שרשור סופ"ש :)

Thumpers

New member
../images/Emo32.gifשרשור סופ"ש :)

מכיוון שאנחנו עכשיו פורום פעיל (בערך?) - כיאה לפורום שכזה, שרשור סופ"ש! מה אתם מתכננים לסוף השבוע הקרוב? לצאת? להתכרבל עם הפוך? לצאת *עם* הפוך? שתפו :) (סבטי, אם רצית את לפתוח שרשור שכזה, את מוזמנת למחוק את שלי :) )

svety

New member
כרגע - אני גמורה מעייפות ובעבודה

מעבירה את הזמן עד 13 ודיי לא עושה שום דבר ממה שאני צריכה לעשות [ויש הרבה, קיבינימט] התכנית לאחה"צ היא להשלים שעות שינה, ואח"כ להזרק מול היס מקס עם החבר ובקבוק קריק ולהשלים כל מיני דברים שהקלטנו. אלא אם כן מישהו יציע משהו יותר מעניין... מחר נצא לטיול בפארק הירקון, אם מזג האוויר יאהב אותנו

Thumpers

New member
בהצלחה, אמור להיות מזג אוויר מקסים!

אגב, קריייייייייק! אם זה לא היה נקרא בירה, זה היה משקה טוב. אבל... תכלס? זה לא בירה :p וזה משקה ממש חמוד. תהנו בסופ"ש!

svety

New member
בסוף לא קניתי קריק, אגב,

קניתי איזו בירת דובדבנים אחרת, מאותה מבשלה, קצת יותר כהה ויותר חזקה. החצי טוען שהיא יותר מוצלחת...

HouseAtreides

New member
אני מקווה להגיע לשלב המסקנות בניסוי מדעי

שכותרתו: "האם מערכת הפורומים של תפוז מסוגלת לעורר את הוירוס הרדום המחולל 'מצב כפית'?" בינתיים הניסויים שערכתי לא הביאו למסקנות חד משמעיות. נראה שיהיה צורך לחזור עליהם בתנאים יותר סטריליים. בניסוי הראשון, הוירוס התעורר אצלי למשך מספר שעות לאחר שקראתי פוסט של Strix Starlight שהסביר מהו "מצב כפית". בניסוי השני, ניסיתי לעורר את הוירוס אצל אחרים - ככל הנראה ללא הצלחה.

HouseAtreides

New member
../images/Emo124.gifאני זקוק למתנדבים../images/Emo70.gif

אנא ספרו מהו הטריגר אצלכם למה שמכונה 'מצב כפית'. אני אתחיל:
מושבי שניים-מול-שניים ברכבות ובאוטובוסים, פורמט הושבה שפשוט מכריח אותי לבהות במשך כל זמן הנסיעה באדם שאני לא מכיר. איכשהו, זה רק עניין של זמן עד שכל מחשבה שתעלה לי בראש תגרום לי לצחוק בלתי נשלט.

Thumpers

New member
זה בעייתי.

Because once you're in it, you can't go back!!! (למשך שעות ארוכות.)

HouseAtreides

New member
מוזר, אני דווקא נכנס ויוצא מזה די בקלות

לפחות כשאני לבד. בקבוצה זה יותר בעייתי, כי תמיד יהיה מי שרק הפרצוף שהוא עושה יצחיק אותי שוב ושוב בכל פעם שאני כבר מצליח לחשוב על משהו רציני......

Lion_Heart

Well-known member
אז ככה

פליז, תה ותעזבו אותי בשקט ליומיים הבאים ולא אני אשתעל עלייכם D: אה כן וסדרות סוף השבוע שלי

Lion_Heart

Well-known member
יחי על טבעי

smallville' young justice'fringe ...ועוד כמה שאני לא זוכר

Thumpers

New member
שיט!

שכחתי לראות פרינג' בשבועיים האחרונים! טוב, ניחא. אני אשלים מתישהו.

innocence

New member
בבוקר צילומי איפור,

ועוד מעט לעלות על הרכבת לכיוון חיפה לסופ"ש אצל החבר. לא משהו יותר מדי מעניין.

Lichi23

New member
תכנונים לסופ"ש

הבוקר והצהריים עברו בקניות ובישולים. אח"כ צפיה ביס מקס בכל מיני דברים שלא הספקתי לראות במשך השבוע. בערב- אולי ללכת לראות סרט ("I am number 4") ובעיקר לנוח מהשבוע העמוס

למעלה