לא, לא
מ מלפפון ים 1 New member 5/1/06 #97 זה שלח לפני שסיימתי ס.ס נבכה יחד במסנ - כן, על רוע ליבי שאיני מביאה לך את תיקיית הביאקויה. >: אבל אני אביא לך אם תחפשי איתי פאנרטים.. *לחישה מפתה באוזן* P:
זה שלח לפני שסיימתי ס.ס נבכה יחד במסנ - כן, על רוע ליבי שאיני מביאה לך את תיקיית הביאקויה. >: אבל אני אביא לך אם תחפשי איתי פאנרטים.. *לחישה מפתה באוזן* P:
D dark max New member 5/1/06 #99 וולדי צריך לנצח ../images/Emo11.gif לענות את הארי לנצח, ולהפוך את הרמיוני לבת זוגתו [את רון הוא סתם יהרוג]. אה, ג'ני תהפוך לבידור של אולי המוות.
וולדי צריך לנצח ../images/Emo11.gif לענות את הארי לנצח, ולהפוך את הרמיוני לבת זוגתו [את רון הוא סתם יהרוג]. אה, ג'ני תהפוך לבידור של אולי המוות.
מ מלפפון ים 1 New member 5/1/06 #102 לא >: הארי/וולדמורט! ברצינות. כשסיימתי לקרוא את הספר חשבתי על זה שזה יכול להיות שיפ נחמד :X הארי מנצח את וולדמורט על ידי שהוא מלמד אותו אהבה מהי.|קיטש| D: לא יקרה בקאנון, זה בטוח, אבל הייתי רוצה לקרוא על זה פאנפיק או משהו. ]
לא >: הארי/וולדמורט! ברצינות. כשסיימתי לקרוא את הספר חשבתי על זה שזה יכול להיות שיפ נחמד :X הארי מנצח את וולדמורט על ידי שהוא מלמד אותו אהבה מהי.|קיטש| D: לא יקרה בקאנון, זה בטוח, אבל הייתי רוצה לקרוא על זה פאנפיק או משהו. ]