תתפרעו!

Emergency Exit

New member
תודה.../images/Emo69.gif

את עברת אותי אפילו בפראמור, ותפסיקי להפוך אותי למגן שלך את חופרת וזהו. :)

xXx Lilo xXx

New member
אני לא חופרת ../images/Emo11.gif רדו ממני כבר ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

ליאור חופרת.... ~יש הוכחות בפארמור~ וגם ירדן. וגם לך לא חסר ברי

חחחח אני? ב-סדר ../images/Emo6.gif

לא חפרתי מעל שנה. אני אפילו לא זוכרת איך עושים את זה! XDDD

orw93

New member
רטוב לי וקר לי../images/Emo7.gif../images/Emo205.gif

והכל בגלל שהחלטתי שאני הולכת לספריה מהג'ודו ברגל כי היה יפה! ובסוף בכלל אין להם את הספר@$#

xXx Lilo xXx

New member
היום בבוקר ידיד שלי סיפר לי על זה../images/Emo29.gif

וצלצלתי לאמא שתאשר. וזה היה מפחיד. וישר שלחתי SMS לירדן אבל אז נזכרתי (אחרי שהיא אמרה לי) שהיא בירושלים
איזה מזל ~פוי~ ומזה נלחצתי

Emergency Exit

New member
כנ''ל. ../images/Emo45.gif

יש דיבורים על הפסקת אש בכל מקרה, לא יודעת אם זה עובר על מישהו פה כי כולם כלכך מורעלים על המלחמה הזו בישראל חוץ מזה.. העולם פשוט.. ביזיון. ורציתי לומר את זה הרבה זמן ולא ידעתי בהקשר למה שנים על גבי שנים יורים עלינו טילים בצפון ובדרום , על עוטף עזה ושדרות, על ישוביים קרובים לגבול.. ברור שזה מזיז לכמה בעולם אבל אפחד לא מתעמת . כשאנחנו סופסוף עושים צעד (שאני לא שלמה איתו כי אני בעד שלום ולא בעד מלחמה) לטובתינו כדי להשבית את המלחמות אש האלה לטווח ארוך.. כל העולם פתאום נגדינו, עד כדי כך ששחקנים ישראלים באים לשחק (לא זוכרת אם זה כדורגל או כדורסל) בטורקיה ומקבלים התנפלות מכל הנוכחים באולם ונאלצים לחזור לארץ.. בושה. אנחנו סולחים להם שהם הורגים את ילדינו, וכועסים על עצמינו שאנחנו פוגעים בילדים שלהם.. ובסוף אנחנו הרעים? טוב, יהיה טוב.
לכל תושבי הדרום והצפון. ואתם מוזמנים לבוא לביתי

../images/Emo45.gif!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

אני כ"כ מסכימה! זה כזה מרתיח! אנחנו מוציאים כרוזים בעזה ואומרים לתושבים לצאת מהבתים שלהם ועוד מוציאים אותנו כ-the bad guys! ועושים הפגנות בלונדון "STOP STARVING THEM"! היה בא לי לזרוק את הטלויזיה מהחלון כשראיתי את זה.
והחמאס עוד אומרים שהם רוצים שעוד חייל יצטרף לגלעד שליט. ארג#@$!.

../images/Emo45.gif

העולם מעוות. ואני מסכימה עם שירז, למרות שיש אנשים שאני מכירה מחו"ל שדווקא מאוד מחזקים אותנו. הידעתם שגרמניה יחד איתנו? אולי זה מתאים לה, אני לא יודעת. אבל זה רק מוכיח שעלינו להישאר מאוחדים וחזקים. מי ייתן ויבוא עלינו השלום!

xXx Lilo xXx

New member
לתושבי הדרום והצפון../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אנחנו איתכם לא משנה מה. שנעבור את זה בשלום. שהחיילים שלנו יחזרו הביתה שלמים ובריאים. ושגילעד שליט יחזור. (היום אני הולכת לדבר עם המורה שלי לאומנות, אני רוצה להכין משהו על גילעד שליט באומנות לכיתה. אם המחנכת תסכים גם.
) יהיה טוב. קבלו בינתיים חיבוק חם ודואג

orw93

New member
זה בטח כבר ל יקפוץ אבל..../images/Emo205.gif

מי לא נכשלה שבפיזיקה? מי מי מי?$#%D:::

למעלה