שרשור תעודות

../images/Emo32.gifשרשור תעודות

מכיוון שעכשיו זה תקופת תעודת, שכל אחד יכתוב את הממוצע שלו :)

כבר קיבלתם תעודות?!

איזה כיף לכם! אנחנו מקבלים רק ביום שישי (ה-24.12.03) אז ככה שאין לי ממוצע לתת לכם...אבל השנה האמת שאין לי ציון של 90 הכל וזה מעצבן כי אני תמיד השקעתי לקבל ציונים טובים והשנה פשוט לא יוצא לי עם כל הטונה חומר...

La Gamba

New member
כן, אם יש לך מספיק כסף

אתה יכול לקבל פטור מערבית, 25% זמן בציון, בוחן בעל פה, פטור משגיאות כתיב. בנוסף למחיר הראשוני (שמשתנה ממקום למקום) אם מוסיפים איזה 200 ש"ח, מקבלים עוד פטור.

זה לא קשור לאבחון או משהו

זה לא שאני דיסלקטית או בעיות ואני צריכה הערכת זמן או משהו פשוט יש טונה חומר וקשה לזכור את הכל ויש לחץ עם מבחנים ובגרויות וכל השיט הזה...

מותק!

גם אני לא דיסלקטית, אבל אני איטית רצח, וקשה לי לזכור דברים! תקבלי הארכת זמן, שכך שיהיה לך זמן להיזכר בדברים והוראה מתקנת כדי שזה יעזור לך להתארגן למבחן ככה שתצליחי לזכור יותר דברים יותר טוב. וד"א את יכולה לעשות את זה דרך העירייה/מועצה בישוב שלך חינם.

אוקי

יש לי כסף זה לא הבעיה אבל לא נראה לי אני צריכה אבחון כי אני לא איטית, אם אני יודעת את החומר אין לי בכלל בעיה לכתוב מבחנים, אבל נניח הסטוריה שזה טונה טונה חומר המבחן האחרון היה על כל המחברת שלי שזה 72 עמודים וקיבלתי 77 שזה די טוב, כל הכיתה שלי אבל כולם חוץ מ-5 קיבלו בין 30-50 וזה יותר גרוע...:) אבל תודה על העצה

driftwoodstav

New member
זה היה מצחיק!

כל הכיתה קיבלה 35 בערך... כל היום ישבנו ובדקנו למי יש יותר טעויות ומי קיבל הכי קצת (27)...זה היה גדול! אומנם ההורים שלנו לא שמחו כל כך....אבל לא נוראאאא! (לא שנכשלתי...אני אף פעם לא נכשלת במבחנים (כן בטח...), אבל זאת היתה חתיכת ירידה בממוצע...חפיף! זה יותר ממה שרב הכיתה קיבלה) סתיו

kedeman

New member
77.75

ממוצע יפה לא? 90 הכי גבוה 70 הכי נמוך רוב הציונים נמצאים מתחת ל-80 חוץ משלושה

למעלה