שרשרו....

QsomeoneQ

New member
../images/Emo32.gif שרשרו....

שרשור אוף טופיק
קיצקיצ, אתמול הייתי במסעדה וראיתי שם מישהו עם חולצה של NYPD בדיוק כמו שיש לבוסקו
כמעט מתתתי על המקום.... והוא אמר לי איפה אפשר להשיג את זה

Boscorelli

New member
QQ!!!

ספרי לנו מיד איפה ואני טס לשם!!!!! אגב יש לי חולצה כמו של ה FDNY כמו שיש לכבאים עם הסמל הזה ומאחורה FDNY אבל הכי הייתי מת להשיג זה את הגולף הכחול (אני אוהב גולפים) היפה שיש להם עם הסמל ושכתוב בצווארון FDNY הייתי מת לכזה דבר... אגב חבר של אבא שלי עכשיו בניויורק-מנהטן (יייייייש!!!!) וכבר דאגתי להזמנה של כובה צמר של ה FDNY כמו של קים יודעים? שחור כזה רשום FD ואז הסמל ואז NY... ועוד חולצה קצרה של FDNY!!! ייייייש! ואל תשכחו גם את הסיכות והסמלים.... עניינים הולכים ממש טוב! QQ ספרי מאיפה?

ice w

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תגידו אתם יודעים איפה אפשר להשיג כאלו בארץ אני מתה שיהיו לי כאלו!

Boscorelli

New member
כן....

אבל זה ה FDNY כמו שיש לכבאים גולף כחול לא שחור כמו ב NYPD.... אגב לגבי חולצות כאלה... לא ידוע לי על מחירות בארץ.... את כל הדברים שלי או שחברים או שאני או שהורים שלי קנו לי בניויורק והסיכות והסמלים של הם נשלחו לי באדיבות על ידי שוטר ניויורק פאראמדיק וכבאי ב FDNY... לא ידוע לי לגבי הארץ...

למעלה