שרשור

the snake fish

New member
../images/Emo32.gif שרשור חנוכה :)

אני אוהב אותו בגלל הסופגניות והדמי כיס שאני מקבל :).

hilagilady

New member
../images/Emo32.gif היי לכולם...

רציתי להביא לידיעתכם כי בקומונה החדשה של רשת גימל, יש הפניה לאתר של "הדג נחש", ואתם בהחלט מוזמנים
(גם בלי קשר....) קדימה לקומונה

היום בתפוז../images/Emo43.gif 9.12.04

בשעה 17:30 יגיע אדם הירש, כוכב סדרת הדרמה לנוער "ראש גדול" להתארח בפורום וב-Blog Tv Live. שרשרו שאלות עכשיו בפורום.
בשעה 20:00 נשדר את חלקו הראשון של ספיישל "מאחורי הקלעים של הפסטיגל" בהשתתפות הראל סקעת, מאיה בוסקילה, רן דנקר וכוכבים נוספים. השידור יתקיים בפורום הפסטיגל וב- Blog Tv.
ובשעה 21:00 תתקיים הבכורה העולמית לרצועה השבועית החדשה - Nova TV. Nova TV הוא פרוייקט מיוחד וחדשני אשר מאפשר לגולשים הצצה לחזרות לקראת הופעתה הגדולה של הלהקה.

BuStEd FaN

New member
לכל חברי פורום הדג נחש../images/Emo70.gif

שיהיה לכם חג שמייח וחופש כייפי!
מכל חברי פורום באסטד!

shiroo

New member
למרות שנראה לי שמיצינו תעניין....

סוף שבוע הכי כיפי לכוווולכם......... וחג שמח.....ותאכלו סופגניות אבל לא הרבה....זה משמין...... ותדליקו נרות כי ככה זה..... והלוואי ויקרה איזה נס חנוכה ותיהיה כבר הופעה של הדג !!!!!!!!!! LOVE U ALL SHIROO

chen2408

New member
אני שונאת את חנוכה!

סתם חג מטומטם שהדבר הטוב היחיד בו זה שבוע חופש מבית ספר. ועכשיו כשכבר סיימתי ללמוד, אז היתרון היחיד כבר לא חשוב. רק דברים מגעילים קורים לי בחג הזה... וסופגניות זה טעים למרות שצריך לשים עליהם מדבקה כזאת כמו ששמים על הסיגריות - שזה מזיק לבריאות. ולדעתי הלכו על המוטיב של השמן יותר מדי - בכל סופגנייה יש כמות שמן שמספיקה לשמונה ימי צרבת, או לפחות לטיגון של 8 קילו צ'יפס... טוב, אני סתם ממורמרת כי אני מתגייסת בסוף החג... אז שיהיה לכם חג שמח וחופש נעים!

FunkyGiraffe

New member
אתה לא אותו מנחם גרנית ש..

הבטיח הופעה חדשה של הלהקה בסמוך לצאת האלבום השלישי ובעצם דאג שישימו הקלטה מ2002?

parnar

New member
חג שמח גם לכם ../images/Emo70.gif

ואין כמו סופגניות לאכול

FunkyGiraffe

New member
דורין???????

תגידי לקובי עז שהסתדרתי גם בלי שהוא הוריד לי את הNO OP...

למעלה