שני דברים

B a n j o

New member
../images/Emo32.gif שני דברים

1. מי ראה היום DARK ANGEL? לא בטוח שהבנתי את הקטע (
למי שלא ראה) אם פוצצו EMP שם, איך דברים עוד עובדים? אוקיי, נגיד עבר קצת זמן ודברים חזרו לעבוד, איך יש שם אנשים עשירים? הריכל חשבונות הבנק היו אמורים להימחק לא ? ועל אילו קונספירציות דיבר הבחור של ה"עיניים"? לא ממש הצלחתי לשמוע 2. היתה עכשיו בגיא פינס כתבה שהולכים לעשות גירסה חדשה ל- ROCKY HORROR PICTURE SHOW לטלוויזיה עם מרילין מנסון בתור פרנק (כמה שאני אוהב את מנסון, הוא לא ממש מתאים אם תישאלו אותי)

זוהר פ

New member
אז לפי מה שאני הבנתי ...

אז היה איזה EMP, אבל לא הכל נהרס. יש עותקים כתובים, ויש דיסקים צרובים לדוגמא שלא מושפעים וכאלה, וציוד חוזר לפעול ... אבל זה לא העיקר העניין הוא שזה הפחיד אנשים והם בשמחה ויתרו על חלק מהחופש שלהם לטובת השלטון שבטח רובו מושחת - דהיינו קונספירציות

B a n j o

New member
אוקיי

אבל רוב הכסף נעלם לא? הרי חשבונות הבנק נימחקו, עכשיו למרות שהרוב מגובה בכסף ממשי (אם אני זוכר שיעורי כלכלה נכון) כמו זהב, בכל זאת לאנשים לא אמור להישאר הרבה, אבל לדוגמא, הדירה של הבחור "העיניים" הזה (לא זוכר את שמו), הוא נראה לי כאחד שלא חסר לו הרבה

Lizz

New member
what?!!!?!?!

בקשר לרוקי - אתה בטוח? יש לך URLS בנושא? ובקשר לdark angel - ובכן, ציפיתי שזה יהיה ממש גרוע, ודווקא לא, זה היה חביב למדי. יש אפילו סיכוי לא רע שאני אראה עוד פרקים.

B a n j o

New member
אני בטוח

היה בגיא פינס זה יהיה אותו הבמאי אבל שאר הצוות, שחקנים והפקה, שונה DARK ANGEL לא רעה בכלל, רק קצת לא מובן הרקע שלה

למעלה