של חמישי כל מה שלא קשור לאורי לכאן כל השאר ייעלם בקסמים של אורי יומטוב ובהצלחה לכל הנבחנים
N Nofar723 New member 17/11/05 #1 ../images/Emo32.gifשל חמישי כל מה שלא קשור לאורי לכאן כל השאר ייעלם בקסמים של אורי יומטוב ובהצלחה לכל הנבחנים
../images/Emo32.gifשל חמישי כל מה שלא קשור לאורי לכאן כל השאר ייעלם בקסמים של אורי יומטוב ובהצלחה לכל הנבחנים
M m i r u s h i New member 17/11/05 #5 לילה טוב ויום טוב לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif מסדרת כמה עיניינים וטסה למיטה
ש שושית המתוקית New member 17/11/05 #6 בוקר טוב לכולם שיהיה לכם יום נעים והמון בהצלחה לנבחנים! ואל תשכחו להצביע למסך הזהב
N Nofar723 New member 17/11/05 #11 אני עוזבת../images/Emo7.gif אני עוזבת אתכם עד יום ראשון אנחנו עושים שיפוץ בבית ואנחנו עוברים דירה והטכנאים באים רק ביום ראשון... אני אתגעגע נופר
אני עוזבת../images/Emo7.gif אני עוזבת אתכם עד יום ראשון אנחנו עושים שיפוץ בבית ואנחנו עוברים דירה והטכנאים באים רק ביום ראשון... אני אתגעגע נופר
O oshriti123 New member 17/11/05 #15 יומטוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif שלשום+אתמול היה לנו טיול שנתי והיום בטוח אף אחד לא יבוא גם כי כולם בטח עייפים וגם כי זה רק לשלוש שעות...אז למרות שלא הייתי בטיול לא הלכתי כי גם ככה ישחררו אותנו
יומטוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif שלשום+אתמול היה לנו טיול שנתי והיום בטוח אף אחד לא יבוא גם כי כולם בטח עייפים וגם כי זה רק לשלוש שעות...אז למרות שלא הייתי בטיול לא הלכתי כי גם ככה ישחררו אותנו