייתי גרה בארה"ב ורוצה לעבור לגור באירופה או בישראל או בכל ארץ אחרת היו אומרים לי שזה דוחה?... למה כשזה מהארץ לחו"ל זה דוחה אבל כשזה בכל מקום אחר זה בסדר? אני לא כלואה בתוך הארץ, אני אישית מאוד אוהבת לטייל ורואה את עצמי בתור מישהי שרוצה גם להכיר מקומות חדשים ולהרחיב אופקים, זה לא משנה איפה אני גרה עכשיו, מכל מקום הייתי רוצה לעזוב ולנסות מחדש במקום אחר.

למעלה