שרשרת

SofyTofy

New member
הסיפור המלא על רודריגו../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

הודעת
(בקרוב תעבור לשירשור
). על הפגישה והראיון עם רודריגו
הגעתי לאולפנים ממש מוקדם (שעה וחצי לפני שהייתי אמורה
). פגשתי את מיקי גבע וקובי מחט. מיקי אדיש קצת וקובי ממש נחמד
הוא התחיל לדבר עם אח שלי על כדורגל
הוא גם היה ממש נחמד אליי
אז ראיתי את רודריגו
והוא אפילו יותר יפה במציאות מאשר בטלוויזיה. אבל דיברתי עם נגה (המפיקה שהייתה אמורה להתלוות אליי) והיא אמרה לי לא להגיד עדיין שבאתי מטעם העיתון עד שהיא לא שם
אז לא יכולתי לגשת אליו עדיין
בקיצור ראיתי את קובי מחט ורודריגו מצלמים מערכון (וזה היה חמודי
) וסתם חיכינו שם וכל הזמן רואים אנשים מתרוצצים ובנות שהגיעו להיות בקהל מזילות ריר כשהן רואות את רודריגו (לא נתנו להן להתקרב אליו עדיין.. רק יותר מאוחר, חבל שהן לא ידעו שאני יעביר אחר כך שיחה איתו). ככה חיכינו מלא זמן ודיברנו עם קובי בעיקר (הוא מותק של בנאדם
)... ואז נגה המפיקה הגיעה... ורודריגו אמר לנו שהוא כבר בא הוא רק הולך להתלבש.. (לא היה לי איכפת שהוא היה מתלבש שם באמצע.. ממש לא היה מפריע לי
)... ואז הוא חזר ונגה הציגה את עצמה והוא לחץ לה את היד
ואז היא הציגה אותי ואמרה שאני זו שהולכת לראיין אותו והוא לחץ לי את היד
והיה ממש חמוד
משם יצאנו לאולפן קיץ של ערוץ הילדים (היה איתנו גם צלם שצילם תמונות שלי ושל רודריגו ושל רודריגו לבד לעיתון.. התמונות שלי איתו יישלחו אליי... ואני גם הבאתי מצלמה משלי). הוא היה ממש חמוד והיו צחוקים והיה כיף לדבר איתו
הוא כל הזמן שר שירים מקטנטנות (
) ובזמן שהלכנו לקראת האולפן קיץ הזה (שממש חם שם
|מזיע| [איפה האייקון כשצריך אותו
]) אז הוא שר 'רינקונסיטו דה לוז' ושאל אותי אם אני רואה קטנטנות וסתם דיברנו על זה. בסוף הראיון הצטלמנו עם המצלמה שלי ואז הצלם צילם אותנו ואז הצלם צילם את רודריגו בתמונות לבד שילכו לכתבה. אני צילמתי את אותם תמונות רק מהצד כדי לא להפריע. הראיון עבר חלק והוא יפורסם בגיליון אוקטובר של עיתון ערוץ הילדים (שאתם תקנו כמובן
). וזהו, בבקשה תגיבו

SofyTofy

New member
גם לך ולכולם../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo103.gif

היום אני פוגשת את רודריגו (ובגלל זה אני לא בבצפר)..

LuLi GiRl

New member
כנסי שניה!

איזה כיף לך! איך הגעת לזה? כאילו.....לעשות את הכתבה עליו?

SofyTofy

New member
רודריגו מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

הכל זרם, והוא היה ממש חמוד ומצחיק (ואני חשבתי שהוא יזלזל בכתבת בת 13 וחצי)
הרבה יותר כיף לדבר בראיון בתור כתבת למפורסם מאשר בתור מעריצה למפורסם. יותר זורם, המפורסם מרגיש יותר בנוח ויש ממש שיחה ולא חתימה-תמונה-ביי. את הראיון המלא תוכלו לקרוא בגיליון אוקטובר של עיתון ערוץ הילדים (אפשר לקנות בסטימצקי, זה לא עולה הרבה - מומלץ
).

alona angel

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

לכוללםםםםםםם
נכון חמודדדד?

spider kisser

New member
../images/Emo142.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

וחג שמח לכולם!!! [URL='target=_blank']שנה טובה![/URL], ושתאכלו הרבה מאד
ים ב

למעלה