של סוף.

המצעד השבועי רדיו אמצע הדרך 22.3...

שם השיר מבצע מקום הלילה יעבור ifty 1 ממי מירי מסיקה 2 בשבילך נוצרתי אייל גולן 3 עלייך ועליי שרית חדד 4 רוצה בנות חובבי ציון 5 ולמרות בעז שרעבי 6 מצחיק מידי יהודה סעדו 7 הכאב הזה עברי לידר ונינט טייב 8 אשם סינרגיה 9 שיר שמח אבי עברי 10 כשתבוא אהבה יהודית רביץ 11 אישה יפה פיני חדד 12 מכונת השירים הגדולה חמי רודנר 13 כמו גלים ברוח מורן קריתי 14 תראי עכשיו שרון חזיז 15 בין הצלילים מוש בן אר י 16 מתעורר מחדש לירון לב 17 זאת לא אהבה מומי לוי 18 לנוע איילה אינגדשט 19 את היחידה ניסים מרי 20 ג'וני אריק ברמן 21 בא מין השתיקה קובי אפללו 22 שלום לאמונות מירי מסיקה 23 המעגל שבור יוני רועה 24 זוחל בשקט טל גפני 25 חום ליבי מירי בוקעי 26 לילה של חורף סידי 27 מעבר למסך לירן טל וסגיב כהן 28 אנצל מוש בן ארי 29 בא-לו ילן שמחי וצביקה אברהם 30 הפינה לשיפוטכם נס אמיר פיי גוטמן 31 מתוקה ברק שלמה 32 אליה דין דין אביב 33 חתונה אתנית ערן ינקו וישראל ענבר 34 רכבת באירופה קרן פלס 35 לא חוזרת אור סיבוני 36

galevi

New member
עזרה

היי, אני עושה סרט על בחורה שעברה התעללות פיזית בילדותה,בסרט זה מספרת הילדה את כל שעבר עליה. הבעיה היא שאין שם לסרט.. נשמח לקבל הצעות! תודה רבה,גל

../images/Emo32.gif של סוף.

הודעות שלא עוסקות בעברי לידר - לשרשר לכאן. סופ"ש נעים, ושמישהו יעביר את מזג האוויר הדוחה הזה.

NoAmOoOsH

New member
אני לא יודעת מה איתכם.

אבל כל עוד אין גשם\לא קר אני מאושרתD: קיץ

בת 1986

New member
כן.. גמני!! אבל-

גם חם וגם אפור.. אז כאילו.. מה נסגר?? תחליטו......

o r a n o o s h

New member
עזרהה אננשייםם....

אני עושה על עברי עבודת גמר ואני צריכה לעשות סקר כזה על הקהל של עברי אז ישר חשבתי עלייכם. אז אם בא לכם להקדיש לי כמה דקות ולעזור לי אני אשמח מאוד. ככה- איזה שיר של עברי אתם הכי אוהבים ולמה (אפשר יותר מאחד אם בא לכם). האם אתם מזדהים עם הטקסטים שלו או מה גורם לכם להאזין לשירים שלו. ואת הגיל שלכם. אפשר גם במסרים או באימייל ([email protected]) תודה רבה רבה!! שבת שלום וחג שמח
אורן

אוקיי

השיר שאני הכי אוהבת של עברי הוא "כשהקיץ יבוא" לעיתים אני מזדהה עם הטקסטים זה משתנה עם מצבי הרוח עברי הוא אחד הזמרים שאני הכי מעריכה..ומלבד המויזקה יש גם את ספר השירים, שכיף לקרוא אותו תמיד.. (והגיל שלי אני בת 16)

:)

השיר שאני הכי אוהבת הוא "אישה ליוויתן" למה? כי אני פשוט מתחברת למילים, השיר יוצר לי איזשהו בסיס לתיאוריה שיש לי כבר המון זמן. מזדהה מאוד עם הטקסטים!!! אפשר לומר שזאת הסיבה העיקרית שאני שומעת אותו. כמובן שיש לו גם קול מדהים ומנגינה ובכלל האשיות והבן אדם הזה שמאחוריו יש המון שירים מרכזיים בחיים שלי הוא סיבה גדולה בפני עצמה אבל המילים. הם כ"כ אני. אני בת 18.

liron010

New member
עבודת גמר מטעם מה ?

שירים אהובים - "ואולי", "יום טוב" "ביום שמש יפה", "פרלמו", "כמה כוכב", "צוכה בוחקת" - ועוד צמצמתי =\ עברי הוא האומן עם הטקסטים והלחנים שהכי קל - לפחות לי - להתחבר אליהם, הם מדהימים בעיניי. אמיתיים ונכונים, תמיד בזמן, ותמיד אומרים לי הכל. יוצא לי להיות במצב לא משהו, אפילו בלי סיבה, לשמוע עברי, ולא רק להרגיש יותר טוב, אלא גם להבין מה קורה עם עצמי. בת 13
בהצלחה בעבודה !

o r a n o o s h

New member
בצפר, סוף כתה ח' תמיד מגישים אצלנו

עבודת גמר. תודה על שיתוף הפעולה
חג שמח

amitul17

New member
אחלו לי בהצלחה =]

היום ...אני ניגש לאודישנים מקווההההה שבעזרת המלך (-עברי- בחרתי היא "ביום שמש יפה" לאודישנים)...

Just Golan

New member
בהצלחה באודישין

בחרת בשיר האהוב עליי ביותר של עברי גם מבחינת מילים וגם מבחינת לחן... שיר שמעביר בי המון תחושות חיוביות...

למעלה