שב"ש לכולם !!
ש שרוך New member 5/10/03 #46 של מי המילה זאת? שלי או שלך? בס"ד הי קררן את המילה הזאת אני הבאתי לפורום!! ולפי דעתי כותבים עם ש'!! לכן שטאגאדש לכולם צום קל שרוך
של מי המילה זאת? שלי או שלך? בס"ד הי קררן את המילה הזאת אני הבאתי לפורום!! ולפי דעתי כותבים עם ש'!! לכן שטאגאדש לכולם צום קל שרוך
S shadow dancer New member 7/10/03 #50 אני הכרתי בכלל לפני הפורום! בס"ד וזה או סטאגאדיש או סטאגאדש! עם ס'! זה אמור ליות בתיפוף- המכה על המצילתיים! לוידע איך להגדיר.......
אני הכרתי בכלל לפני הפורום! בס"ד וזה או סטאגאדיש או סטאגאדש! עם ס'! זה אמור ליות בתיפוף- המכה על המצילתיים! לוידע איך להגדיר.......
ש שרוך New member 4/10/03 #26 החתימה לא מעודקנת בס"ד הי שבוע טוב לא אני מגלה !! אולי כן! אבל אני הולך להחליף חתימה !!! שבוע טוב שרוך
החתימה לא מעודקנת בס"ד הי שבוע טוב לא אני מגלה !! אולי כן! אבל אני הולך להחליף חתימה !!! שבוע טוב שרוך
מ מחורפנת שכמוני New member 5/10/03 #30 מעודכנת! לא מעודקנת! ולכתוב: נכון קרן אחותי הקטנה והיקרה ממש מתוקה
א איילת כ New member 5/10/03 #32 בקשר לחתימה שלך רק עכשיו הבנתי למה כתבת אני שרוך ויש לי חבר ששמו ברוך, חשבתי שזה סתם מצלצל יפה ואז מסתבר לי שהיתה כזאת תוכנית!!!!!!!
בקשר לחתימה שלך רק עכשיו הבנתי למה כתבת אני שרוך ויש לי חבר ששמו ברוך, חשבתי שזה סתם מצלצל יפה ואז מסתבר לי שהיתה כזאת תוכנית!!!!!!!