של יום יום

angel151

New member
מה שלומכם יקיריי? אני לא מכירה

אתכם עדיין וקצת קשה לי להבין מי נגד מי כאן אבל מקווה שזה יהיה בסדר. מה שלומכם? איך הולך ? ומדוע הלבד הזה כל כך מרגיז וכל כך קשה איתו אבל כאשר מגיע כבר מישהוא אז .. הכל זוחל כי כבר לא רוצה.

נורית30

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

לא הייתי כאן מלאןת´לפים זמן... (אם בכלל עוד מישהו זוכר אותי..) בכל אופן אין לי הסבר הגיוני למה לא הייתי כאן, אבל עכשיו חזרתי וזה מה שחשוב. שבוע טוב לכולם.

בלי קשר למה שהיה קודם אתם חייבים

לאהוב זאת. מצב החומר: הישראלי ב-2002 עצבני יותר, שמן יותר ומעשן יותר מאת: מערכת Iwomen סקר משרד הבריאות שפורסם בעיתון ידיעות אחרונות מעלה מספר נתונים מדאיגים: אחד מכל חמישה ישראלים נמצא במתח תמידי; רוב האוכלוסיה סובל מהשמנת יתר או תת משקל; עם זאת, 70% הגדירו מצבם הבריאותי "טוב". הנתון המשמעותי ביותר שעולה מן הסקר הוא כי אחד מתוך 5 ישראלים שרוי במתח מתמיד. מפלס המתח של מר וגברת ישראלי עלו ללא הכר. ב-94 וב-96 רק 14% מהישראלים סבלו ממתח ואילו בשנת 2000 20% דיווחו כי הם חשים במתח רוב הזמן. גם בתחום התזונה מצבם של הישראלים מדאיג למדי: רק 38 אחוז מהגברים ו-42 מהנשים שומרים על משקל גוף תקין, החיוני לשמירה על בריאות תקינה. 56 אחוז מהגברים סובלים מהשמנה בדרגות חומרה שונות, ואילו 7 אחוזים נמצאים במצב של תת משקל. בקרב הנשים סובלות 42 אחוז מהשמנה, ואילו 17 אחוז נמצאות בתת משקל. בשנת 2000 סבלו רק חמישה אחוז מהגברים ו-15 אחוז מהנשים מתת משקל. שיעור המעשנים באוכלוסיה נותר קבוע, והוא עומד על 26 אחוז בממוצע. שיעור המעשנים הגבוה ביותר נרשם בקרב גברים בגילאי 52-44, והוא עומד על 40 אחוז. מדובר בעליה של ארבעה אחוז מאז שנת 2000. בקרב הנשים בגילאי 44-25 חלה ירידה משמעותית בשיעור המעשנות: רק 18 אחוז ב-2002 לעומת 29 אחוז בשנת 2000. יחד עם זאת, דיווחו 70 אחוז מן האוכלוסיה כי מצבם הבריאותי טוב. 22 אחוז הגדירו את מצבם "בינוני" ו-8 אחוז הגדירו את מצבם "לא טוב". 12/01/2003 13:14:13 סגול(עד מתי נמשיך לשקר לעצמינו)

angel151

New member
../images/Emo66.gifמה חדש היום שלא היה אתמול ?

בוקר טוב לכם חברים אהובים על הבוקר

maof

New member
אנגל את קצת מיתבלבלת

לפי דעתי אין כאן מי נגד מי !!!!!! כולם עבור כולם !!!!! הלבד שעובר על כל אחד לפעמים עושה גם דברים טובים צריך לראות גם את הצד החיובי בעינין..... זה הרגע לעשות את חשבון הנפש העצמי ולראות לאן מובילה הדרך?? תאמיני לי .....צריך לפעמים לעצור ולחשוב..... תיתפלאי לאיזה תשובות מגיעים שאת לבד ואין לחץ חיצוני לפתע רואים את האמת באור שונה....... מעוף

maof

New member
שלום נורית../images/Emo39.gif

לא אני לא זוכר אותך מלפני מלאן תאלפים זמן
אבל טוב לראות אותך חוזרת ......... מסקנה שהיה לך טוב כאן
אחרת לא היית חוזרת מעוף

maof

New member
דבר פשוט מאוד..........

יום שעובר לא חוזר......
ומחר ניקנה עוד אבוקדו.....
מעוף