שרשור אוף

gamer.co.il חשוב!!!!!!!!

אם יש פה מישהי שחברה שלה בגיימר והכינוי שלה שם הוא:creep שתכתוב פה את המסן שלה (אני השולט שרואה בליץ' מגיימר)

yuval chan

New member
חנות דפוקה הרסו לי את כל התחפושת!

אני יודעת שעדיין יותר מידי מוקדם מלדבר על זה אבל... תיכננתי בפורים להתחפש לרוקיה *סגידה* ניכנסתי לאתר של אנימה קון ומישם לקישור של איזו חנות...משהו כמו זן- זן והיה כתוב שם שהם הולכים להביא לחנות את החרב של איצ'יגו שהיא משהו כמות 105 ס"מ מיוחדת לתחפושת! אבל החנות (אני מתחפשת לרוקיה כשהיא שיניגמית) הדפוקה הזאת מוכרת את זה ב300 שקל מינימום! זונות! אני אצליח בקושי לחסוך לחרב ויש גם סרטים שאני רוצה ללכץ אליהם בקרוב ו-ו-ו-ו T0T למממממממממהה??????למה העולם כל כך אכזר?????????? זונות!

mr redimmer

New member
ידיעה שתשמח אתכם

יצאה הגרסה המלאה ל ichirin no hana ואפשר להוריד אותה בפורומים של אתר בליץ' הישראלי

Crow4U

New member
Ichirin no Hana - Full Version

יצאה הגירסה המלאה של שיר הפתיחה השלישי של בליץ' בגירסה מלאה
פרטים נוספים תוכלו למצוא כאן *תודה לזיג על המידע

yuval chan

New member
יכול ליהיות שאני עוזבת את הפורום

;_; עוד שעתיים בערך אני אמורה ללכת לבית הספר ולקבל תעודה של הציונים שלי. אם הציונים שלי לא מספיק טובים בישביל אמא שלי, אז אסור לי להתכתב בפורום עד שאני מקבלת תעודה חדשה וטובה (מינימום רבע שלם) אבל אנטי כן באה למפגש פורום. אז תאחלו לי בהצלחה... ואם אני לא אוכל להתכתב יותר בפורום אז אני אבקש מיונע או מטומוקו לישלוח הודעה שאני לא יכולה להכתב כאן יותר...ושכשאני חוזרת אני דורשת שירשור ברכות של "ברוכה השבה" ושלברכה מצורפת תמונה של רוקיה!!!! מובן?!

Phobi

New member
אממ, אממ. >>; חדשה.

בערך חדשה. הייתי פה לממש מעט זמן בסביבות ספטמבר בכינוי Sunnaiko ואז... מתתי. ם_ם; אני לא בטוחה למה. אז שלום. אני רימון, ואני מיוחדת כי יש לי צפרדע על הראש. מוכנה לספק תמונה לכל הסקפטים למיניהם. אוהבת את אישידה, האנאטארו, אורורו, יורואיצ'י ואורהארה מאוד, למרות שממש קשה לבחור דמות אחת אהובה עם כל הדמויות הגאוניות בסדרה הזאת. תומכת באישיאיצ'י, יורוסוי, ומספר שיפים הזויים המערבים את האנאטארו המסכן. קוראת את המנגה כל שבוע כשיוצא, עובדת על להשיג ולראות את האנימה כרגע. ...אמ. מה קורה? ;DDD:

dark max

New member
פרק 61 יצא עם תרגום ../images/Emo11.gif

על ידי דאטביו לביטרונט. זה כבר ב-5 אחוז D: .

לבנדר א

New member
ברוכה הבאה!

ברכות, חיבוקים, כל הבלה בלה הזה. אני איילת ואל תתקרבי אל ביקי כי הוא הבישי שלי.

dark max

New member
עוד פעם התבלבלתי...? ../images/Emo11.gif

קסו!~!~!~ וזה סיים להוריד ;-;

Phobi

New member
ביקי? XDD

...ביאקויה? אם זה הוא, אל תדאגי. אישידה הוא הבישי שלי. D:

Phobi

New member
יא ;;

גם אני רוצה שביאקויה יקרא לי לולו. >: איזה כיף לך. בקרוב החתונה? :O ...טוב, לישון. >_>; פויה, ביצפר מחר. מווט. עם ט'. לילה טוב~

ברוכית ^^

אני יעל, נייס טו מיט יו ולי יש את הסיוט שלפני חג המולד במחשב ולך לא DDDDDDD: פכולופן, תהיני לך מהפורום והשתלבות מהירה D: ו.....זהו ^^

Phobi

New member
נייטמר! :DDDD *סוגדת*

נייס טו מיט יו טו. תודה! והתמונה של ה"קוקו" גורמת לי ליפול מהכיסא בכל פעם שאני מסתכלת עליה. XDD

למעלה