שני-חמישי

סינטטית

New member
../images/Emo32.gifשני-חמישי

כי הקודם כבר לא קופץ אפילו
אז .. יש פה מישהו? משעמם לי בעבודה
יום טוב חבובים

../images/Emo103.gifבוקר טוב ../images/Emo9.gif

תגידי אור, מה את עושה בעבודה שיש לך כל כך הרבה זמן פנוי?

סינטטית

New member
ממזמן לא..

נמאס לי מהם. נמאס לי מהאנשים שם, ובעיקר נמאס לי מהמנהל שלי... אחרי המשמרת האחרונה שהיתה לי שם לא בא לי לחזור לשם בחיים חח

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifבוקר טוב+שאלה לאור

נועה דיברה איתי בטלפון עכשיו והיא אומרת שקרס לה המחשב היא שואלת אם נשאר כרטיס אחד לזאפה בהנחה..

בוקר חרא לכולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז מה היה היום?? מסתבר לי שהדבר הזה "חברים" זו רק תוכנית טלויזיה. !!!!!!!!!!!!!! המשטרה בתזונה שרמוטה. שמנצלת את מתנדביה. [ולכן ברחתי משם כל עוד אני יכול, כי אני לא מוכן להתנדב למשטרה מושחתת] ו.. העולם הזה כזה מעפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן... אני ממליץ לאלוהים על החרבת העולם !!! אין תקנה לאנושות. ולא תיהיה גם !!!!! החרבת העולם !!!

אז מה בוקר רגוע ההא?

בקשר לחברים אני מבינה אותך לצערי יותר מידי מבינה ..אבל זה לא כולם ככה יש גם חברים שהם כן חברים טובים אתה צריך למצוא לך חברים חדשים בקיצור!! בקשר למשטרה אני לא יכולה להגיב..כי... זה מסובך..!!! ואני דיי בעד החרבת העולם!!
אני מקווה שהיום שלך ישתפר ושהכל הייה בסדר!!!
=]

דורה17

New member
חברים יש רק באגד

וגם הם תוקעים סכינים בגב אחד לשני. מה אני עושה פה עדיין?

דורה17

New member
יצאתי לפגרה של כמה זמן..

אל תדאגי מותק אני אחזור.. זה שאני דרמטית זה משו אחר חח כשאני אבין מה המצב ואת התמונה כולה יהיה לי יותר קל להחליט אם יש טעם להישאר פה.. תחשבו שיצאתי לחופשה ארוכה

צהריים טובים!

יום נחמד.. קצת משעמם אבל נחייה חח.. בלילה חלמתי חלום מוזר כזה שאני לא ממש זוכרת מה שכן אני זוכרת זה שהייתי במקום כזה כמו הבית ספר והיה שם כמה ילדים וששמעתי את צועקים על אהבה באוזניות!!!! . אמ..ו.. אתמול גיליתי משהו על עצמי ועזבו מסובך מדי.. שיהיה לכולם יומנעים ומקסים!!

XxXSynergitXxX

New member
יום טוב. ../images/Emo13.gif

חוץ מפרט קטן ושולי. אבל מי שם עליה תאכלס
. היום היה אצלנו עורך דין,כאילו,בכיתה.. אז הוא ממש התלהב מהשאלות שלי, היה מאגניב
. 'זה במילא לא טוש שלי, על חשבון הבצפר, מותר לי להרוס אותו.' [המורה למת'.
] בסככככה- יום טוב לחלוטין. שימשיך ככה איימן
.

niro levi

New member
../images/Emo216.gifבוקר..

בקושי יוצא לי להגיב.. כי אין לי כל כך הרבה זמן.. אז שיהיה לכולנו בוקר טוב..המשך יום נעים ולילה טוב.. עושה שיעורים
ואחר כך עפה ל"אחריי"..מזה אין לי כוח וחשק..אני מקווה שזה יבוא עם האימון..

למעלה