זו אני-נטלילוש מויאלוש החלפתי שם
נ נ ר ו ש New member 29/3/05 #6 ../images/Emo32.gif של יום שלישי... למרות שגם מחר יהיה אפשר לכתוב פה... וגם מחרתיים חשבתם פעם על המילה "גרנדיוזי" חחחחחחחחחחחחח פתאום חשבתי על זה ונקרעתי מצחוקקק חחחחחח וגם על המילה "אמפתיה" חחחח זה נשמע כמו מחלה או "אמבטייה"
../images/Emo32.gif של יום שלישי... למרות שגם מחר יהיה אפשר לכתוב פה... וגם מחרתיים חשבתם פעם על המילה "גרנדיוזי" חחחחחחחחחחחחח פתאום חשבתי על זה ונקרעתי מצחוקקק חחחחחח וגם על המילה "אמפתיה" חחחח זה נשמע כמו מחלה או "אמבטייה"
נ נ ר ו ש New member 29/3/05 #9 שאנ'לא אגיד איך את מתעללת בנחשים שלך... את בכלל לא שומרת עליהם ככה הם נדרסים לך בכביש... צק צק צק....
שאנ'לא אגיד איך את מתעללת בנחשים שלך... את בכלל לא שומרת עליהם ככה הם נדרסים לך בכביש... צק צק צק....
• •°• נעמה•°• New member 29/3/05 #10 שלא לדבר על שלך../images/Emo4.gif מטיילים ברחוב ונותנים לעוברים ושבים ללטף אותם ממש בושה דיי כבר תחליפי נושא! חרשנו יותר מדי על זה
שלא לדבר על שלך../images/Emo4.gif מטיילים ברחוב ונותנים לעוברים ושבים ללטף אותם ממש בושה דיי כבר תחליפי נושא! חרשנו יותר מדי על זה
נ נ ר ו ש New member 29/3/05 #11 לא רוצה../images/Emo11.gif זה כיף../images/Emo6.gif אבל סתם בשבילך.... "אני היא ריטה מנדולינה מיאו מיאו מיאו אני הרוסה ועייפולה מיאו מיאו מיאו" סתם סתם... צריך להמציא שיר
לא רוצה../images/Emo11.gif זה כיף../images/Emo6.gif אבל סתם בשבילך.... "אני היא ריטה מנדולינה מיאו מיאו מיאו אני הרוסה ועייפולה מיאו מיאו מיאו" סתם סתם... צריך להמציא שיר
• •°• נעמה•°• New member 29/3/05 #12 חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif בואי נעשה תחרות תמצאי שלושה שירים קדימה וגם אני אמציא נעשה דיסק שלם מלא ב'שירי סקופים'
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif בואי נעשה תחרות תמצאי שלושה שירים קדימה וגם אני אמציא נעשה דיסק שלם מלא ב'שירי סקופים'
נ נ ר ו ש New member 29/3/05 #13 חח.. אין לי כוח עכשיו../images/Emo4.gif בואי נגיד שעד מחר - 3 שירים מוכנים
• •°• נעמה•°• New member 29/3/05 #17 נרי כנסי דחוףףףףףף אני כזה שומעת עכשיו את פשוצקי- "ברגע אחד, באי הופיע, באי המוהו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נרי כנסי דחוףףףףףף אני כזה שומעת עכשיו את פשוצקי- "ברגע אחד, באי הופיע, באי המוהו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נ נ ר ו ש New member 29/3/05 #18 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם