של שבת

Fall Out Liel

New member
חח../images/Emo168.gif

אנשים באים לפה עם הודעות של "למה פתחתם פורום כזה?" וכו'. יש פורום לפקאצות אז למה לא פורום אימו? וזה לא שמעודדים פה חתיכת ורידים או מדברים על דברים דכאוניים, מדברים על המוזיקה, הסגנון לבוש ועוד.. ואף אחד לא הכריח אתכם להיכנס לפה, יש עוד 1894897489 פורומים אחרים שאפשר להיות בהם אז לכו תהיו בהם ותעזבו את הפורום ותחסכו לעצמכם את הטמטום בלשאול "למה יש פורום כזה? זה דפוק". ואם לא שמעתם על זה אז הנה פתגם טוב: "השתיקה יפה לחכמים" אז תשנו את השתיקה לכתיבה. פורום אימו רולז
XDDDDD

black rock star

New member
אני רוצה פוני../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

יש לכם המלצות לאיזה סגנון כדאי לי? יש כמו של הילארי דאף שהוא ממש יפה, אבל יש גם על העיניים, קיצר יש 832649813297 סוגים, יש לכם תמונות להמלצות?
פשוט עשיתי עסקה עם אימא והיא הולכת להתממש ממש בקרוב אז אני רוצה להיות מוכנה

משהו שכתבתי..

באלי לבכות בגשם באלי לברוח מהכל באלי למות.. כי אני יודעת שאתה לא אוהב אני יודעת שאת היודע שאני כותבת עכשיו בוכה עכשיו והדף שלי נרטב עכשיו בגלל הדמעות אז שלום לך אהובי שלי כי מהיום לא תיראה אותי יותר כי מהיום אני לא יסבול יותר כי מהיום אני לא יהיה כאן לא כאן כדי להיות עם האנשים שאוהבים אותי ולראות אותך כי למה לי חיות בידיע שאתה לא אוהב אותי כי למה בכלל להיות כאן אני גם ככה חצי מתה כמו זומבי אני חיה מבחוץ אבל מבפנים הכל מת, מרוסק הלב שלי מרוסק וזה מוזר שרק בגללך הכל מת לי פתאום ------------------------- תתגיבו.. אממ..זה כוב על מישהו שאני אוהבת..והוא לא רוצה אותי..

../images/Emo191.gif לפני שאני קוראת וכאלה-

זאת כתיבה, את לא יכולה להשתמש בסלנג של "באלי", כמו שאת לא תכתבי בטח שיר ותתחילי לכתוב: "סבבה, פצצות" וכאלה, אלא אם כן את רונית ראסטה ><' עכשיו אחרי הקריאה- אני ממש מצטערת על כל הקטע עם אותו אחד... אבל תחשבי על זה, שאת רק בת כמה? 14? יש לך את כ-ל החיים לחיות! כל החיים להתאהב ולהיות מאושרת עם אותו בן אדם, אל תסיקי מסקנות על החיים בגלל אדם אחד שלא רצה אותך 3>

elknetld2kil

New member
היא תכתוב מה באלה

כתיבת שירים היא לא עבודת סמינריון שמגישים כדי לקבל תואר במשהו.זה הדבר הכי אישי שיש, ולכן אפשר לעשות בזה מה שרוצים, בלי לדפוק חשבון לאף אחד שקורא את זה. במקרה הכי גרוע, גלגל"צ יגידו לה להקליט מחדש...

../images/Emo191.gif ברור, כותבים מהלב, אני יודעת, תאמין לי

רק היא ביקשה דעה, אז כתבתי את דעתי.

פלאפאל

New member
תראו מה לי יש ולכם אין ../images/Emo9.gif

התמונות חרטה ברטה כי אני לא יודעת לצלם כמו שצריך, אבל למי אכפת ^^

../images/Emo41.gifנמחקו פה הודעות../images/Emo41.gif

אתם מתבקשים לשמור על שפה הולמת ולא לרדת לרמה של טרולים, שהודעותיהם נמחקות אם יש בהם תוכן מעליב או פוגע.

poisoned apple

New member
אתם מוזמנים לקומונת Mindless self indulgence

הקומנה דיי חדשה ואין בה הרבה אנשים אז אפילו אם אתם מכירים רק שיר אחד בואו והפיחו בה חיים
הקליפ המוכר ואהוב של הלהקה-

למעלה