שרשור אז ככה!!!

../images/Emo32.gif שרשור אז ככה!!!

כמו תמיד... מעבירה אותנו לעמוד הראשוןןן!!!!! ומוסיפה את אז ככה 64 עדיד,מצטערת שהרבה זמן לא הגבתי על "אז ככה",לא היה לי מצב רוח הרבה זמן וגם כוח היה חסר ובכלל.. לי אין כ"כ הרבה דברים משעשעים בזמן האחרון,אני בבאסה וזה סיפור ארוך מידי בשביל "אז ככה" אחד קצר. ותודה על הפרק בתהילים,באמת!! וזה לא רק נס,זה נס עם שתי כפיות סוכר(גנבתי את המשפט מאלי סהר,מכירה?). ותתפלאי אבל לא הרבה יודעים שאפשר לכתוב גם טכס וגם טקס. וכן,לפעמים אני ממלאה שירות של צוות בידור שלם בחיפה,לא נורא,מתמודדים. אני קוראת לך עדיד,וזו זכותי המלאה,מובן? :) למה לא?אליעזר יהיה גאה בנו.חחח של אלה ששרים את יהא שלמא?אז זה במבטא אמריקאי שלהם? זה לא נחמדיש זה טיגחץ!!! ותראי בחדשות של 5,אתה רואה אותו מתמפתל רק שלא יתפקע.. וכיף לך,בא אלינו היום לחגיגות היום הולדת שלי ויום העצמאות דוד שני שהוא גר באמריקה כבר 8 שנים וההורים שלי ממש אוהבים אותו וגם אח שלו בא ושהבת של האח גם גרה באמריקה אז כל אחד שם סיפר סיפורים על אמריקה וזה..אפילו הזמינו אותנו חחח היה נחמד. וחסר לך את מאבדת את המוטיבציה שוב-אסור לך!!! עדיד,אני סומכת עלייך!!. ואיך היה עם פרטוש?חחחח צאוויש'. יום הולדת שמח לעצמי,הוא מסר ד"ש ותודה. :]

אז ככה 65!!!

ראנצ'יסססס זה בסדר שלא הגבת... טייק יור טיים!!!! ואללה! זה לא טוב שאין לך מצב רוחחח!!!!! ומה שסיפרת לי וזה... בבקשה... התעודדייייייייייי!!!!! ואם לאנשושים יש בעיות אני אדאגגגג לסדר אותןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!! ולא מכירה את אלי סהר... מי הוא?? צוות בידור חיחיחי ראנצ'יייסססס יא סושית אחת!!! והם כל כך מגניבים החברה האלה!!! יש להם שירים טייגחציםםםםםםם מזהו אדיייר סיפורים על אמריקה?? יאאאא זה כזה מזניייבבב!!!!!! אני גם רוצה!!!!!!!!!! לאבד מוטיבציה... אללה!!! היא מתחלפת... אני שוכחת... היא חוזרת.... הופכת למשהו אחר... איןןןן אני כמו מטורפת!! אללה!!!! ופרטושששש כפרות עליווו איך הוא רוקדדד גררררררר!!!! ואת חמודונתתת שליייי!!!!!!! ילדת יום הולדתתתתתת שכמותך!!!!!!!! איי לאב יווווווווווו ועד 120 שנה בעזרת ה'!!!!!!!!!!!!!!!!!! אינשאללה יהיה טווווב!!! ואל תתייחסי לאנשים מנווליםםםםםם הם לא שווים את זה!!!!!!!!!

לא הזכרתי את קושמרווו!!!

אז נזכיר אותווווווווו קוש-מ-רו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סושון שכמותוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וזהווו הייתי חייבתתתתת עד כאןןןן

ranch22

New member
אז ככה 66!!!

נכון מס' יפה?66...חח ותודה על הרשות!!!!:) טייק יור טיים,יו טו. אני מנסה להתעודד,מנסה לשמוח קצת..בכל זאת "יום הולדת יש רק פעם בשנה"... ואיך בדיוק תדאגי לסדר את הבעיות?קודם אני צריכה לדאוג לבעיה אחת ששלך שנראה לי שאת מתחמקת..ואת יודעת על מה אני מדברת... ואת לא מכירה את אלי סהר?אם פעם במקרה ראית משחק של מכבי בכדורסל אז הוא השדרן הדתי שיושב ליד רמי ווץ או ארבל...מכירה?הוא כזה חמוד,אפילו ראיתי אותו פעם... חחחחח אני בבאסה ואני צוות בידור,איך אני מוצאת זמן להצחיק אחרים שאני בדח"ר(כן,כן,מעתיקנית שכמותי) כזה רציני?יאללה... ואני טייגחצית או סושית?מעניין...משהו לחשוב עליו... אה ונירוס הראה לך את המכתב שכתבתי לו?גם אני חדשתי שני שירים!!! ותצרבי לי את הדיסק שלהם או שלחי לי במחשב!!!אני אוהבת את המבטא שלהם!!!! וכן,ממש מזניבים הסיפורים על אמריקה,כל אחד שם מספר סיפור,אחד מספר סיפור על סובטון,אחד על מיאמי,אחד על ניו יורק ומנהטן ואחד סיפור אהבה או פרידה או אכזבה או סמים,מה לא?!אשכרה the amrucan dream. את באמת מטורפת,רק לפי המשפט הזה שאמרת עכשיו אפשר להבין-הולכת..חוזרת..תחליטי!!! ואת עושה את זה,לא משנה לי מה!!! איפה הוא היה שראית אותו? ואיך עבר יום העצמאות? אני ילדת יום הולדת!!!!!!איזה כיף לי!!!!!!!!! שרים לי בביה"ס "במתכונת במחשבים יום הולדת,במתכונת במחשבים יום הולדת,במתכונת במחשבים יום הולדת לרינת" חחחח כבר הזכרתי שזה ביה"ס חרושת לציונים?אז זהו שאין תאריכים הולכים רק לפני המבחנים המתכונות והבגרויות-"יום לפני הבגרות בתנ"ך","יום אחרי המתכונת באנגלית","שלושה ימים לפני המתכונת במתמטיקה"...בחייאת!!! ותודה רבה על הכל עדיד!!!!!!ממש שפרת את מצב רוחי,תודה!!!!!!!!!!! וכן,באמת גיליתי שלא שווה לי להשקיע באנשים מנוולים,אבל לא יודעת יש לי איזו תכונה שאני כל הזמן אכפת לי יותר מאחרים,אפילו יותר מעצמי,אני רואה את עצמי הולכת לחדר של"ח היום ודואגת לבנות בכיתה לארטיקים למרות שהן בכלל לא בשל"ח ואני כבר 3 שנים שם ובכלל שכחתי להביא לי אחד,תמיד אני ככה,גם בדברים הרבה יותר גדולים ובסוף אני רק נפגעת מזה. כמו שהרב שלי אמר:"את תמיד תעשי,תמיד תפגעי,אבל מה?אח"כ את שוב תחזרי לתת מעצמך,תמיד". זה לא במדויק אבל בכללי... אררררררר יש לי הרבה דברים לחשוב עליהם,אני זזה לי. \ שבת שלום שתהיה לך!!!!!!!!! צאוויש'

אז ככה 67!!!!

יאא אנחנו עכשיו בועידה עם גוטוש!!! נכון הוא מזניביש!!!! יש עכשיו אחרי קושמרו בשבת מהדורה עם ערד ניר הסוווווושיייי הוא כזה מזניייב!!!!!!!!!!! ולא מכירה את אלי סהרר יעני לא זוכרת מי הוא... אני כבר איזכר!!! ואל תהיי בבאסהה תהיי רק מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונה של קושמרו?? אני חייבת לחפש אותה!!!! חהחהחהחה THE AMERICAN DREAM, הא?? אללה מתכונות ובגרויותתתת... שונאת את זה!!!!!! אגבבב... ראית את חידון התנ"ך?? יש לנווווו כלה!!!! כמו שצריךךךךךךךךךךךךךך!!!! הרב שלךךךך אומר דברים חכמיייםםם!!!!!!!! אהבתי!!!!! ואני לא מתחמקת... רק שכחתי מזה קצת... חהחהחה יש "דברים" אחרים שמטרידים את מנוחתייייייי!!!! חהחהחהחהחהחהחה הזוייי ביותר!!!!!!!! ולסיום: חברון שלי
חהחהחה איך נדבקתי לשיר הזה!!!!! יאללה... שבוע טוב שיהיה אינשאללה!!!!

ranch22

New member
אז ככה 68...

אני כועסת,מאוד כועסת,כן כן עלייך.:( אבל הבטחתי לך אתמול..אז אני כותבת... כן,גוטוש מזניב לאללה,הוא *מלך* כמו שהסמיילי אומר.. ומי צריך את ערד ניר שיש את קושמרו?!רק קושמרו!!!!!! ואני אראה לך מי זה אלי סהר בהזדמנות... ועכשיו אני בבאסה בכלל... אני אקנה כנראה רק ביום ראשון...אופ,מקווה שישאר משהו. ומה תמונה של קושמרו?!??שכחתי כבר... מן הסתם גם לך הייתה אתמול מתכונת וגם לך יש בגרויות,תתמודדי. ובטח שראיתי את החידון,כאילו את הסוף... וראית מה היא אמרה לאולמרט נכון?! כן,הרב שלי חכם,אני יודעת :) שכחת מזה?!איך אפשר?!את צריכה להחליט כבר!!!! "דברים"?מה אני אמורה להבין מכך? ואני אוהבת את השיר הזההההה אבל אני צריכה לשלוח לך את של מרדכי בן דויד. והשיר של מתיסיהו חזק!!!! יאללה... שבס שולם!!גוד שבס!!! :)

אז ככה 69!!!

אל תכעסי עליי!!!! אני לא אוהבת שכועסים עליי!!!! (שיניתי קצת את המשפט) אינשאללה יישאר... אני ביציע 8... כדי שתדעי!!!! וערד ניר חמוד... הוא משכיל... אולי אפילו יותר מקושמרו... אני אוהבת גברים משכיליםםםם!!!! אבל לקושמרו יש את הלוק.... אררר תגידי את מכירה את הרב גפני?? יעני שמעת עליו?? הוא עוסק בקבלה...!!! אדם חכם! ואמריקאיייי יש לו מבטא והכללל!!!!! ואכן ראיתי מה היא אמרה לאולמרט חהחהחהחה והשיר של מרדכי בן דוד זה סושייי וזה כזה אמריקןןן--->סושיייי!!!!! ודיי שכחתי מזה.. כאילו אני נזכרת לפעמים שאני צריכה להחליט אבל לרוב אני שוכחת.... חהחהחהחהחהחהחה ודברים... את צריכה להביןןןן מה שאת צריכה להביןן מזההה!!!! חהחהחהחה נסי לחשוביש!!!! ויש לי עוד שירים של מתיסיהוווו אני צריכה לשלוח לךךך!!!! הוא כזה סושייי!!!!!! שבוע טוב דרלינג!!!! אינשאללה נראה אותךךך אמן ואמןןן!!!!!!!

ranch22

New member
אז ככה 70!!!!!

עברנו עוד עשור חחחח חחח המשפט בהחלט היה במקום ושמתי לב ששינית קצת חחח וישאר,ישאר. ואני לא יודעת מה קורה עדיים עם הכרטיסים,אם הזמנו או לא..אני אהיה או ב11 או ב8... ואני יודעת שהוא משכיל,לא כמו סיוון אבל חחח והרב גפני?מוכר לי השם...מוכר.... אבל אם כבר מדברים על רבנים את חייבת לשמוע את הרב לסרי הרב הכי מצחיק ומעביר שיש..חוץ מהרב של הביה"ס שלי...!!! ונכון השיר של בן דויד יפה?את איזה "חברון" את יותר אוהבת ?חברון שלי או חברון עיר אבות?חחח שאלה מתוחכמת... ובסוף החלטת!!יותר נכון אני הכרחתי אותך...ואני חייבת לך עכשיו את יודעת לגבי מי כבר... אני חושבת מה אני צריכה להבין אבל...אני לא מבינה חחחחחח ושלחי לי שירים של מתיסיהו...הוא נשמע נחמד!!!!הוא טייגחץ!!!!! ושבוע טוב גם לך... אה ולגבי היום...את לא יודעת איך התעצבנתי בבוקר והחגורה של האוטו כבלה אותי וגם עשתה לי בעיות כבר שקמתי הרגשתי משהו לא טוב לגבי היום... אבל בשעה השלישית של ביה"ס היה לנו שיעור עם הרב שלנו והיה שיעור ממש טוב למרות שהוא גילה לנו מלא דברים לא טובים לגבי מה שהיה בל"ג בעומר... אפילו מזוויעים.. ואח"כ היה לנו שיעור ספרות והמורה שלנו היא ממש קשוחה בקיצור אחרי השיעור הזה הלכתי לחדר של הרב כי הרגשתי שהוא רוצה לומר לי משהו וגם בגלל שהוא היה צריך לתת לי משהו. אז הלכתי עליו ומצאתי אותו סוף סוף לבד בחדר בלי בנות אחרות אז הוא ישר אמר לי לסגור את הדלת ודברתי איתו והוא הביא לי גם את הדיסק עם כל הלהיטים הכי גדולים של אלביס!!!!זה דיסק חדש שמישהו הביא לשוק כי שעמם לו ולא רצה אותו בחזרה אז הרב הביא אותו לי...וזה דיסק כ"כ שווה!!!הוא אמור לעלות מלא כסף וחוץ מזה אני ממש אוהבת את אלביס... אז דברתי עם הרב על כלמיני והוא הצחיק אותי גם אבל עדיין הייתי בתחושה שכולם שכחו במיוחד שהיום התחיל ככה ואז...באה אחת התלמידות ודפקה בדלת של הרב ובדיוק באותו זמן זה היה אחרי ההפסקה ואמור להתחיל עוד שיעור עם אותה מורה ואם מאחרים אצלה בשתי שניות אתה לא נכנס לכל השיעור,בקיצור זו הייתה סאפ שדפקה והיא אמרה שהמורה בכיתה והיא כועסת שלא נכנסתי ושאני מאחרת אז סיימתי את השיחה עם הרב והלכתי לכיתה והתפללתי שבכל זאת תכניס אותי..קיצר אני פותחת את הדלת של הכיתה והמורה כזה מחייכת אליי ואני כזה חושבת לעצמי בראש "מה יש לה פתאום?!" וזו הייתה מחשבה של שניה כי בדיוק הכיתה התחילה לשיר לי "היום יום הולדת" ועוד עם המורה הזו חשבתי שהיא תפסיק אותם תוך שניה כי היא בד"כ לא מרשה אבל היא לא עצרה אותם אפילו והם הביאו לי בלונים[היו איזה 30 נשארו איזה 7 כי הם מתפוצצים מהר כל שניה הכיתה קפצה חח] וגם מתנה!!הספר שרציתי כבר הרבה הרבה זמן!!!! היה ממש נחמד חחחח ואני מקווה שיהיה גם בערב... את צריכה להחזיר לי הודעה הזויה שכמותך...ואני מקווה שהלך לך טוב במתמטיקס... יום טוב!!!!!!! :)

אז ככה 71

ראנצ'יייייס קרועההה אחתתתת איזה צחוקיםם אתמוללל חהחהחהחהחה חבל שלא נשארת עד הסוווף!!! רואה שארגנו לך מסיבונת בבית הספר... דיעתי שכך יהיה!!!!!!!!!!!!!! יש לך רב בבית הספר... סורי!!! הרב גפני הוא מזניב... הוא עוסק בקבלה.... אחד האנשים הכי חמודים... הוא ומהבטא האמריקאיייי שלוווווווו!!! אמממממ... חיחיחי ההשכלה של ערד שונה מזו של סיון חיחיחיחי!!!!! וקושמרווו אויש כפרה עליווו!!!! חיחיחי ראית... החלטתי בסוף..!!!!! נראה מה יהיה בסוףףף!!!! ואת... אל תדאגייי יהיה בסדר... ואני פה בשביל מה שאת צריכה!!!! ואני אוהבת יותר את של אברהם פריד... חהחהחהחה לא ידועת למה חהחהחה אלביס זה סושי ברמותתת וסבבה יהיה לך עוד מתיסיהו "שמע ישראל השם אלוקינו..." איזה קורעעע אתמול עם הזיקוקיםםםם... הזוווי ביותרררר חהחהחה והזויייי המפגש ההזוי שהיה לי אתמול... יו נואו וואט... עכשיו אני אזכור את זה לתמיד...!!!! והיה משמ כיף ללכת בחוץ ב-4:00 בבוקר... זה כזה נחמד... קריר כזה והשמיים משמ יפיםםם... אם היה גשם זה היה מושלם... ואם זה היה בים...!!!!! ובכלל לא היה לי קשה ללכת... אני ממש כבר התרגלתי ללכת! כל הכבוד לי!!!! ועוד קלטי שהייתי מלאת אנרגיה, אחרי כל היום העמוס הזה שהיה לי!!! עוד 55 דקות סלסה... אני לחוצה חהחהחהחהחהחהחהחה!!!!!! אני ממש עייפה עדיין אבל יש לי כח להשתגעעע ארררר יהיה טוווב!!! צ'אווישששש ותבואי שוב!!!!!

ranch22

New member
אז ככה 72!!!

אני קרועה? שניה,אני אלך לתפור את עצמי. וכן,באסה,אבל נשארתי עד 2 ואת נשארת רק עוד שעתיים אחרי.חוץ מזה שהייתי חייבת להתחיל לקרוא את יוני. כן,הן חמודות,גם אני חשבתי כך אך זה היה מוזר שהן קראו לי באמצע שהייתי עם הרב. למה בקשת סליחה על זה שיש לי רב בביה"ס?? לא נראה לי שמכירה..למרות שאני מכירה עם מבטא אמריקאי חחחח למה שונה?במה שונה ההשכלה?בתחום ההשכלה? וזוכרת מאתמול את קושמרו?חחחח וכן ראיתי,כי הכרחתי אותך להחליט!!והוספתי אותו!! נו,אז אם אתה פה,מה אעשה?!אני אובדת עצות,שאלתי עוד אחד ואותך והוא אמר לי להתקשר ולהתנצל שהתייחסתי בקרירות,אוףףף לא יודעת מה לעשות,זה רע איך שהתייחסתי אליו ואני חוששת שהוא נפגע,בקושי התייחסתי אפילו שהוא אמר מזל טוב. ואני חושבת ששני השירים יפים,אבל בכללי אני אוהבת את יותר את אברהם פריד אישית,הוא כ"כ כ"כ חמוד!!!!!! ואלביס נחמד בהחלט,הוא מזניב. ושלחי לי את מתיסיהו!!זוכרת מאתמול?"שמעע יישרייאל ה' אלוקיייננווווו,ה' אחייד" חחחח. והזיקוקים היו מזניבים אבל יותר מידי זה היה כבר מפחיד חחח,מהבית של נאט במיוחד... והמפגש אתמול...יש לו שם כ"כ יפה!!והאו כזה חמוד!! עדיד היינו צריכים ללכת לשם,ואת יודעת לאן הכוונה. אני יודעת עד כמה כיף זה,הווו הריח של הלפנות בוקר,אני אוהבת כ"כ את הריח המיוחד הזה,רק שאתמול העשן קצת הפריע. ובאמת הלוואי שזה היה בגשם או בים!!! כל שנה אני עושה ככה... וחוזרת ב7 בבוקר. חחח ואני גאה בך!!!אולי תהיי מש"צית כמוני?חחח ומתאים לך להיות מלאת אנרגיה חחח עדיד אין עלייך!!בלי שום קשר לגובה!! למרות שאתמול באמת היית גמדה אבל הרווחת מזה חחחח וואייי תהני בסלסה!!!!ויש את הדתי הזה שיבוא עוד שבועיים חח איך קוראים לו??? יאללה מקווה שאת נהינת!!!!!! וצריך לקבוע מתי אבוא שם,אעשה לך סדר מחודש בחולון חחח אסדר לך מרכזים יותר קטנים וקניון יותר קטן חחחח בייס'!!

אז ככה 73

תפרת את עצמך? זה כאב כשתפרת את עצמך? חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי טוב... לא נשארת אבל קראת את יוני וזה סושייי ביותריש!!! חיחיחי ואני בטוחה שכל הפרינדס שלך סושיות!!! ולא יודעת למה כתבתי סורי... מרוב עייפות לא ידעתי מה כתבתי.. כי כתבתי לך את האז ככה קצת אחרי שהתעוררתיייי!!!! ארררר מבטא אמריקאי זה סושייי!!!! יש להם השכלה שונה... הוא כזה משכיל בשפות... הוא בכלל למד וטרינריה... כפרעליווווו והיא גם כפרה.... אבל כמובן אי אפשר שלא להזכיר את קושמרו ויופיוו המדהים
חהחהחה יוו דיברת איתווו?? יש לי בכלל תחושה רעה שהוא לא מתחברר גרר שיתחבר בבקשההה!!! ה' שמע קולי!!!!! עשה שיתחבררר!!!! ואת... אמממ אני חושבת שתתקשרי לפני שהעניין יישכח וזה יישאר בטעם לא טוב... אללה... עם מי עוד דיברת?? ארר אברהם פריד מזניייב!!!!! ואני אשלח לך את מתיסיהוו אינשאללה בקרווווב!!! חח לא היינו צריכות ללכת לשם... אוףףף הוא באמת חמודדדד.... חהחהחהחה יש סיבה שקרה לי מה שקרה לי... חהחהחה אבל ללכת לשם?? נופפפ לא נראה לי... נסתפק בעובדה שנפגשנו חיחיחיחי הוו לפנות בוקרררררררר וכל כך
גשםםם ויםםםםם ואררררררררר ואני רוצה לחזור בשבע בבוקרר, הרי שזו הייתה המטרה שלייי!!! גררר ואני כל חיי אהיה מלאת אנרגיה, ברוב הפעמיםםם!!! גררר היה מדהים בסלסה!!!!!! הכי סושי בארץץץ!!!!! והיו שני דתיים חהחהחהחה והם רוקדים פצצותתתת!!!!!! משהו מהמםםם... בכלל כולם שםקדים שם סושי!!! חיחיחיחי אני תמיד גמדה... וזה חביבי!!! חהחהחהחה ואת חייבת, פשוט חייבת לבוא שוב!!! אהההה ויש דברים לספר לך... משהו הזוווייי!!! לאב יוו צ'אוויש

ranch22

New member
אז ככה 74...

תפרתי ולא כאב כ"כ,הסתדרתי בסוף.. והספר של יוני כ"כ יפה!!הוא היה כ"כ בוגר וזה רק בחלק הראשון שהוא היה שם בערך בן 16.5-17!!! אז למה כן התכוונת עם הרב? מבטא אמריקאי זה מזניב אבל אני אוהבת בריטי!!!! וכן אני יודעת,רק היה קשה לי להבין מה קשור וטרינריות לשפות... וקושמרו הוא מלך,הוא בהכל. לא דברתי,הוא לא התחבר בינתיים,אבל בע"ה הוא יתחבר!!!וברגע שהוא יתחבר...התנפלות מיידית!!!!!! ואת חושבת שכדאי שאתקשר?אחרי ההודעה?? ועם מי עוד דברתי? ואין על אברהם פריד,הוא פשוט כ"כ כ"כ חמוד!!!!!!!!! שלחי לי את מתיסיהו!!ראיתי שני קליפים שלו אתמול!!! טוב,אי אפשר לבכות על חלב שנשפך,אנחנו יכולות רק לשמוח על המפגש!!!!!!! ופעם הבאה נעשה מפגש של כמה חבר'ה בחופש תבואו אליי או למקום שיש בו ים ונהיה שם עד שבע,מוסכם?!יהיה גם לפנות בוקר והריח והכל!! היו שני דתיים???דייי הייתי באה חחחחח ומתי אני אבוא?! וחוץ מזה זה לא הזוי מה שספרת,זה כ"כ מזניב!!!!!אני כ"כ שמחה בשבילך!!!!!!!!

אז ככה 75!!!!

נתחיל המשפט חשוב: כפרה עלייך!!!!!!!!!! אני חייבת לקרוא את הספר הזההה!!! נשמע מרתקקקק!!!!!!!!!!!!1 אממ אני חושבת שעם הרב התכוונתי שלא ידעתי שיש רב בבית הספר או משהו כזה!!! חיחי לא מתה על בריטייייי אמריקאי שולט!!! חיחיחי כפרעל ערד!!! ועל קושמרוווו!!!!!!!! אמממ אולי מחריששש תתקשרי... כדי לוודא שהוא קיבל את ההודעה!!!! אני מפחדת שהוא לא יתחבר...!!! איפה ראית קליפים של מתיסיהו... אני ראיתי רק אחד!!! כן הא... לשמוח על המפגש... זה יצא מזניב... חהחהחה!!! וכןןן נעשה מפגש.. עד 7!!!!! ובוקרר אררר ויםםםםם ים ים יםםםם באמת שני דתיים היו!!! חהחהחה!!! ואת תבואי.... כשתרצייי!!!! זה כן הזוי מה שסיפרתי... כי בכל זאת זה כזה פתאומי ודיי מטורף.. ואני מקווה שזה יישאר כך ועוד יתפתח... למה אני שאני רוצה (אני לא מדחיקה כלום)!!!!!!!!! ותודה שאת שמחה בשבילי... ואני משמ שמחה... ומקווה שתהיינה לי סיבות נוספות לשמוחחחח!!!! אינשאללה פרח אדום יהפוך לירוק!!!!!! לאב יוווו

ranch22

New member
אז ככה 76!!!!

כפרה עליי?אל תגזימי,למה? ומילא תגידי כבר כמו נירוס-כפרעלייך!!חחחח וזה ספר באמת ענק!!!!אני כבר באמצע והוא כ"כ בוגר וחמוד והוא רק בגילנו...אז...בכלל.. ואמרתי לך כבר שיש רב...את הזויה!!! ואני מכירה מישהו אמריקאי...ויש לו שם כ"כ יפה!!אני עוזרת לו עם חברה שלו... וראיתי את ערד מתישהו השבוע היו לו איזה פאדיחות...או שאולי זה היה חלום שלי?!משהו מזור חחח ולא התקשרתי בסוף...זה יהיה נואש...אני אחכה למחר ואקווה שהוא יהיה בשעה נורמלית!! והוא יתחבר אל תדאגי!!!! וכתבתי מתיסיהו באנגלית בגוגל ובאתר השני היה קליפים שלו =] אנחנו חייבייםםםם לעשות את זה!!!!!!!!! ומעניין... יש לך עכשיו את ערד ניר בערוץ 22..... !! והלוואי שזה יתפתח לכיוון טוב!!!הוא ענה כבר??? ואדום יהפוך לירוק בע"ה!!!!אהבתי את המשפט!!!!!! גם אני שמחה בשבילך!!!יהיה טוב!!! ואני מחכה שההוא יענה ואשאל אותו...האח התאום שלך חחח צאוויש' ושבת שלום בינתיים1!!1

אז ככה 77!!!

לא מגזימה!!!! וגם אני אומרת לפעמים כמו נירוס ה
א-נ-י חייבת לקרוא את הספר הזה!!!! ושכחתי כנראה שאמרת לי!!! ארר מאיפה את מכירה אנשושים אמריקאיםםם!!! ואיזה סושי שאת עוזרת לווו!!!! מתי היו לערד פאדיחות? לי יש אם כבר פאדיחות בחיים ארררר אררר איזה מעניין מדברים עכשיו על האנדרלמוסיה בברזיל
כןן הדלקתי את הטי וי כי ערדיש שם...!!! אינשאללה מחר יהיה טוב!!! נקווה!!! אני עייפה... עייפה מאתמוליש והיו לי חזרות אתמול!!! ואני עייפה (כןןן חשוב לציין) היום אני הולכת לצופן דה וינצ'י עם גוטוש!!!! אינשאללה אדום יהפוך לירוק- אחד המשפטים שלייי!!! היה מדהים אתמולל!! אין כמו להיות במגרש ולעודד את בוקהההה!!!!!!!!! וחוץ מהמשחק אני הרי מצאתי עוד דברים חהחהחה וכמעט נפלתי מהכיסא בגלל זה... כמה שזה מעורר רחמים!!!! ותגידי לאחי התאום שיענה... איזה יופייי... אם תאחדי בינינו זו תהיה טלנובלה!!!! חחחחחחחחחחחחחחחח סתם תשאלי אותו וזהווו!!! יש לי בחילה! אני רוצה לארגנטינההה ואני רוצה הרבה דבריםםםםם אוף איתי!!!! אללה ירחםםם!!!!!
שבת שלום

ranch22

New member
אז ככה 78

חחחח טוב...כפרעלייך חחחח ומה קורה עם נירוס באמת?מתגעגע וכל זה... אני אביא לך אותו בהזדמנות ב"נ.. באמת שכחת!!!זכרון עלוב יש לך חחחח סתם... וספרתי לך איך הכרתי אותו...מעכשיו אני אחותו כך שיש לי שם משפחה חדש-גרין!!חחחח לא יודעת,כנראה חלמתי על ערד כי אני כבר לא זוכרת...שהקב"ה ישמור!!. ראיתי אותו גם היום... ובסוף לא היה טוב..הוא ברח אחרי ששלחתי את ההודעה ה"מתחשבת" :( מה אעשה עכשיו?. איך היה צופן דה וינצ'י והחזרות באמת?את עדיין עייפה? אני השלמתי מלא שעות שינה עכשיו כי אני חולה..אבל אני הולכת לישון ממש ממש מאוחר... וכן,חבל שהמשפט לא עזר בסוף :[ חחחחחחח מצחיקולית שכמותך!!יש משחק גומלין בדצמבר!!אז נכסח אתכם כהוגן!!הפנדל לא היה במקום!!! אני אשאל אותו יותר מאוחר,קודם שירגע עם מה שקרה עם ניקולס... הכוונה לאחיך התאום... לי יש בחילה כל היום...,אני כ"כ חולה וזה לא נעים. בכל מקרה שתהיה לך בהצלחה מחר בבגרות!!!וגם לי בע"ה!! ותפסיקי לרצות כ"כ הרבה חחחח גוד שבוע. אה ולגבי הבורינג...תזכירי לי לעשות לך מדריך...

herut123

New member
רינת,עדי..

כמו שאני יודעת עד כמה אתן אוהבת את קושמרו, ראיתן את הכתבה עליו? יש אפילו תמונה

ranch22

New member
כתבה?כתבה?כתבה??????

האם שמעתי נכון????כתבה???? עדיד הולכת לאבד את עצמה כשהיא תדע שהיא לא ידעה מזה!!! איפה ראית?????????. אם את מתכוונת ל7 לילות זה רק תמונהץ...לא נראה לי שכתוב עליו משהו....

herut123

New member
אה יכול להיות, בידיעות

אבל כתבו עליו.. ומזל טוב להיום, בשבוע הבא יהיה יותר מזה.. :)

למעלה