../images/Emo32.gif שרשור אז ככה!!!
כמו תמיד... מעבירה אותנו לעמוד הראשוןןן!!!!! ומוסיפה את אז ככה 64 עדיד,מצטערת שהרבה זמן לא הגבתי על "אז ככה",לא היה לי מצב רוח הרבה זמן וגם כוח היה חסר ובכלל.. לי אין כ"כ הרבה דברים משעשעים בזמן האחרון,אני בבאסה וזה סיפור ארוך מידי בשביל "אז ככה" אחד קצר. ותודה על הפרק בתהילים,באמת!! וזה לא רק נס,זה נס עם שתי כפיות סוכר(גנבתי את המשפט מאלי סהר,מכירה?). ותתפלאי אבל לא הרבה יודעים שאפשר לכתוב גם טכס וגם טקס. וכן,לפעמים אני ממלאה שירות של צוות בידור שלם בחיפה,לא נורא,מתמודדים. אני קוראת לך עדיד,וזו זכותי המלאה,מובן?
למה לא?אליעזר יהיה גאה בנו.חחח של אלה ששרים את יהא שלמא?אז זה במבטא אמריקאי שלהם? זה לא נחמדיש זה טיגחץ!!! ותראי בחדשות של 5,אתה רואה אותו מתמפתל רק שלא יתפקע.. וכיף לך,בא אלינו היום לחגיגות היום הולדת שלי ויום העצמאות דוד שני שהוא גר באמריקה כבר 8 שנים וההורים שלי ממש אוהבים אותו וגם אח שלו בא ושהבת של האח גם גרה באמריקה אז כל אחד שם סיפר סיפורים על אמריקה וזה..אפילו הזמינו אותנו חחח היה נחמד. וחסר לך את מאבדת את המוטיבציה שוב-אסור לך!!! עדיד,אני סומכת עלייך!!. ואיך היה עם פרטוש?חחחח צאוויש'. יום הולדת שמח לעצמי,הוא מסר ד"ש ותודה. :]
כמו תמיד... מעבירה אותנו לעמוד הראשוןןן!!!!! ומוסיפה את אז ככה 64 עדיד,מצטערת שהרבה זמן לא הגבתי על "אז ככה",לא היה לי מצב רוח הרבה זמן וגם כוח היה חסר ובכלל.. לי אין כ"כ הרבה דברים משעשעים בזמן האחרון,אני בבאסה וזה סיפור ארוך מידי בשביל "אז ככה" אחד קצר. ותודה על הפרק בתהילים,באמת!! וזה לא רק נס,זה נס עם שתי כפיות סוכר(גנבתי את המשפט מאלי סהר,מכירה?). ותתפלאי אבל לא הרבה יודעים שאפשר לכתוב גם טכס וגם טקס. וכן,לפעמים אני ממלאה שירות של צוות בידור שלם בחיפה,לא נורא,מתמודדים. אני קוראת לך עדיד,וזו זכותי המלאה,מובן?