של

יעלילה1

New member
חחח

אביא סטייק (כזה עם שומן שנשרף ונחרך קצת). אני אוכל מהחלקים השרופים וביס אחד מדיום, ואת תאכלי את כל המדיום-רייר האדמדם

יעלילה1

New member
כן. הריח הסופי הוא משהו, נכון?

לוהט, עסיסי... מוגש ע"י דרום אמריקאי שחום עם חיוך צחור וסומבררו (ופלצור) הגזמתי?

ע פ ר ל ה

New member
איך הפלצור נכנס לתמונת הזלילה?

התכנון הסופי הוא תלייה וטיגון חוזר?

ע פ ר ל ה

New member
אולי,אבל ממש אולי כשהוא וו'ל דאן !!

במחשבה שנייה אני מוותרת ! זה מסריח ! מסריח ! היוגורט גרנולה שלי הרבה יותר טעים. על טעם וריח - לא נתווכח . רגע רגע ורדדדדדדדדדדדד,אני לא אנינת טעם?
מי אוהבת מנגו מאיה כמוך?!

סופי תשמעי טוב

זקן בן 86 התחתן עם בחורה בת 30, מפאת הפרש הגילים החליטו לישון בחדרים נפרדים... בליל הכלולות דופק הזקן על הדלת בקדחתנות ותובע זכויותיו בתור בעל, הבחורה נענית בהפתעה. הוא מתפקד לא רע בכלל ובסיום הם נפרדים לשלום. לא עוברת חצי שעה והזקן שוב דופק על דלת אשתו הצעירה, ובעודה פותחת מזנק עליה ושוכב איתה בהתלהבות. נפרדים, וכעבור חצי שעה שוב אותו סיפור. בפעם החמישית שהזקן נוקש בדלת הצעירה אומרת לו: " מותק ממש כל הכבוד לך!! אני מכירה גברים צעירים ממך ב 40 שנה שאחרי הפעם הראשונה לא חושבים אפילו על השניה .........בעוד אתה............." מסתכל עליה הזקן בהפתעה ושואל : " מה אני כבר היתי פה"? ככה כי בא לי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Rinattt

New member
יוווווווווו

בתימנית זה נקרא "עסבה" ואני זוכרת פעם נתפס לי גם ואיזו זקנה תימניה עשתה לי מסאז' עם קרם והיה לי נעים ומבלי ששמתי לב סובבה לי את הצוואר בחוזקה... כאבבבבבבבבבבב.... אבל השתחרר בסוף...

אם הייתי כותבת כאן "עסבה" היו

צוחקים עלי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבא שלי ז"ל היה משחרר ככה למי שהיה נתפס, אני הייתי בורחת אאוצ'''''''

ע פ ר ל ה

New member
סופי,אם היית אומרת לי שנתפס לך

הייתי דואגת לשחרר לך בלי כאבים וטראומות. יש לי שמן נהדר בריח קוקוס וניל שעושה עבודה נפלאה + עשר אצבעות מוכשרות שלי. ואני רצינית !

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בואי נגיד שנתפס לי שוב הצואר מתי לבוא?????????????????????????????

GOLF46

New member
תלכו עם הילדים לנקות את חוף פלמחים

זה נחמד וזה חינוכי כי סתם נזכרתי בשרשור של דניאל

למעלה