שרשור אז ככה!!!

../images/Emo32.gifשרשור אז ככה!!!

מעתיקה אותו כתמיד!!! והוא נעצר באשמתי ולא יפה מצדיייי!!!!!! אז כהרגלי אני מעתיקה אותו ונמשיך....

מזכירה את אז ככה 86+85

פשוט עבר הרבה זמן.... אז ככה 85:להלהלהלהלהלהלהלהלהלה שלומות לך!!! עמוסס לי! יש לי טו מאץ' דברים לעשות!!! זהוו שלחתי לך חהחהחהחה אררר לרקוד זה טובב!! הסלסה אתמול גם טוב... אני עדיין גרועה, אבל פחותתת חיחיחיחיחי ואני מחכה... לא רק לזה מחכה... זאת אומרת מחכה לוווו במשהו אחד... מחכה לשינוי צבע במקום אחר... ומחכה בכלל לשמהו אחר שיבוא! עזבי... השתגעתי! אני שפוט מחכה! מחכה מחכה מחכה!!! מחר בבוקר אני עוזרת לחברה ללמוד תנ"ך!!! מקצוע נפלאאא!!! היזהרי מליליתתתת!!! ואת ידועת שהשם נעמה... תמיד אהבתי אותו... אניוואי הוא לא טוב... כי נעמה היא אחותה של לילית והיא לא פחות מסוכנת ממנה!! ויש להן עוד בחבורההההה!!!! צריך להיזהר מפני שדותתת!!!! חהחה קליק צריך להיות מצחיקקק!!!!!!!! בחיי שאני הולכת לראות אותווווו!!! אדםם כזה גאוןןןןן!!!! יהיה טוב בתנ"ך... הבעיה שרק יום ראשוןן אנחנו מסיימים ללמוד את החומר... זה מטורף... ועוד באותו יום יש לי חזרות והופעות ויש לי 0 זמן להכלללל!!! אללה! רחם עליייי!!!!!!! קבוצת תמיכה שתעזור לנווו חהחה יש צרות בחייםםם!!!! איי איי איייייייייייייייייייי חיחי איזה יופי שפגשת את אוהד... אהה וזה לא רעע חהחהחה חרשתי על הקטעים של האתררר... לא מצאתי כלום.... אני אנסה לברר עוד פרטים... זה מרתקקקק אותי!! חחיחיחי מעניין מה פספסתיי אופיש!!! קושמרווו מלךךךךך אין עליוווו!!!!!!!! צ'אוויישןןן אז ככה 86:שלום,שלום!!:] לי יש בגרות בתנ"ך ביום שני,אני בקושי מתכוננת,אין לי כוח!! ולא שלחת לי חחח ואת לא גרועה!!אל תעבדי עליי!! ובאסה שזה לא קרה בסוף,תמשיכי לחכות-בסוף חייב להיות טוב!! הלילית הזאת... חח איך הגעת אליה פתאום?! ובואי נלך לקליק ביחד?אדם סנדלר!!! תמיד את עסוקה תגידי לי?! ואנחנו חייבות קבוצת תמיכה,אין לנו כלום חח. אולי לא כזה יופי... ותמשיכי לבר חחח ושוב-להזכיר את קושמרו-לא ראיתי את חדשות מוצא"ש היום!!! בהביי

אז ככה 87!!!!

אני מנוולת כי עצרתי את השרשור... אז עכשיו אני חוזרת למסלול... פשוט הייתי חולה- גם נפשית וגם פיזית! וגם הלימודים קצת העיקו... היו לי הרבה דכאונות... ועכשיו גם יש אותם, אבל אני מנסה להיות במצב יותר טוב!!! וסתםםם גם חוסר חשק להיכנס... לא יודעת למה... או שנכנסתי ולא הגבתי... תנ"ך לא היה
... בעעע ושלחתי לך את כל שירי מתיסיהו שיש לייי!!! אגבבבב יש דיסקים שלווו בארץץ!!! מצאתי בצליל... ואני הולכת לקנות אותם!!! ואני עכשיו הרבה פחות גרועה... ויום שלישי באסה כי אני לא אוכל להיות עד מאוחר כמו תמיד ולהישאר לתרגול... אני עפה איך שנגמר השיעור עצמו כי למחרת יש לי מתכונת בסוציולוגיה בתשע בבוקר!!! באמת חייב להיות טוב... אחרת מה יהיה... מה? מה? מה? והצבע כבר לא ישתנה לעולם... אבל אני דיי הייתי בסדר השבוע... נשבעת לך שהייתי גאה בעצמי! באמת שכן! ואני אחכה ואחכה ואחכה... יש לי ברירה? סתםםם אני מחכה בכיף... אני לא רודפת אחרי שום דבר- אני סתם מבולבלת לפעמים...!!! והגעתי ללילית דרך תכנית טלווזיה שדיברו על ירושלים ועל נשים והזכירו את לילית שכביכול הייתה רעה וראוותנית.. ויאללה בואי לקליק... נלך לבכורה- היא בטח תהיה באיזה יום חמישי אחד... וגוטוש יבוא איתנו כי אני כבר סיכמתי איתו שאנחנו הולכיםםם!!!! באמת אנחנו חייבות קבוצת תמיכה! ה' יעזור!!! הייתי ביריד בשבוע הספר... וקניתי 7 ספרים... והם נפלאים ומיוחדים!!!! ואחד מהם יעניין אותך במיוחד... נקרא תפילת נשים, זה יעני קובץ של תפילות מכלללל מיני מדינות שאמרו נשים... גם מתקופות שונות- זה ממש יפה!!! אם היה לי כוח לזוז עכשיווו הייתי הולכת ומביאה את הספר ומצטטת לך מעמ' 32... אבל אין לי כח.. אני גם עייפה וגם תפוסה כי הייתי בחדר כושר השבוע... והיום היה משחק... ארגנטינה הנפלאה שלי!!! אין עליה- 0-6!!!!! איך השפלנו את הסרבים!!!! איך הפילו הגיבורים את הסרביםםםם!!!! ארגנטינה אני
אותך!!!!! כוכב נולד... אררר יש אחד שלא הגיע לנבחרת שיבצעו את השיר שלו... זה ששר "להוט על אמנות וחקלאות ואמנות" שיר הזוי כזהההה הוא קרוע הבנאדם... בחיי!!! חרשתי על הקטע שלו באינטרנט!!! קומשרו חמוד עם כל פרשנויות המונדיאל שלווו אררררר טוביש אני עייפה... זזתי! וחם לי! בעעע צ'אוויש ולילה טוביששש

ranch22

New member
אז ככה 88!!

היי,את,את לא מנוולת,את בסדר גמור..היית חולה לעזאזל,את באמת מצפה שאשב ואחכה ל"אז ככה" בזמן שאת חולה?? מה הדכאונות שרובצים עליך??(לא שעלי לא,לפי מה שראית בבלוג). אם את קונה את הדיסקים שלחי לי אותם!!. ולמה בכלל היית גרועה?? בהצלחה במתכונת בשלישי!!לי יש מתכונת מחר ואני עוד צריכה לשבת ולהתכונן כל הלילה..אוף,אוף,אוף. יהיה טוב...חייב להיות. אולי הצבע עוד ישתנה,לכי תדעי...גם אני עוד מחכה. ולמה היית גאה בעצמך?ומה עם השני??לא עדכנת אותי בכלום!!! ברגע שיוצא הסרט לאקרנים תגידי לי,אם אוכל אבוא לחולון ונלך ביחד גם עם גוטוש!!. 7 ספרים???איזה???ותפילת נשים יש לי נראה לי..יש לי עוד ספר דומה לזה אבל ממש לא תאהבי אותו נראה לי..די שוביניסט... וכל הכבוד לארגנטיה..אחלה משחק.. למרות שאני בעד אנגליה..וגם קצת ארה"ב כי בכל זאת משפחתי המאמצת היא אמריקאית... חחח כן,הוא חמוד!! וגם אהבתי את רפאל...:] אין על קושמרו,ראיתי אותו השבוע רק פעם אחת ולא להרבה....ארר. לילה טוביס' שיהיה לך!! שמחה שחזרת!!!!!

אז ככה 89!!!

אררר טוב העיקר שעכשיו אני בריאה אלחמדלילה!!! מה הדכאונות...?? דכאונות... אני בדכאון... נו מה לעשות... אללה!!!! אל תהיי בדכאוןןן פליזז צאי מזה!!!! המתכונת ביום רביעי ארררר!!! איך הלך לך במתכוניישןן ואני הייתי גרועה בסלסה... אבל מצבי יותר טוב עכשויש!!! הצבע לא ישתנה... הייתי טפשה שלא דיברתי מההתחלה.. לא נכון! אני סתם אומרת... אני ידועת שלא הייתי מסוגלת לדבר!!! ואני אספר לך למה אני גאה בעצמי... אם תתחברי ונדבר!!! ארררר ואת לא מעודכנת זה לא עניין של שני... לאיזה שני את מתכוונת... חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה יש לי הרבה בלאגן בראש....... אנדרלמוסיה מוחלטת....!!!! אינשאללה תבואייי!!!!!!!!!!!! יאייי יהיה סושיייי!!!! אדם סנדלר הכפרההה הזההה!!! ארר הספר שלי הוא סושי והוא לידי... אני מצטטת מתוך עמ' 32: ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם שעשני אשה ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם שעשיתני אשה ולא איש ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם שעשיתני ישראלית איזה ספר נפלאאא!!! אפשר לעשות אותו יותר פמיניסטי... אבל הוא סביר... הייתי למשל מוציאה את הבעלי מכללללללללללל התפילות!!!! אישי נשמע יותר טוב...או בן זוגי!!! וקניתי הרבה ספריםםםםםם אנגליה אויבת של ארגנטינה... וגם ברזיל חהחהחה אבל אני לא יכולה לשנוא את ברזיל... חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה (אנחנו באמת צריכות לנהל שיחה) חיחיחי המשפחה המאמצתתתת שלך חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי וצריך להזכיר את קושמרו... חיחיחי הפעם לא נזכיר אותו... אופס... הזכרתי!!!! חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי צ'אווייייששששש

למעלה