שרים טובים

rinani

New member
../images/Emo32.gifשרים טובים

תקשיבו אני נמצאת במשבר קטן מאתמול בלילה (אני לא אפרט למה) ואני לא יודעת אם גם אתם ככה אבל שאני בתקופות כאלה אני מאוד אוהבת לשמוע מוזיקה ולהירגע אז איזה שירים אתם הי אוהבים עדיף גם את המילים עצמם... תודה לכל מי שיעזור רנה

THE sky angel

New member
אני חושבת שזה לא יהיה טוב לכתוב את

המילים כי כבר היינו בבלאגן הזה, אבל אפשר לרשום שמות של שירים ואת הזמרים שלהם ואז את יכולה לבדוק ב- www.shiron.net אני אישית אוהבת את כל המוזיקות שיש.. :) ואצלי זה בא לפי תקופות.. עכשיו השירים שאני הכי הכי אוהבת זה- חכי עוד רגע- סגיב כהן (הממ משום מה..) חחח.. אממ לא בא לי לשמוע של הדורבנים.. מממ אלוהים נתן לך במתנה בביצוע של הבורגנים, השיר של יומטוב שהוא פשוט מ-ע-ו-ל-ה, די עד מתי של ליאל קולט... בעיקרון אני ממש אוהבת שירים שאומרים שיהיה טוב חח כאילו עם אופטימיות :) מקווה שעזרתי!

רנה חומד!!

יש לי משהו בשבילך!! ו.. אל תיהי עצובה
תחייכי!! תצחקי! זה עושה רק טוב.. וגם שירירים בבטן.. :) אני מקדישה לך את השיר הבא!! גידי גוב - יש אי שם יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם יש אי שם מישהו חולם עלייך מישהו אוהב אותך כ"כ יש אי שם אז תבכי הלילה ראשך הניחי כאן כוכב נופל מאיר את לילך שואל לאן ומה תבקשי מלמעלה אם זה אותי כנראה אני שלך מזמן שיר לך שר שיר עצוב סנטימנטלי שיר שלא משאיר אותך לבד שיר לך שר השחר מחכה כבר מעבר לפינה השמש מסתובבת עכשיו לעוד תנומה אני מסתכל על פנייך את חלומך מלטפת קרן אור קטנה יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם רק רציתי להגיד לך שיש אי שם מישהי ( למקרה שלא הבנת את הרמז זאת אני) שאוהבת אותך ושאם יש לך בעיה כלשהי את ת-מ-י-ד מוזמנת לדבר איתי.. על כל דבר שבעולם רע/טוב זה לא משנה! כי אני תמיד אשמח לעזור לך.. תשמעי את השיר ותפנימי אותו! אני מאוד מאוד אוהבת את השיר הזה.. ו.. זהו! :) ושיהיה לך יומעולה! ואם את רוצה את מוזמנת לדבר איתי באייסי.. אני בנתיים פה.. ו.. זהו! :)

שיר נהדר.. גם אני חשבתי עליו

רנה- זה שיר שממש מדבר אליי בימים אלו ונראה לי שגם לך הוא יעזור עדי- שוב הטלפתיה בינינו מתחילה.. אז הנה לך עוד כמה שירים: גידי גוב- אין עוד יום הנסיך הקטן muse- unintended travis-flowers in the window beatels- hey jude the corrs- no frontiers everybody hurts (במקור של REM אבל אני ממליצה על הגרסה של הקורס) little wing אני יכולה לפוצץ אותך בעוד הרבה שירים שלהם לזמן כזה אבל נתחיל ממעט.. רנה, תהיי שמחה.. יהיה בסדר- גם על זה נתגבר. יום נעים לכולם

fresh mishmesh

New member
בגלל שאי אפשר לכתוב מילים של שירים

אני אתן לך רק את השמות (למרות שגם ככה רובם לועזיים, ולאקו"ם אין שום בעלות על המילים שלהם)... עשיתי רשימה לפני כמה זמן לצרכים מסויימים- קבלי: 1.Extreme- More Than Words * 2. מאיר אריאל- זרעי קיץ * 3. רונית שחר- אהוב יקר * 4. Sara Brightman- Winter Light * 5. Bazz Luhrman- Everybody's Free (To Wear Sunscreen) * 6. No Doubt- Don't Speak * 7. Whitney Huston- I Will Always Love You * 8. Avril Lavigne- I'm With You * 9. מוש בן ארי- ואיך שלא * 10. שלום חנוך- נגד הרוח * 11. Cranberries- Ode To My Family * 12. שלמה ארצי- ירח * 13. Crash Test Dummies- Mmm Mmm Mmm... * 14. Goo Goo Dolls- Iris * 15. Urge Overkill- Girl, You'll Be a Woman Soon * 16. Dire Straits- Romeo & Juliet * 17. Dire Straits- Your Latest Trick * 18. Greenday- Good Riddance (Time of Your Life) * 19. Evanescence- My Immortal * 20. שלום חנוך- אהבת נעוריי * 21. דיוויד ברוזה- יהיה טוב * 22. הפרוייקט של עידן רייכל- אם תלך * 23. U2- Stuck In a Moment * 24. רינת גבאי- רגעים * 25. Gary Jules- Mad World * 26. Spice Girls- Viva Forever * 27. אריק אינשטיין- יש בי אהבה * 28. אלי לוזון- גשם * 29. החברים של נטאשה- עוד נגיעה * 30. Blackfield- Hello * 31. Neil Young- Heart of Gold * 32. Red Hot Chili Peppers- Road Trippin' * 33. יצחק קלפטר- שיר אהבה בדואי * 34. הכבש השישה עשר- לילה טוב * 35. כוורת- שיעור מולדת * 36. Good Matthew's Toy Factory- When the Winter Arrives * 37. Pink Floyd- Wish You Were Here * 38. Vonda Shepard- Only Want to Be With You * 39. Cranberries- Linger * 40. Dire Straits- Brothers In Arms * 41. דורי בן זאב- סופשבוע בכפר * 42. Bon Jovi- It's My Life (Acoustic) * 43. גידי גוב- יש אי שם * 44. Green Sleeves * 45. גן חיות- ירח כחול * 46. U2- One * 47. All Saints- Pure Shores * 48. Anouk- Michelle * 49. Simon and Garfunkel- Sounds of Silence * 50. Sting- Fields of Gold *

taltoolit

New member
../images/Emo140.gif

אמממממ הרי רשימה של שירי מצב רוח רגוע: כשניקו תתחיל לדבר- צל כבד AVRIL LAVINGE- KNCOKING ON HEVEANS DOOR GABRIELLE- RISE seal- kiss by a rose seal- crazy lighthouse family- high police- every breath you take moby- porcelin עברי לידר- בוא מאיר בנאי- רואים רחוק רואים שקוף משינה- משהו קטן וטוב משינה- תחזור תחזור the calling- wherever you will go savge garden- i knew i love u before i met you savge garden- turely medly deeply oasis-woderwall adam ant- wodrefull kid rock feat syreyl crow- picture דניאל סלומון- כוכב rem- i'll take the rain ואחרון חביב lean rimes- but i do love you

Hegze

New member
הממ

The Gathering - Jelena Air - All I need Lacuna Coil - The ghost woman and the hunter Theatre of Tragedy - The masquerader and Phoenix בום באסה.

Hegze

New member
טוב אני יוסיף

למרות שאני בספק שתורידי משהו מהם Paradise lost - One second Tiamat - Gaia קצת ארוכים אבל ממש טובים My dying bride - Two winters only Opeth - To bid you farewell אם תירצי עוד תגידי חח בספק שזה יקרה

נ ו ם

New member
Ain't no mountain - Marvin Gaye

At my most beautiful - REM K-otic - Damn I think I love you Everlasting - Manic street preachers good riddance - green day ממ אין לי כוח לכתבו עוד

פIלי

New member
יאללא

הראדקור! הנה קטע משיר שתמיד מחמם את הלב - " עכשיו הזמן שקנאות כלכלית תיחשב למכה לאומית מכללות למנהל עסקים משעבדות אותנו יותר ממסגדים אין כניעה לטרור פיננסי חבל על הזמן, אין טעם לנואנסים עז-א-דין אל קסאם צדיקים לעומת מנהלי הבנקים אין מספיק טרור!" פשוט שיר נוגע ללב.. גורם לי להזיל דמעה כל פעם... NoFX - the longest line NoFX - the brews Greenday - basketcase Greenday - when i come around Greenday - burnout Rage against the machine - know your enemy The offspring - original prankster saves the day - hold less then jake - we go together (שיר כיפי כזה) ואם את צריכה עוד, רק תבקשי

למעלה