האם יש פעילות עם ילדים בסוף השבוע?
ח חגית אושר New member 15/8/05 #5 שאלה מישהו יודעת אם יש לעו"ד בני-יחיא אתר או האם מישהו יכול להשיג לי את הטלפון שלו בבקשה זה די דחוף למען האמת. בברכה חגית
שאלה מישהו יודעת אם יש לעו"ד בני-יחיא אתר או האם מישהו יכול להשיג לי את הטלפון שלו בבקשה זה די דחוף למען האמת. בברכה חגית
ת תפוז אנשים מודיע New member 15/8/05 #44 היום בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif בואו להשתתף בחידון בפורום אביתר בנאי ותוכלו לזכות בסינגל "פקק תנועה" ובסינגל "מתנות". לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=36295 המשך גלישה נעימה בתפוז אנשים
היום בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif בואו להשתתף בחידון בפורום אביתר בנאי ותוכלו לזכות בסינגל "פקק תנועה" ובסינגל "מתנות". לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=36295 המשך גלישה נעימה בתפוז אנשים
ש שמש50 New member 15/8/05 #16 תגובה אם יש לך את חתימתו של העו"ד על מסמכי הגרושין אז ודאי יש גם טלפון או כתובת, ואם את מאזור המרכז ודרומה אולי מכאן נוכל להמשיך יחד ??
תגובה אם יש לך את חתימתו של העו"ד על מסמכי הגרושין אז ודאי יש גם טלפון או כתובת, ואם את מאזור המרכז ודרומה אולי מכאן נוכל להמשיך יחד ??
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/8/05 #17 ../images/Emo12.gif להמשיך ביחד?????????????????????????? אמא'לההההההההההההההההההההההה
א אמאשלנודניקית New member 15/8/05 #18 מותק שלי למה לא לא ראית הוא ציוני, קוראים לו שמשון והוא מ-ת-וו-ך לא שיידך טוב בשבילך אולי סוףסוף קצת נחת לאמאל'ה שלך
מותק שלי למה לא לא ראית הוא ציוני, קוראים לו שמשון והוא מ-ת-וו-ך לא שיידך טוב בשבילך אולי סוףסוף קצת נחת לאמאל'ה שלך
M my sunshine New member 15/8/05 #22 ../images/Emo124.gif תגידי את צריכה עזרה אולי זריקת אינסולין אולי קצת דבש לקרוא למישהו מחבר מרעייך רק תאמרי לי ואפנה "אנא אפנה, אנא אבוא...."...
../images/Emo124.gif תגידי את צריכה עזרה אולי זריקת אינסולין אולי קצת דבש לקרוא למישהו מחבר מרעייך רק תאמרי לי ואפנה "אנא אפנה, אנא אבוא...."...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/8/05 #23 ונטוליןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo124.gif דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!! למי תקראי?למי?????????????? מי כבר נשאר לי? אוי... אוי... אוי... זה מחיר הנידוי
ונטוליןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo124.gif דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!! למי תקראי?למי?????????????? מי כבר נשאר לי? אוי... אוי... אוי... זה מחיר הנידוי
M my sunshine New member 15/8/05 #25 ../images/Emo124.gif זזזזזזזזזזווווווווווווזוווו הנה הם מגיעים קראתי להם..... חכי בשקט את רגועה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/8/05 #26 רגועה??????????????????? ראית אותי פם...לא רגועה??????????????? אני בלי דופק
א אמאשלנודניקית New member 15/8/05 #37 אפילו שאני קצת מאוכזבת שאת לא מביאה לי עוד נכדים, כן אבל הבחור גם אכזב אותי, אז נחכה קצת..... העיקר הבריאות ילדה יפה של אמא
אפילו שאני קצת מאוכזבת שאת לא מביאה לי עוד נכדים, כן אבל הבחור גם אכזב אותי, אז נחכה קצת..... העיקר הבריאות ילדה יפה של אמא
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/8/05 #38 אמא... מוכנה ללכת להכין צהריים זה לא שאני מתביישת בך,חלילה... אבל... צאיייייייייי מפההההההההההההההה אינעל ראבאקקקקקקקק
אמא... מוכנה ללכת להכין צהריים זה לא שאני מתביישת בך,חלילה... אבל... צאיייייייייי מפההההההההההההההה אינעל ראבאקקקקקקקק
M my sunshine New member 15/8/05 #41 לנשום עמוק מותק עמוק לאט לאט,,,, ככה..... יופי נשמות עמוקות... אחת אחרי השניה... לאט, לאט.... נרגעת