תפילה קטנה

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
../images/Emo32.gif תפילה קטנה

תפילה קטנה
מכיוון שהיום מתקיים הערעור במשפט הילד המאומץ שהוריו הביולוגים רוצים אותו בחזרה. אני מתפללת שהשופט יעשה את ההחלטה הנכונה והיחידה וישאיר את הילד אצל ההורים שטיפלו בו, דאגו לו ואהבו אותו מגיל כמה ימים.

מצטרפת לתפילה

תפילה קטנה
מכיוון שהיום מתקיים הערעור במשפט הילד המאומץ שהוריו הביולוגים רוצים אותו בחזרה. אני מתפללת שהשופט יעשה את ההחלטה הנכונה והיחידה וישאיר את הילד אצל ההורים שטיפלו בו, דאגו לו ואהבו אותו מגיל כמה ימים.
מצטרפת לתפילה
זה פשוט יהיה חוסר צדק אם ישפטו אחרת

sagivkr

New member
מצטרפת לתפילה

תפילה קטנה
מצטרפת לתפילה
הלוואי שהילד ישאר את ההורים המאמצים!!! הם ההורים האמיתיים של הילד הזה. יפעת

סביון1

New member
מצטרפת לתפילה

תפילה קטנה
מצטרפת לתפילה
ומוסיפה תפילה לכך שמקרים טרגיים כאלה לא ישנו יותר לעולם. אני מקוה מאד שהמדינה תפיק את הלקח מהסיפור הזה ותדאג לתיקונים המתאימים בחוק.

מצטרפים לתפילה

תפילה קטנה
מצטרפים לתפילה

אריאלה22

New member
נגעת לי בנקודה רגישה, כמובן מצטרפת

תפילה קטנה
נגעת לי בנקודה רגישה, כמובן מצטרפת
לתפילה. כבר מספר ימים שהסיפור הזה מטריד את מנוחתי. איך אפשר בכלל לחשוב שהילד הזה יוחזר למי שילד אותו???? ההורים האמיתיים שלו הם אלה שגידלו אותו! אני מקווה שהשופט ינהג לפי אותו היגיון וישאיר את הילד אצל אמא ואבא. אמן

I N K A

New member
לפי מה ששמעתי ולפי נסיוני בנושא....

תפילה קטנה
לפי מה ששמעתי ולפי נסיוני בנושא....
בית משפט יחזיר את הילד להוריו הביולוגים. החוק אומר שעד חצי שנה אחרי הלידה מותר לאם הביולוגית להתחרט, ולפי מה שהבנתי במקרה הזה היא התחרטה בזמן-כעבור כמה שבועות. עוגמת הנפש פה נגרמה אך ורק ע"י מערכת בתי המשפט, שלו היתה מזיזה את התחת שלה מהר יותר כי מדובר במקרה רגיש ביותר, היתה מונעת את כל זה מההורים המאמצים שלא היו מספיקים להיקשר לילד נפשית. עכשיו ייגרם נזק נפשי לילד ולהוריו המאמצים אם אכן יוחזר להוריו הביולוגים. אנחנו חיים במדינה מטומטמת וחסרת רגישות, הבירוקרטיה פה עושה שמות באנשים, ומי כמונו מטופלי פיריון מכיר אותה. דעתי האישית במקרה הספציפי הזה-טובת הילד עם הוריו המאמצים, שכן ההורים הביולוגים נפרדו חזרו נפרדו חזרו, ומי יודע מה יהיה איתם הלאה. לא נראה לי שמדובר בזוג הורים יציבים שיכולים לענות על ההגדרה "טובת הילד". למרות שאני יודעת כילדה מאומצתמה החשיבות של לגדול אצל הורים ביולוגיים, אני גם על בשרי ראיתי ולמדתי עד כמה בהרבה מקרים אפשר לומר תודה לאל על שמסרו אותנו לאימוץ. לאחר שראיתי מי אימי הביולוגית, אמרתי לה תודה שמסרת אותי ולא איכפת לי אם היא נפגעה או לא-אני יצאתי נשכרת עם זוג הורים מדהים :)

ayoosh

New member
מתפללת להחלטה הנכונה...

תפילה קטנה
מתפללת להחלטה הנכונה...
לא הייתי רוצה להיות במקום השופטים שצריכים לפסוק במשהו שהוא הרבה הרבה יותר קשה ממשפט שלמה... אני לא יודעת את פרטי הפרשה, וכמו רוב האנשים מרגישה שהמקום של הילד אצל ההורים המאמצים שגידלו אותו עד עכשיו, אבל נראה לי שהסיפור מורכב כל כך דווקא בגלל שהחרטה על המסירה לאימוץ היתה בשלב מוקדם כל כך... מקווה שההחלטה שתתקבל תהיה לטובת הילד- זה מה שחשוב בסיפור הקשה הזה...

צוקה1

New member
ממש לא רוצה להביע דעתי בעיניין

תפילה קטנה
נכון או לא נכון.אני רק יודעת שזה מצב בלתי אפשר ובלתי נסבל רגשית ולא מאחלת לאף אחד להתנסות אי פעם במעמד שכזה. ליבי ליבי
. מזדהה בכל ליבי עם ההורים המאמצים ועם האב הביולוגי במידה ולא ידע על קיום של ילדו.על האם הביולוגית אני קצת כועסת- זהו נשמע מאוד פשטני אבל אין לי שום יומרות כרגע. צוקה

שרון991

New member
שיר, אני כל הזמן חושבת עליך ומקווה

נכון או לא נכון.אני רק יודעת שזה מצב בלתי אפשר ובלתי נסבל רגשית ולא מאחלת לאף אחד להתנסות אי פעם במעמד שכזה. ליבי ליבי
. מזדהה בכל ליבי עם ההורים המאמצים ועם האב הביולוגי במידה ולא ידע על קיום של ילדו.על האם הביולוגית אני קצת כועסת- זהו נשמע מאוד פשטני אבל אין לי שום יומרות כרגע. צוקה
שהסיפור הזה לא מעכיר את רוחך אני מקוה שמערכת המשפט תבין מהר מאוד איזו טעות היא עשתה ותמצא לנכון להשאיר את התינוק עם הוריו המאמצים. טובת הילד דורשת את השארתו עם ההורים המאמצים שהם מבחינתי ההורים האמיתיים שלו גם טובת החברה דורשת זאת - לא יתכן שאלפי משפחות מאמצות נמצאות כעת בחרדה שמא גם ההורים הביולוגיים של ילדם המאומץ יתחרטו ומערכת המשפט תחזיר את הילד להורים הביולוגיים לאחר שנים של חום ואהבה אינסופית מצד ההורים המאמצים. לא יעזור כלום, האם הביולוגית שבחרה במודע למסור את התינוק שלה לא תוכל בשום דרך להיות תחליף להורים המאמצים שתינוק זה הוא כל חייהם!

שיר5520

New member
זה לא יכול לקרות לנו

שהסיפור הזה לא מעכיר את רוחך אני מקוה שמערכת המשפט תבין מהר מאוד איזו טעות היא עשתה ותמצא לנכון להשאיר את התינוק עם הוריו המאמצים. טובת הילד דורשת את השארתו עם ההורים המאמצים שהם מבחינתי ההורים האמיתיים שלו גם טובת החברה דורשת זאת - לא יתכן שאלפי משפחות מאמצות נמצאות כעת בחרדה שמא גם ההורים הביולוגיים של ילדם המאומץ יתחרטו ומערכת המשפט תחזיר את הילד להורים הביולוגיים לאחר שנים של חום ואהבה אינסופית מצד ההורים המאמצים. לא יעזור כלום, האם הביולוגית שבחרה במודע למסור את התינוק שלה לא תוכל בשום דרך להיות תחליף להורים המאמצים שתינוק זה הוא כל חייהם!
זה לא יכול לקרות לנו
לא כולם ממש מבינים את ענייני האימוץ עד שנכנסים לזה. אבל בכל אופן, אנחנו לא מוטרדים כי דבר כזה לא יכול לקרות לנו. בחו"ל מקבלים ילדים בני יותר מחצי שנה, מה שאומר שהם כבר עברו את שלב הביניים עד לאישור סופי של האימוץ. בארץ כשמקבלים ילד בן כמה ימים מותר להורים הביולוגים להתחרט תוך חצי שנה. אחר כך אין להם מה לעשות. בקיצור, הסיפור לא מטריד אותי באופן אישי - הוא פשוט קורע לב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה