יהודה התקשר אלייי
אוקיי מי שלא מכיר אותא, אני חופית מהפורום הרישמי\זמני של יהודה איו אתם פשוט לא מבינים איזה יום הזוי... אמרתי לכם שיהודה צריך להתקשר אליי לפני יטומיים...היומייים האלה עברו וכבר חשבתי שהוא לא ייתקשר קיצר לפני שעה היה לנו שיעור לשון, שיעור כזה מעייף ואז הפלאפון שלי צילצל (הוא לא היה על שקט) ראיתי שזה חסוי אב לא ממש התרגשתי כי גם הבית שלי חסוי וחשבתי שהתקשרו מהבית...קיצר יצאתי מהכיתה בלי להסס וחברות שלי והמורה בהלם...ואז.....אני מזהה את הקול המדהים הזה...ככה זה הלך: יהודה: שלוםםםםםםםם (בתוך חמוד כזה) אני: פותחת את הדלת של הכיתה כדי לרמוז להם ואז חברה שלי יוצאת וכל הכיתה בהלם אני: "אימאלה" יהודה: "חחח חופית?" אני: "די אני לא מאמינה" (משחקת אותה רגועה) חברה שלי באה ואני שמה אותו על רמקול יהודה:" שמעתי שהיה לך יום הלדת השבוע, מצטער שלא התקשרתי קודם רק עכשיו ראיתי את ההודעה" אני: "כן" יהודה: " רציתי לאחל לך את כל הטוב שבעולם, תכבישי את העולם," (ואחרי כל מילה הוא אומר "מאמי שלי" כפרה עלייך") אני: "תודה" אני: יהודה אתהלא מאמין כמה חיכיתי לשיחה הזאת, עשיתי לי את השנה" יהודה: "חח תודה כפרה שלי, כפרה עלייך אני: "תמיד תדע שהפורום עומד מאחורייך ותמשיך ללכת רק בדרך שלך" יהודה: תודה מאמי שלי יהודה: "אז בת כמה את"? אני: "18" יהודה: מתפלא..."וואי אז את כבר אישה" אני: כן... יהודה: "אל תפסיקי לחייך לכולם, רק תהני" אני: וואי אתה לא מאמין איך אני מרגישה עכשיו" יהודה: מאיפה את? אני: כפר סבא יהודה: את כפר סבאית אני: כן... יהודה: טוב מאמי שלי אני בטוח שניפגש מתישהו אני: בטוח יהודה: אוהב אותך, המון נשיקות ומזל טוב מאמי שלי אני: תודה, וד"ש לנינט יהודה: תודה מאמי אני ימסור!חחח ואיך שחזרתי לכיתה אני קולטתץ את הכל החברות שלי צוחקות ואז המורה עושה לי "יהודה לו הא?" אני כזה כן...בקושי נושמת....אז היא אמרת "אני צריכה להתרגש שיהודה לוי התקשר דווקא בשיעור שלי, שיעור לשון" חחח וכל הכיתה נקרעת.... ואז התחילו לעשות שיחה על מפורסמים וזה, והיא עשתה לנו הרצאה על כל עולם הזוהר..חחח ואז הפלאפון שלי שוב צילצל אז המורה שלי אומרת "עכשיו נינט"....יאוו זה היה הכי הזוי בעולם!! המורה אמרה שצריך להכניס את הקטע הה להכתרה חחחחח היא כל שניה עושה לי "חופית תתקרקעי" יענו תחזרי לקרקע אין אין על הבן אדם הזה...עצם זה שהוא התקשר בזמן שהוא הכי עסו זה כבר מראה את האופי המדהים שלו! דיברנו איזה 5 דקות! אני לא מגזימה! והוא היה על רמקול כדי שיאמינו לי _________________