שרשור אוף
J JeeChan New member 22/12/05 #2 נצל"ש היום ב15:00, נעמה צ'אן *_* שוב תופיע בערוץ העילגים ^_______________^ שוב נצל"שתי את עצמי D:
H Hinamori New member 22/12/05 #7 אאאאא לא ראיתי ! OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG ;______________________; |עצובה נורא| מישהו הקליט ויכול להעלות ? ;_;
אאאאא לא ראיתי ! OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG ;______________________; |עצובה נורא| מישהו הקליט ויכול להעלות ? ;_;
K keep smiling New member 22/12/05 #17 היא הייתה -שוב- בובע. <: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif שתעשה לי אלפי ילדים חמודים.];
היא הייתה -שוב- בובע. <: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif שתעשה לי אלפי ילדים חמודים.];
S shui chan New member 22/12/05 #3 נקודה למחשבה~ היות ולכולם יש פאנארטים פתאום אני חושבת שפתיחת שירשור שבועי יוכל לעזור בעניין. D:
S shui chan New member 22/12/05 #11 למה לגלריות? O: זה לא שרשור תמונות אלה פאנארטים~ לא לכולם יוצא להסתכל תמיד בגלריות. שרשור ציורים\פאנארטים שבועי יוכל לעשות את העבודה ;]
למה לגלריות? O: זה לא שרשור תמונות אלה פאנארטים~ לא לכולם יוצא להסתכל תמיד בגלריות. שרשור ציורים\פאנארטים שבועי יוכל לעשות את העבודה ;]
V Violettecat New member 22/12/05 #12 למקרה שלא ידעת יש קטגורית פאנארטים בגלריות. הרבה יותר נוח לחפש תמונות בגלריה בגלל זה הגלריות נוצרו.
S shui chan New member 22/12/05 #15 ברור~ אבל כל הקטע בפרסום בפורום זה כדי שאנשים אחרים יביעו את דעתם על הציור 3: הם יכולים אחר כך להוסיף את זה לגלריות P< אני חושבת ששרשור ציורים יהיה יותר יעיל~
ברור~ אבל כל הקטע בפרסום בפורום זה כדי שאנשים אחרים יביעו את דעתם על הציור 3: הם יכולים אחר כך להוסיף את זה לגלריות P< אני חושבת ששרשור ציורים יהיה יותר יעיל~