שמוקדש כולו ל...

FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif שמוקדש כולו ל...

יסמין!!! יאללה קבוצה תמיכה- "אוהבים אותך יסמין" עבודה שכולכם ידעתם על יסמין - היא נורא אוהבת סימפל פלאן. אהמ.. חולה על סימפל פלאן חחח למה אני מרגישה כמו איזה פורום מכר אומשהו XDDD ככה ניראה האוף אצלם חחחחחחח

PerfectSP

New member
אכן מאוהבת קשות בסימפל פלאן../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

כל השאלות שיש לכם על סימפל,חברי סימפל פלאן-הכל
אתם מוזמנים לפנות אלי
אני משערת שאני אדע
אשכרה כמו פורום מכ"ר...
יש!!!!!אופ על שמי!!!!!DDDDDDD: אני מיאושירית!P: עכשיו אפשר סתם לקשקש... וסוף סוף לכתוב את השטויות שבא לי לכתוב אבל אין איפה!D:

PerfectSP

New member
פור אול ת'יס דייס...נהנה... ../images/Emo190.gif

זת ווי ווקד אווי... אחשלי חוזר עוד מעט
ואני לא אוכל לקשקש לכם כל הלילה! אוי שיט!!!!שחכתי שמחר לאח השני יש חופש!!!! אבל בסביבות 2-3 אח אחר הולך לעבוד...הממ...לפני זה...עד שתיים עשרה-אחת אמא שלי לא תהיה בבית אז אני אוכל להיות אצלה...ואני אולי אצטרך לנטוש אתכם לשעתיים שלוש!!!!!לאאאאא!!!!!D: כדאי לכם להתחיל להגיב כדי שלא כל השרשור אופ יהיה..מלא בפרפקטס"פ...D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח יצא לי במקרה XD

יסמין לחצה עלי לפתוח אוף אז פתחתי אוף והקדשתי אותו לה ><" ואז פשוט זרמתי עם זה והידיים כתבו לבד חחחחחחחחחחחחחח

PerfectSP

New member
לא נוראDDD: ../images/Emo190.gif

אני כל כך שונאת לקום מוקדם.למה השעון הביולוגי הזה חייב להעיר אותי בתשע,הא??? צ'חר!למה אתת ערה?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני שומרת על אחותי..

אז היא קטנה ותמיד מתעוררת מוקדם ובאה והעירה אותי בתשע
אבל הכינה לי ארוחת בוקר
כפרה עליה!

FallOutGirl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif

העלתי לסרגל למעלה [נו התפריט..] את הקישור לאלבומים ושמתי שם כמה תיקיות! אתם מוזמנים להעלות לשם את כל התמונות שיש לכם!! אני כבר אאשר אותם ^^ ועוד משהו. למישהו בא לפתוח שרשור תמונות? חחח בחרו נושא [שהוא לא השנים הראשונות או קליפים] ותתחילו להעלות תמונות
*זכויות יוצרים בתמונות- אין להעלות סריקות מעיתונים! יש לקשר אל התמונה מחוץ לתפוז*

oshriti123

New member
בדיוק תכננתי לעשות את זה../images/Emo3.gif

ממתי שנפתח הפורום זההיה הדבר הראשון שחשבתי עליו וחיכיתי לזמן המתאים P: אבל.. אולי נעשה קודם שרשור תמונות בלי נושא מסוים? כי אני לא יודעת איך להתחיל למיין עכשיו
וצריך שיהיה גם שרשור אחד כזה

PerfectSP

New member
תכנסו!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif

עשיתי בפורום סימפל פלאן,שבטח לא יגיבו מרוב שהם יבשיםD: , משהו ממש מגניבDDDD: דווקא שרשור מעניין
אז אתם מוזמנים להיכנס,כל אוהבי\מחבבי [וכולי'] סימפל פלאן! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1300 אתם לא צריכים להגיב או משו,זה רק לידע כללי,קראו והחכימו! עכשיו אני שומעת את Reset ....כפרה עליהם...
בהמשך יבוא עוד סיקור רחב יותר על ריסט עצמה

PerfectSP

New member
שחר מתוקה,יודעת כל, ../images/Emo190.gif

ושאמור להיו לה כל דיסק אפשרי. מעניין אותי לדעת... אם יש לך במקרה... דיסק של Reset????????????? לא שאני חושבת שיהיה לך
את מכירה אותם בכלל
יש מצב אני מזמינה מחו"ל...זה עולה 113 שקל...לשני דיסקים...מאמזון...:) כמה עולה משלוח,את בטח יודעת...?כאילו כמה זה יכול לצאת לי בסוף?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אף פעם לא הזמנתי דיסקים באינטרנט חחחח

רציני. הזמנתי רק פעם אחת סיכות ופעם אחת חולצה. זהו. ואני לא מכירה אותם
חחח מי אלה?

PerfectSP

New member
יש!!!!להקה שאני מכירה ואת לא!!!!DD: ../images/Emo190.gif

המ...אם את רוצה תיאור מפורט שיסביר לך,כנסי לפורום סימפל פלאן.רשמתי עליהם
הם קשורים לסימפל פלאן,זה למה הם שמהD: תרגמתי את כל הויקיפדיה באנגלית הזה
... ואז הוא יצא לי מזה!!!!!והייתי צריכה לתרגם הכל שוב!!!!!
קחי קישור..ותיכנסיD: בשבילי....
- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1300 תהני

PerfectSP

New member
מה עם כל הפינות שהיו אמורות להיפתח???../images/Emo190.gif

משעמם לי!וצריך עוד פינות!אבל לא נפתחות מישומה![מה שלא אמור להיפתח..] חוץ מהתמונות

למעלה