של שבת

nemo the great

New member
"מצרכים!1" ../images/Emo19.gif

חחחחחח XDD.. דפוקהה.. יש כאלה עם מצב יותר גרוע משלך בהרבה!. בואי נתערב שאם אני פותח את המקרר שלך ואת הארונות אני מוציא לך ארוחה יוונית

גליזה

New member
האמת שבאמת אין שום דבר../images/Emo67.gif

אבל כי אמא שכחה ללכת לקניות,לא יותר מזה -.-

Simply Blonde

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo68.gif

מצרכים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כהמ זמן לא שמעתי את המילה הזו

מה דעתכם? 2

מבוסס על הבן דוד הג'ינג'י שלי [
], צויר בתוכנת גרפיקה. תתעלמו מהגבעה ההפוכה הקטנה בסנטר D:

nemo the great

New member
אבלאבלאבל.. ../images/Emo19.gif

"שום אבל!" חחח סתם..
איך את עושה אתזה? את ציירת? או שזה באמת תוכנה גרפית? ואיך היא פועלת?!

lover boy6

New member
הודעת משמחת מאוד שקיבלתי כרגע!!!

*תופים* *תופים* ייצא אלבום חדש לfall out boy שזה נראה לי גם האלבום הראשון של שנת 2007 והוא נקרא Fall_Out_Boy-Infinity_On_High- ממליץ לכולם על הלהקה! חחח(אל תצחקו עליי אני אוהב מוזיקה וזה נקרא הודעה משמחת בשבילי חח)

גליזה

New member
תגידו לי להתחדש על אריק ברמן וקרן פלס!

חחחח אתמול כשהייתי אצל חברתי בנס ציונה חיפשנו את דלי קרים ולא מצאנו(היא הייתה שם!!!!
),ואז הלכנו לקניותר(פחות
) והתנחלנו כמובן בטאוור רקורדס
לא מצאתי שום דיסק שחיפשתי ואז ניגשתי למוכרת ואמרתי לה "אוקי,יש לי כאן איזושהי בעיה מוזרה אז החלטתי לפנות אלייך..אין לכם לא את הדיסק החדש של שי גבסו,לא את קרן פלס,לא את אריק ברמן,לא את החדש של הביטלס,לא את E.L.O...מה הולך פה?
" ואז היא הראתה לי שטעיתי בעצם ויש את גבסו,פלס וברמן
אבל למעלה בסטנדים (
יופי גל,תסתכלי רק למטה) ואז היא שאלה "מה עוד רצית?" ואמרתי לה "אמ אמ אמ החדש של הביטלס" ואז היא אמרה שיש להם רק את המהדורה המיוחדת (שעולה 112 ש"ח
) אז סירבתי. ואז היא לא ידעה מי אלה ELO והתחרפנתי מזה והיא שאלה איזה סגנון הם בכלל
טוב בכל אופנס!
גבסו היה יקר לי מידי לאותו הרגע (70 ש"ח >< והוא אפילו לא בעדיפות ראשונה) אז התלבטתי בין קרן פלס לאריק ברמן (כל אחד עולה 55 ש"ח
) והמוכרת ואני הסכמנו שעדיף אריק!
אז שילמתי בכרטיס אשראי שלי (נו הזה לצעירים
) ויצאתי ^^' ואז הלכנו אני,חברה שלי וחברה שלה לקנות גלידה בגלידרייה בקניון (
אתם לא רוצים לדעת מה גילינו בגלידה),ואני קניתי חצי ממתק גומי ב11.5 ש"ח(אני לקוחה תמימה שמפחדת לומר "לא!"
) (לא משנה שזה עשה לי אחר כך כאב בטן היסטרי כי זה לא היה טרי
) ואז עליתי על זה שיכולתי בעצם לקנות גם את הדיסק של קרן! אז נשארו לי 17 ש"ח באשראי והשאר במזומן והיה חסר לי עוד ש"ח וחצי,אז קיבלתי הלוואה מחברה שלי
(אני אוהבת לחפור נו
) ואז אמרתי שבטח לא יקבלו 17 ש"ח באשראי,וחזרנו לחנות לשמוע מהמוכרת שצריך מינימום של 25 ש"ח מהאשראי (גאד למה לא קניתי קודם
) אז יצאתי מהחנות מבואסת ואז התקשרתי לבקש מאבא שילווה לי כסף כשהוא מגיע וחפרתי לו על כל הסיפור.בגלל שאני מדברת מהר ובולעת מילים הוא אמר לי בסוף "לא הבנתי כלום"
ובקיצור הוא לא רצה לחכות כשהוא מגיע,אז חברה של חברה שלי (קוראים לה רותם והיא אמרה שהיא גולשת בפורומים של מכושפות וקלי קלארקסון,והיא מסרה ד"ש להילה ^^') הלוותה לי כסף וקניתי את הדיסק של קרן פלס
ואז אבא שלי הגיע והחזיר לה
זה בטח נשמע מזה חופר ועילג >< ככה זה כשממהרים על הבוקר אבל חשוב לציין כל מיני דברים בפורום שביעיסטים לפני שמאחרים לבי"ס

למעלה