- תתפרעו

RTur

New member
../images/Emo32.gif - תתפרעו

יאללה - עוד שרשור אוף. כתבו כאן כל מה שבא לכם שלא קשור בשום צורה ואופן ללירז. זו ההזדמנות שלכם לפרוק כל מה שבא לכם וסתם לכתוב על הא ועל דא.

sivan1996

New member
אוקי!! :}

שיר חדש שהתמכרתי אליו בזמן האחרון!
.
יש גם את הגרסה של קריס אלן, וגם את הגירסה של אדם למברט, לדעתי שתיהם מצויינים, והשיר עצמו מעלף!!!!
חח קוראים לו no boundaries :}

לבאר שבעים ../images/Emo6.gif

מי מכם בא יום שבת להופעה של עדי אשכנזי שנדע כמה להזמין ?
ומי בא היום לתאטרון בסוף ? חחחחחחח איזה לא קשורה אני D:

אליסה13

New member
איך הייתה ההופעה סלב שלי? ומתי אני אזכה

לראות אותך מופיעה על הבמה? כנראה שאף פעם הפנטזיה הזאת לא תתגשם

שובלי13

New member
מישהו יכול להסביר לי ..

מזה לשרשר כאן חחחח אין לי מושג בפורום הזה כלום אני לא גולשת בפורומים פשוט

RTur

New member
בינתיים את בסדר גמור חח

נראה שהבנת את העניין לבד. "לשרשר" זה בעצם להגיב ולפתוח הודעות חדשות בצורה הנכונה. כמו שכבר עשית - אם את רוצה להגיב למישהו את לוחצת על ההודעה שלו ובתוכה בוחרת ב"הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה". לגבי הודעות חדשות - בעיקרון אין לי בעיה שתפתחי הודעות חדשות כמה שבא לך אבל למען הסדר הטוב: הודעות חדשות צריך לפתוח במידה ונושא ההודעה מספיק חשוב ורצוי שיהיה גם קשור לנושא הפורום - במקרה שלנו לירז צ'רכי. אבל גם כאן צריך לדעת מתי ההודעה דורשת הודעה חדשה - אם למשל יש כתבה חדשה על לירז או תמונות חדשות מאיזה שוט שהיא עשתה למשל - אפשר ואפילו רצוי לפתוח הודעה חדשה על זה. אבל אם זה משהו קטן שדי שולי ולא כ-ז-ה חשוב (למשל אם יש תמונה של לירז בתשבץ של מעריב וצילמת/סרקת את זה והעלית לפורום חח) אז יש דבר כזה שנקרא נצל"ש - ניצול שרשור. מה שעושים זה פשוט מגיבים בהודעה שכבר קיימת בפורום ופעילה מהימים האחרונים, שמים בתחילת הנושא את האייקון
ואז כותבים במה מדובר כי אם זה משהו קטן ולא כזה חשוב ורציני אז אין צורך להקדיש לזה הודעה חדשה. אם סתם פותחים הודעה שלא קשורה בכלל ללירז - יש לשים את האייקון
שזה אוף טופיק - כלומר משהו שלא קשור לנושא. מדי פעם אנחנו פותחים פה כל מיני פעילויות, פינות ותחרויות - זה את יכולה לפתוח כמה שבא לך ואין צורך לנצל"ש או לשים

איזה כיף היום אני מתחילה לילמוד ב12 ../images/Emo6.gif

היה לי חשוב לציין ! אין שום קשר להודעה שלי חחחחחחחחחחח

אליסה13

New member
אני הרגע חזרתי מהבצפר היום הייתי בבריכה עם

יאנה היה ממש כייף וקורע מצחוק חחחח איך כמעט נפלתי מהמדרגות בבריכה חחחחחחחחחחחחחח רק לי זה יכול לקרות יש לכם ד''ש חם ממנה

לי התבטלו 3 שעות היופ!!! :)

למדתי שעתיים.. יצאתי עם חברה לבית קפה שעתיים וחצי, חזרתי לפיזיקה(שעתיים פיזיקה שהפכו לסרט על רבין) ובחן במדעי המחשב שהיה ממש פשוט! איזה כיף הא?! מה זה נדיר, אני קורעת את עצמי.. איך הולך לכם עם הלימודים?

אליסה13

New member
לי הולך קשה אבל מסתדרים יש לי הכנות לבגריות

היסטוריה אנחנו לומדים יום שני שעתים ראשונות וביום חמישי מ10:30 עד 12:45 רצוף קשה ומעייף מזל שנותנים לנו הפסקה של 5 דק' לשתות לא שאני שותה אבל בסדר ואנגלית יש לנו פעמיים בשבוע סה''כ 4 שעות ומטמתיקה 3 פעמיים בשבועה סה''כ 8 שעות בשבוע יום שישי 4 שעות מטמתיקה אבל לפחות היא מרשה פלאפונים חחחח הרגה אותנו היא מרשה לנו הכל לאכול,לשתות פלאפונים חחח והיא מביאה לנו עוגיות ועוגות חחחחחחחח ובוים שלישי אנחנו לומדים לשון 3 שעות אבל יום שישי הזה אני לא באה אייזה כייף אני נחה לקראת השבת בגוש אפרת של עמותת ''חברים לרפואה'' יאא אני הולכת להתפלל בבית הכנסת אנחנו ישנים אצל משפחות מארחות אותנו בשישי שבת אייזה יפה מצידם שהם יסכמו להארח אותנו מקווה מאוד שבע''ה יהיה כייף אמן אמן אמן אמן אמן אמן כייהיי רצון!!!!

למעלה