מסיבת התרמה לאיגי - מסיבה לבנה - 10.11 במקסים
~~~English follows~~~ ***WHITE PARTY*** המסיבות הלבנות החלו לצמוח בעולם ומסמלות בעיני את שנות ה2000 המוקדמות בצורה הכי טהורה! במקור המסיבות החלו כמסיבות התרמה למלחמה באיידס - אבל אני מצאתי לנכון לחבר את הנשים המדהימות של הקהילה שבאות ונהנות בבאג כל פעם מחדש - לחבר אתכן למטרה קדושה וזה ארגון איגי - ארגון הנוער הגאה! איגי - ארגון אשר הוקם על מנת להוות תמיכה ומקום חם לבני הנוער הצעירים - הומואים, לסביות, בי וטרנס - פועל משנת 2002 ומרושת בכל הארץ. הארגון מכיל 150 מדריכים ומדריכות אשר מנהלים קבוצות של נוער בכל הארץ - מידי שבוע - ומהווים להם אוזן קשבת וקהילה תומכת - אז תגידו לי אתן - יש מטרה יותר טובה מזו לתרום לה?? חלק נכבד מהכנסות האירוע יתרמו ישירות לאיגי ולעשייה המבורכת שלהם - אני מקווה שתבואו ותתרמו למטרה הנעלה הזו. הנה הפרטים: קוד לבוש: לבן (לא חייב הכל לבן.. אבל משהו לבן כן) על העמדה: DJ Maya Jakobson DJ Michal Serr מוסיקה עכשווית - רק משנות ה2000 - פופ, דאנס, האוס, היפ הופ. מועדון המקסים - קינג ג'ורג' 48 כניסה 50 שח גיל 24 ומעלה אפשר ורצוי להביא חברים הומואים מהממים! החל מ22:30 - יום חמישי! Come party with us in our White party - Bug 2000 - fundraising party for IGY - The Israel Gay Youth organization - Thursday 10/11 - 22:30 - at Maxim club - King George 48 tlv.