שרשור אוף ^^

JeeChan

New member
נצל"ש בקשר לאנימהוליק וחמישי ^^

כל מי שרוצה שנשמור לו סחורה כלשהי מהחנות ונביא לדוכן ^^ שירשום לי פה ^^

Kurogane

New member
קומונת טסובאסה רסרביור קרוניקל

חברתי ^^' אממ... היי... מי שזוכר אותי זוכר, מי שלא אני אציג עצמי... אני לירז, ואני אוהב טסובאסה... הייתי בפורום לתקופה מסויימת ונשארתי קורא סמוי.. כל אופן, הקמתי קומונה די מזמן, אבל בזמן האחרון היא התחילה לתפוס תאוצה.. את הקומונה מנהלים אנוכי וויקיט (magicalgirl) והחלטנו להפוך אותה חברתית...
אשמח אם תגיעו ותעזרו להשיב רוח חיים! טסובאסה רסרביור קרוניקל חברתי - קומונה 15617

LoVe in Ron

New member
למה כתבתי נצל"ש P:

זה כאילו שירשור אוף P: -מתהמתה- והשיר ההוא נתקע לי בראש, בע >,< יאטוצהאפריהלילהירפאיהרפיאההלהליריפרהפידההה (...WTF...)

Mor L

New member
OMG

זה פשוט פריק........ מה שהכי הפחיד אותי זה שהשעון מכוון לשעה האמיתית באמת....... מאיזו אנימה הבחורה הזו?

Ruby Moon

New member
מזללת טופי!!!!!!!!!

שתהיי צ'יבית כל חייך! ~היי! גם אני רציתי את המתנה הזו ליום הולדתי שעבר רובי! ומה קיבלתי ממך? עוגה בפרצוף!!!!!!! *מוציאה לשון* *רבה עם רובי* *מקנאה*~ חח סתםם.. אל תשימי לב אל רובי *רובי דוחפת אותי מהכסא, אני נופלת וכל המים שבלעתי היום בימית2000 (בגללמורןוליאתאהםאהם) יוצאים* אוקע אז אני אשתוק... ~אל תשימי לב, הראש שלי מסתובב ואני עדיין מרגישה את הגלים שהיו (בבריכת הגליםXP)~ אז... שיהיה לך יומולדת שמח ומלא בטופי! שתמיד תהיי שמחה! שיהיה לך הר של טופי! ~רובי תפסירי לדחוף לי טופי לפה!~ וכמתנה ממני... אני אתן לך אספקת טופי לכל חייך! ~XD רובי אמרתי לך שאני לא רוצה לאכול עוד טופי!!!! תשמרי ליומולדת.. אני מקווה שזה יגמר עד אז..~ *מוח טופי*

R a k u e n

New member
תודה כולם ^O^

אוהבים אותי D: טוב, אז לא, אבל מאחלים לי מזלטוב וזה נחמד מצדכם ^^; 3>~

למעלה