מכיוון שאנחנו עכשיו פורום פעיל (בערך?) - כיאה לפורום שכזה, שרשור סופ"ש! מה אתם מתכננים לסוף השבוע הקרוב? לצאת? להתכרבל עם הפוך? לצאת *עם* הפוך? שתפו (סבטי, אם רצית את לפתוח שרשור שכזה, את מוזמנת למחוק את שלי )
מעבירה את הזמן עד 13 ודיי לא עושה שום דבר ממה שאני צריכה לעשות [ויש הרבה, קיבינימט] התכנית לאחה"צ היא להשלים שעות שינה, ואח"כ להזרק מול היס מקס עם החבר ובקבוק קריק ולהשלים כל מיני דברים שהקלטנו. אלא אם כן מישהו יציע משהו יותר מעניין... מחר נצא לטיול בפארק הירקון, אם מזג האוויר יאהב אותנו
שכותרתו: "האם מערכת הפורומים של תפוז מסוגלת לעורר את הוירוס הרדום המחולל 'מצב כפית'?" בינתיים הניסויים שערכתי לא הביאו למסקנות חד משמעיות. נראה שיהיה צורך לחזור עליהם בתנאים יותר סטריליים. בניסוי הראשון, הוירוס התעורר אצלי למשך מספר שעות לאחר שקראתי פוסט של Strix Starlight שהסביר מהו "מצב כפית". בניסוי השני, ניסיתי לעורר את הוירוס אצל אחרים - ככל הנראה ללא הצלחה.
אנא ספרו מהו הטריגר אצלכם למה שמכונה 'מצב כפית'. אני אתחיל:
מושבי שניים-מול-שניים ברכבות ובאוטובוסים, פורמט הושבה שפשוט מכריח אותי לבהות במשך כל זמן הנסיעה באדם שאני לא מכיר. איכשהו, זה רק עניין של זמן עד שכל מחשבה שתעלה לי בראש תגרום לי לצחוק בלתי נשלט.
הבוקר והצהריים עברו בקניות ובישולים. אח"כ צפיה ביס מקס בכל מיני דברים שלא הספקתי לראות במשך השבוע. בערב- אולי ללכת לראות סרט ("I am number 4") ובעיקר לנוח מהשבוע העמוס