של שבת

taloss

New member
../images/Emo32.gif של שבת../images/Emo32.gif

שהיה קצת סדר בפורום... מה שלא קשור להראל לפה..
מה שקשור להראל לא לפה..
יש מבין? חחחח
קודם כל שבת שלום... ושאלון אישי...
1.אך היה השבוע? 2.שיר ששמעתם הכי הרבה השבוע? 3.היה לכם מבחן השבוע? אך היה? כמה קיבלתם? 4.מה אתם מצפים משבוע הבא?

אלינה מ

New member
שבת שלום לכולם!/tapuzforum/images/emo8.gif

1.איך היה השבוע? היה אחלה.. לא משהו מיוחד אבל סבבה. 2. שיר ששמעתם הכי הרבה השבוע? יש 2 `לא מכירים אותך` מין הסתם.. ו`מחר` אביב גפן, חרוש אצלי חע.. 3. היה לכם מבחן השבוע? איך היה? כמה קיבלתם? היה לי שלושה מבחנים השבוע ביום ראשון מתמטיקה, יום שלישי הנסין באנגלית, יום שישי היום.. מבחן בהבעה ולשון.. :/. עוד לא אמרו לנו תציונים. ובמתמטיקה ואנגלית היה קשה!! 4. מה אתם מצפים משבוע הבא? אמממ ליום חמישי להוופעה של הראל לפורום!! איזה כייף!!!! ___אז שבוע טוב לכולם!___

1 shiran 1

New member
שבת שלום

1.אך היה השבוע?ארוך וקשה 2.שיר ששמעתם הכי הרבה השבוע?אמממ לא מכירים אותך 3.היה לכם מבחן השבוע? אך היה? כמה קיבלתם?הייתה לי בגרות ומבחן בלשון בבגרות 98 ובמבחן אממ 80+ 4.מה אתם מצפים משבוע הבא?שלא יהיה מתיש ושאני אצליח במתכונת

עונהה../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

אך היה השבוע?נחמד 2.שיר ששמעתם הכי הרבה השבוע?לא מכירים אותך 3.היה לכם מבחן השבוע? אך היה? כמה קיבלתם?מלא היסטוריה אנגלית תנ"ך מתמטיקה לא חילקו לנו 4.מה אתם מצפים משבוע הבא?שיהיה שקטט

טל

כרגע אין ממש שירשורי אופ כי לא ניתן לשרשר את הדברים שלא קשורים להראל להודעה שלך. אז כמה שפחות יותר טוב אבל לא נורא
1.אך היה השבוע?אה..בסדר
עבר לאט.. 2.שיר ששמעתם הכי הרבה השבוע?"לא מכירים אותך" 3.היה לכם מבחן השבוע? אך היה? כמה קיבלתם?היה 1000 מבחנים ובגרות אחת והלך סבבה-מחכה לציונים
4.מה אתם מצפים משבוע הבא?שיהיה קל בבגרות באנגלית יום שני

taloss

New member
ווואי גם לי יש יום שני בגרות באנגלית...

חחח שהיה לך בהצלחה... לי יש אנסי ומה לך יש?

שבת שלום ../images/Emo9.gif

1.אך היה השבוע? מעולה =] 2.שיר ששמעתם הכי הרבה השבוע? לא מכירים אותך- הראל מויאל
3.היה לכם מבחן השבוע? אך היה? כמה קיבלתם? אממ היו שתי מתכונות, בהיסטוריה ובאזרחות[היום] ועוד לא קיבלנו תוצאות.. אבל קיבלנו את המתכונות באנגלית [89] ומתמטיקה[87].. 4.מה אתם מצפים משבוע הבא? שאמא שלי תצא ממיון הבייתה כבר עם האחות הקטנטונת שלי
אני לא זוכרת אם כתבתי כאן או לא, אבל אתמול נולדה לי אחות =] קוראים לה אופל - OPAL ואתם יכולים לקרוא עליה קצת ולהגיב כאן- http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=meytalabed

bratz girl

New member
../images/Emo23.gif

שיהיה שבוע מעולה מלא מלא באהבה חיוכים וכיףףףףףףףף!

למעלה