של סוף שבוע!

מאי 406

New member
../images/Emo32.gif של סוף שבוע!

מה המצב בננותיי?! הרבה זמן לא פיטפטנו לנו סתם פטפוטי סרק... אז מה שלומכן? איך עובר פורים? התחפשתן? מה אתן עושות היום בערב? אני תכננתי ללכת למסיבה אצל חברה, אבל כנראה שבסוף אני לא אלך... כי אני מצוננת וכל האף שלי אדום וסתום ורק חסר לי לעשות מעצמי צחוק לעיניי כל השכבה. אז אולי אני סתם אלך לקניון, נראה כבר... ד"א- קרה לי משהו מוזר. נראה לי שנדלקתי על טלפן של ערוץ הקניות. ועוד בלי לראות אותו! ההורים שלי הזמינו הרגע איזה מכשיר כושר (התחילו להשתולל בזמן האחרון..) ואמא שלי נתנה לי לדבר עם הטלפן עד שהיא תביא את האשראי... ובינתיים נתתי לו את האי מייל שלי והכל... ושאלתי אותו בן כמה הוא אז הוא אמר 23... ואני מסתדרת עם הגיל הזה אתם יודעים... והוא נשמע ממש חמוד! נראה לי עכשיו אני יתקשר כל יום לערוץ הקניות (שיחת חינם) רק בשביל לשמוע אותו... יש לו קול סקסי חבל"ז!
ממליצה גם לכם: 1-800-21-00-21 לבקש את עומרי.

שאלה בקשר לפורום

למה אין תמונה יפה של מויאל בכניסה לפורום וגלריות וקישורים כמו בכל פורום?

מאי 406

New member
תפני את זה לבת אל.

היא אמרה שבקרוב היא תתחיל לעבוד על זה...

bratz girl

New member
אני עדיין עובדת על זה..

אני פשוט צריכה לשאול את רינת משהו בקשר לזה בימים הקרובים זה יהיה!

מאי 406

New member
אפשר רק להעיר משהו?->

בתיאור של הפורום יש שיבוש במילה "להתעדכן" וזה נורא מציק לי בעין.... אם לא אכפת לך לתקן.... ואפשר לכתוב במקום "זוכה בתוכנית כוכב נולד 2 ובפסטיגל" -> "המנצח הגדול של כוכב נולד 2 וזוכה פסטיגל 2004!" (שישמע יותר מלכותי...) אבל זה סתם הצעות שלי... קחי בסבבה... חוץ מזה הכל מושלם!!!
ואיזה כיף שאני מופיעה ב"מחברי הפורום"! (רק למה הפכו אותי כבר ל-18?! חצופים!)

bratz girl

New member
מאיוש

לפי בקשתך
סידרתי ואני מקווה שעכשיו זה בסדר! "הערות יתקבלו בברכה"

M O R I A 15

New member
אה??????../images/Emo12.gif

אי אפשר לראות סרטונים דרך הפורום עצמו..
אם אתה רוצה סרטון מסויים של מויאלושששש.. תגיד לי.. ואם יש לי, אני אעלה לך אותו לכאן..
ואתה יכול לצפות בסרטון דרך המדיה ו\או הווינאמפ..

חחח נחמד לך

מקווה שתצליחו אהה ואיתי הכל טוב לא התחפשתי לכלום כי הייתי מושעת מבית צפר ולא היה לי למה להתחפש
ואממ בשבת היה ממש נחמד חוץ מקטע שבאו כמה בנים ערסים מכוערים והתחילו להציק לי ולחברות שלי. ואממ התקררתי אז עכשיו אני חולה. ומחר אני הולכת לעזריאלי הולך להיות צחוקים.

bratz girl

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

מה קורה?אני מקווה שהכל טוב.. השעה עכשיו 02:06 בלילה,כרגע סיימתי לעדכן את דך הכניסה של הפורום. אתן מוזמנות לצפות בו... לאט לאט אני יעדכן עוד כל מיני דברים.. למי שיש תמונות מהפסטיגל או של הראל בכלל ורואה שהן יהיו בגלריות שתשלח לי אותן! בנות,בנים שיהיה לכם שבועע מדהים!!

M O R I A 15

New member
אי אפשר להוסיף תמונות לבד?????../images/Emo12.gif

ועכשיו ראיתי את דף הכניסה של הפורום....
פשוט מושלםםםםםםםםםםםםם

למעלה