שלישי

linoy7

New member
../images/Emo32.gifשלישי../images/Emo41.gif

היום היה לנו בריכה. היה יותר טוב מאתמול אבל עדיין היה את הילד הקטן והמעצבן הזה שבורח כל הזמן
הם היו בבריכה, השתוללו, הוציאו אנרגיות ואנחנו רק מסביב לבריכה
אה כן, והיו מדריכים איתם בפנים
אבל עדיין בא לי להרביץ למישהו
אמממ.. מחר צו ראשון
יומטוב

just adiki

New member
הו הו צו ראשון

שיהיה לך בכיף
את הולכת עם חברה? או מישהו מוכר?

just adiki

New member
לא נורא..

זה לא כזה משנה,מכירים שם אנשים
אני אומנם הייתי עם חברה שלי וחיכינו אחת לשניה אבל היא נכנסה לפניי והייתי צריכה לחכות עוד בחוץ גם פעם אחת שעה וחצי
אז חוץ מזה שזה יותר נחמד זה לא משנה הרבה.

linoy7

New member
כן.. הבנתי שמכירים שם בנות. במיוחד כשמחכים../images/Emo41.gif

לתור של הבדיקות גופניות, אז כולן מובכות וזה..

just adiki

New member
זה גם שטויות..

זה שבדק אותי היה ממש חמוד חח.. והבדיקות באמת שטויות.. ..

linoy7

New member
חברה שלי אמרה שכל אחת שהייתה שם התפקעה../images/Emo41.gif

מצחוק
הרופאה עשתה קולות כאלה על הבטן או משו

TheIs258

New member
חמוד?../images/Emo98.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הוא היה נחמד אליך כשהתפשטת?

TheIs258

New member
זה אומר שלא?../images/Emo12.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חחח ליני סובלת כמו שנה שעברה../images/Emo24.gif

יהיה טוב בהצלחה מחר
ליני קשיש... מחר לי יש יום בריכה חחחחחחחח אני במחנה אימונים הזה של הקבוצה שלי ומחר יום בריכה
זה כ"כ מעייףףףף
!! זה גם אימונים בחדר כושר וגם אימוני כדורעף...מ8 בבוקר עד 1 אבל רק ב2 אני בבית כי זה פאקינג שעה הליכה משם עד לבית שלי^%^%%$^$ מקודם חברות התקשרו אמרו לי לבוא לקניון אבל אין לי כח אני ממש עייפה חוץ מזה אתמול הייתי

linoy7

New member
אני?! קשישה?! לא נכון../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

תודה!

cate71

New member
שלוםםםם

חחחחח אתמול היתי בהופעה של סנרגיה ומירי מסיקהה היה דיי מעפןן באתי לשם ב6 כמו שאמרו וההופעות התחילו רק ב7 וחציייי עד השעה 11 בערך שרוו סתם זמריםםםםםם.לא מוכריםם בעעעע והיה משעמם טיליםם אמממ ב11 סינרגיה עלו לבמה והיה שמחחחח!!! אבל לצערי ב11 וחצי היתי צריכה כבר ללכת כי היה לי אוטובוס אחרון לשדרותת!!!!!! אוףף את מירי מסיקהה לא ראיתי..באסההה!! אממ היום היתי בקולנוע חחח הלכו עם ידידים וחברות לראות שרק שלוש..חיחיחיח היה מצחיק ביותרר מלא ילדים קטנים בני 12 13 ואנחנו 16 18..חחחחח לא נורא זרקנו[מגעילים] על הילדים פופקורן וכל מיני דברים צחקו כמו משוגעים "בכינו" בקול רם בקיצור עשינו שטויות היה כייףףף!!!!!!!!1

linoy7

New member
../images/Emo6.gifשמחה שנהנית../images/Emo24.gif איך היה הסרט עצמו?../images/Emo41.gif

שווה ללכת לראות?

למעלה