XD עלודבר, ומצאתי עוד תמונה נחמדה XDDD
V Violettecat New member 21/12/05 #59 ברוכה הבאה! אני אתי, סגנית קפיטן פלוגה 14 ! ^______^ השתלבות נעימה !
P Phobi New member 21/12/05 #78 האנה-צ'אן! ^0^ *שומרת* הוא כזה חמוד! ;; פלוגה 14? O: הו, כמה מיוחד~ מי עוד בפלוגה הזאת? D: ואיך מצטרפים, אם אפשר?
האנה-צ'אן! ^0^ *שומרת* הוא כזה חמוד! ;; פלוגה 14? O: הו, כמה מיוחד~ מי עוד בפלוגה הזאת? D: ואיך מצטרפים, אם אפשר?
P Phobi New member 21/12/05 #82 בטח שאת מיוחדת! את נראית לי כמו אדם מיוחד. O: *שמה לך צפרדע על הראש* ועכשיו גם לך יש צפרדע על הראש.
D dark max New member 21/12/05 #66 יו ../images/Emo11.gif לך יש צפרדע על הראש ולי יש שיער [?!]. אממ... אטאשי קיל, כ"ס, 13 וחצי, דמות אהובה - כפי שתעיד חתימתי - הינה ביאקויה, אבל גם אורהרה מאגניב [אוראצ'י *_*]. השתלבות מהירה ^_^.
יו ../images/Emo11.gif לך יש צפרדע על הראש ולי יש שיער [?!]. אממ... אטאשי קיל, כ"ס, 13 וחצי, דמות אהובה - כפי שתעיד חתימתי - הינה ביאקויה, אבל גם אורהרה מאגניב [אוראצ'י *_*]. השתלבות מהירה ^_^.
P Phobi New member 21/12/05 #84 XD שלום~ גם לי יש שיער! הוא מתחת לצפרדע. owo אוראהארה. ניייי. 3> וגם ביאקויה מגניב. איזו תמונה סמקסית. תודה! ^__^
XD שלום~ גם לי יש שיער! הוא מתחת לצפרדע. owo אוראהארה. ניייי. 3> וגם ביאקויה מגניב. איזו תמונה סמקסית. תודה! ^__^
H Hinamori New member 21/12/05 #73 מעעעו ברוכה הבאה ^___^ יורוסוי זה טוב. אישיאיצ'י לא ס_X;;;; תראי את האנימה. היא יותר טובה !11 ^_^