העיקולים מזווית אחרת
ה הגיטריסטית לעתיד New member 7/6/05 #36 היי זה לא מקידומים לסרט שלהם??? או משהו כזה.... יש להם סרט ביחד עם עוד שתי בנות... נראה לי ממש ממש שווה! קוראים לו משהו כמו- אחוות המכנסיים המטיילים!!!! סרט ממש טוב!!! אני גם ממש ממש אוהבת את אלקסיס ואת בנות גילמור בכלל!!! funnnn
היי זה לא מקידומים לסרט שלהם??? או משהו כזה.... יש להם סרט ביחד עם עוד שתי בנות... נראה לי ממש ממש שווה! קוראים לו משהו כמו- אחוות המכנסיים המטיילים!!!! סרט ממש טוב!!! אני גם ממש ממש אוהבת את אלקסיס ואת בנות גילמור בכלל!!! funnnn
E elindith New member 6/6/05 #12 בשמחה, רק קיוויתי שישתפו איתי פעולה לא רציתי להציף את הפורום לגמרי לבד...
C Chandler Bing New member 6/6/05 #15 אה.. סבבה! אתה יכול להגיד לי מה זה התמונה הזו של ג'ואן בחדר שרשום מעליה GOD, וגם אם יש לך עוד תמונות בסגנון?? תודה מראש!!
אה.. סבבה! אתה יכול להגיד לי מה זה התמונה הזו של ג'ואן בחדר שרשום מעליה GOD, וגם אם יש לך עוד תמונות בסגנון?? תודה מראש!!
E elindith New member 6/6/05 #17 סתם אספתי אותה ברשת גם אני חושבת שהיא מוצלחת מאד. ואגב, אני בחורה...
C Chandler Bing New member 6/6/05 #29 בכול מקרה... elindith את לא מכירה עוד תמונות כאלו??? או מישהו אחר אם יודע???