שיער על הגוף הגברי - יתרון או חסרון
אבי יקר.. כבעל "סוודר" מכובד - אזכיר לך, ששיער על הגוף נחשב סמל הגבריות בכל התקופות הקודמות.. עד לפני פחות מעשור וחצי.. ודאי מוכרות לך התמונות של לוחמי דור הפלמ"ח חשופי החזה השעיר, הגברי..וההסטוריה עוד ארוכה.. השיער על הגוף הווה מקור משיכה של נשים לגברים בעבר.. הזכר נא בשבט הקדום המתקשה לשרוד בשל הקור העז בתקופה הקרחונית... המדורה החלשה לא חיממה מספיק, אז נשות השבט נקבצו אל הגבר השעיר, בעל הפרווה הסבוכה. העבה החמה ונלחצו אל חזהו.. התוצאה, אבי,מצויה באבולוציה, שלבי התפתחות של המין האנושי... בגלל אותן נשים קדמוניות שחיפשו חום בצל פרוותו של הגבר, הוא נחשב לבעל און גברי רב הוא הזדווג איתן והפרה אותן (או בשפת העם.. השיער על הגוף הביא לו זיונים מפה ועד הודעה חדשה) וכך עברו "הגנים השעירים" ושרדו עד אלי ואליך.. בכל התקופות עד כמעט לימנו, שיער רב נחשב לעוצמה ואון.. עיין נא בסיפורו של שמשון הגיבור שכוחו ואונו בשיערו.. אמנם לא צויין שיערו על הגוף אבל כנראה שגם כזה היה לו וראית מה קרה לו כששערו הוסר.. שיער על הגוף הוא גם עניין של גיאוגרפיה, כמעט כמו פורנוגרפיה.. בביקורי בתיאלנד לפני שנים אחדות, הייתי צריך להדוף מעלי נשים לא מעטות.. שרצו ללטף ולמשש את חזי השעיר.. הן הלכו אחרי בשווקים והציקו לי ממש הטרדה מינית... כדי לרצותן.. מידי פעם הייתי מסתובב אליהן ומרים את חולצת הטי שלי וחושף את החזה השעיר.. והן היו צועקות:"מאנקי!! מאנקי!!!" אז לך אבי...ותקנא בגברים המלוכסנים, שהנם חלקים למהדרין, בלי שיער בכלל, גם נשירה מהראש אין להם כמעט ושמעתי שגם בלמטה - ה"כלי" אין להם כמעט כלום..אז אולי יש קשר בין שיער על הגוף, הראש, הכלי והאון? מתי החלה אופנת הגברים החלקים? בשני העשורים האחרונים עבר הגבר הקלאסי (רחב הכתפיים,השעיר בגופו,המחוספס טיפונת) מטמורפוזה.. שינוי!!! הוא נהיה צר מותן וכתף.. מסת השרירים ירדה מאוד והוא נהיה רזה ושברירי..ההבדלים בינו לבין האישה הנערית גם הם הצטמצמו.. ועברנו לאופנה אחידה - יוניסקס.. מין אחיד.. נשים וגברים דומים!! למעשה.. הגברים נהיו נשיים ומעודנים.. לקו השברירי והעדין הזה, אחראים מספר מעצבי על כמו וורסצ'ה, ג'ורג'יו ארמני ואחרים - שמה שמאפיין אותם אלו נטיות הומוסקסואליות.. וקו האופנה שהם הובילו בעולם תואם את הטעם המיני שלהם.. זה כולל את כל המאפיינים הנ"ל, כולל גברים חלקים, נטולי שיער בגוף.. אבי, תעשה מה טוב לך בנשמה, רק דע לך.. שחלק בעיניי גבר זה יפה ושעיר זה אולי דוחה, כי חלק (בעיניי גבר) זה נשי ונשי (לגבר נורמאלי) זה מושך.. נשים בודאי תבענה את דעתן פה, יכול אני לומר לך שנתקלתי ביותר מאישה אחת, ששיער על הגוף הגברי - משך אותה.. כי חלק זה נשי ושעיר זה גברי ולאישה נורמאלית - גברי זה מושך.. שיהיה לך טוב וחלק.. ולא כואב - בגוף ו...בכיס (יקר?)