M McBlack New member 16/9/05 #109 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif
S scudnick New member 13/9/05 #15 או או או! גם אני מתחדש!../images/Emo9.gif ההורים שלי קנו לי בספרד איזה דיסק של בליינד, רק שהם לא יודעים איזה משהו מ96...?
או או או! גם אני מתחדש!../images/Emo9.gif ההורים שלי קנו לי בספרד איזה דיסק של בליינד, רק שהם לא יודעים איזה משהו מ96...?
T The legendary DuDe New member 13/9/05 #25 96? אם זה 96 אז זה חייב להיות the forgotten tales. דיסק חזק תתחדש בעל
M Musta Susi New member 14/9/05 #29 אווו, זה האוסף../images/Emo152.gif נכון העטיפה שלו היא שולטת? והCovers יפים
P psychoit New member 13/9/05 #20 תתחדש ותהנה מוריסון../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif מי אלה?
T The legendary DuDe New member 13/9/05 #26 להקה פינית, הם להקת פאוור ספיד מטאל וויט' הארש ווקאלז, (בעל בשבילך ) והם ממש טובים ויש לי את כל הדיסקים שלהם מקוריים, ועכשיו עוד אחד ותודה!
להקה פינית, הם להקת פאוור ספיד מטאל וויט' הארש ווקאלז, (בעל בשבילך ) והם ממש טובים ויש לי את כל הדיסקים שלהם מקוריים, ועכשיו עוד אחד ותודה!
פ פונצית גירל האמיתית New member 13/9/05 #27 נמממ כמה משעשע שכולם קוראים להם ככה אבל הלהקה עצמה מתעבת פאוור ומכחישה כל קשר אל סגנון זה. *משועשעת*
B Blade Of Fire New member 13/9/05 #22 ../images/Emo32.gifשלישי אמצע שבוע נהדר לכולכם. הפעם האוף מוקדש ל... יעל! כי כולנו אוהבים אותך יעלי למרות שאת לא מנהלת יותר תבלו בהמשך השבוע, כי אני פתחתי אותו בצורה צולעת עם צינון
../images/Emo32.gifשלישי אמצע שבוע נהדר לכולכם. הפעם האוף מוקדש ל... יעל! כי כולנו אוהבים אותך יעלי למרות שאת לא מנהלת יותר תבלו בהמשך השבוע, כי אני פתחתי אותו בצורה צולעת עם צינון
B Blade Of Fire New member 14/9/05 #30 משו שכתבתי לאחרונה... קשור-לא קשור לפורום... הסיום קצת צולע אבל.. נו... תקרוא ותחוו דעת... אולי.. אם מישו בכלל ייקרא את זה....
משו שכתבתי לאחרונה... קשור-לא קשור לפורום... הסיום קצת צולע אבל.. נו... תקרוא ותחוו דעת... אולי.. אם מישו בכלל ייקרא את זה....
ס סער טובי New member 15/9/05 #47 תגידו לי מזל טוב זונות P: קניתי גיטרה חשמלית חדשה של קורט, סדרת X, שני האמבקרים שחורה כוסית סאונד מעולה
תגידו לי מזל טוב זונות P: קניתי גיטרה חשמלית חדשה של קורט, סדרת X, שני האמבקרים שחורה כוסית סאונד מעולה
פ פונצית גירל האמיתית New member 15/9/05 #51 תחדש מותק! ../images/Emo24.gif לא אמרת שאתה קונה SX? מנועה, אם אתה עוד כר מי זאת.