שלום,

GalBatz

New member
../images/Emo32.gifשלום,

הבחנתי בזה קצת באיחור...P: בכל מקרה - קוראים לי גל ואני עורכת עבודה במדעי החברה כיחידה חמישית לבגרות. אשמח אם תוכלו לעזור לי במחקר ולענות לי על מספר שאלות. התשובות הן אנונימיות ולצורכי מחקר בלבד. את התשובות אפשר לפרסם כאן בתגובה או לשלוח לי במסר או במייל - [email protected] תודה!
גיל: ____ א. בחרו בתשובה הנכונה לגביכם: 1. אני משתמש באינטרנט מעל 25 שעות בשבוע למטרות שאינן עבודה. א. כן ב.לא 2. כשאני נמצא רחוק מהמחשב אני לעיתים מרגיש תחושות של דיכאון, חרדה או ריקנות. א. כן ב.לא 3. השימוש באינטרנט הוא מרכיב מרכזי בחיי. א. כן ב.לא ב. דרגו את מידת נכונות ההיגדים הבאים לגביכם - מסכים מאוד, מסכים, לא מסכים, לא מסכים בכלל: 1. אני חושב שאדם לא יכול להסתדר ללא חברים שיתמכו בו. 2. אני מרגיש שהקשר שלי עם חבריי אינו מספיק קרוב ומשמעותי. 3. אני תמיד משתף חברים במה שעובר עליי. 4. לדעתי, חברות וירטואלית לא יכולה להשתוות לחברות אמיתית. 5. אני נוטה להרגיש תחושות של בדידות ודיכאון. 6. אני מרגיש שבכל מצב יהיה לי חבר שיוכל לתמוך בי ולעודד אותי. 7. כשאני מדבר עם אנשים ישנן הרבה שתיקות מביכות. 8. אני פוחד מלפתוח בשיחה עם אנשים. 9. מעגל החברים הקרוב שלי הוא די קטן. 10. שיחות ומפגשים עם אנשים גורמים לי להרגיש שמח. 11. אני נתקל בקשיים ביצירת קשרים עם אנשים שאני לא מכיר. 12. אני חושב שאנשים לא מצליחים להבין אותי ולכן אני לא מצליח להיות חלק מהחברה שסובבת אותי. 13. אני חושב שתמיד אפשר למצוא נושאי שיחה עם כל אדם. 14. אני מעדיף להיות לבד מאשר להיות בחברת אנשים. 15. כשנמצאים בחבורות גדולות אני תמיד במרכז העניינים.

MispIaced

New member
להלהלה

גיל: 15 א. בחרו בתשובה הנכונה לגביכם: 1. אני משתמש באינטרנט מעל 25 שעות בשבוע למטרות שאינן עבודה. ב.לא 2. כשאני נמצא רחוק מהמחשב אני לעיתים מרגיש תחושות של דיכאון, חרדה או ריקנות. ב.לא 3. השימוש באינטרנט הוא מרכיב מרכזי בחיי. א. כן ב. דרגו את מידת נכונות ההיגדים הבאים לגביכם - מסכים מאוד, מסכים, לא מסכים, לא מסכים בכלל: 1. אני חושב שאדם לא יכול להסתדר ללא חברים שיתמכו בו. לא מסכים 2. אני מרגיש שהקשר שלי עם חבריי אינו מספיק קרוב ומשמעותי. מסכים 3. אני תמיד משתף חברים במה שעובר עליי. לא מסכים בכלל 4. לדעתי, חברות וירטואלית לא יכולה להשתוות לחברות אמיתית. תלוי אם נפגשים אם אותו בן אדם או שסתם מדברים במסנג'ר\אייסי\פורומים. 5. אני נוטה להרגיש תחושות של בדידות ודיכאון. מסכים מאוד. 6. אני מרגיש שבכל מצב יהיה לי חבר שיוכל לתמוך בי ולעודד אותי. לא מסכים בכלל 7. כשאני מדבר עם אנשים ישנן הרבה שתיקות מביכות. מסכים 8. אני פוחד מלפתוח בשיחה עם אנשים. לא מסכים 9. מעגל החברים הקרוב שלי הוא די קטן. מסכים מאוד. הוא דיי לא קיים. 10. שיחות ומפגשים עם אנשים גורמים לי להרגיש שמח. מסכים 11. אני נתקל בקשיים ביצירת קשרים עם אנשים שאני לא מכיר. לא מסכים 12. אני חושב שאנשים לא מצליחים להבין אותי ולכן אני לא מצליח להיות חלק מהחברה שסובבת אותי. מסכים 13. אני חושב שתמיד אפשר למצוא נושאי שיחה עם כל אדם. לא מסכים בכלל 14. אני מעדיף להיות לבד מאשר להיות בחברת אנשים. לא מסכים 15. כשנמצאים בחבורות גדולות אני תמיד במרכז העניינים. לא מסכים בכלל.

We all die

New member
חסר כותרת..

גיל: 15 א. בחרו בתשובה הנכונה לגביכם: 1. אני משתמש באינטרנט מעל 25 שעות בשבוע למטרות שאינן עבודה. א. כן 2. כשאני נמצא רחוק מהמחשב אני לעיתים מרגיש תחושות של דיכאון, חרדה או ריקנות. ב.לא 3. השימוש באינטרנט הוא מרכיב מרכזי בחיי. א. כן ב. דרגו את מידת נכונות ההיגדים הבאים לגביכם - מסכים מאוד, מסכים, לא מסכים, לא מסכים בכלל: 1. אני חושב שאדם לא יכול להסתדר ללא חברים שיתמכו בו. לא מסכימה 2. אני מרגיש שהקשר שלי עם חבריי אינו מספיק קרוב ומשמעותי. מסכימה 3. אני תמיד משתף חברים במה שעובר עליי. לא מסכימה 4. לדעתי, חברות וירטואלית לא יכולה להשתוות לחברות אמיתית. מסכימה 5. אני נוטה להרגיש תחושות של בדידות ודיכאון. מסכימה 6. אני מרגיש שבכל מצב יהיה לי חבר שיוכל לתמוך בי ולעודד אותי. מסכימה מאוד 7. כשאני מדבר עם אנשים ישנן הרבה שתיקות מביכות. לא מסכימה 8. אני פוחד מלפתוח בשיחה עם אנשים. לא מסכימה 9. מעגל החברים הקרוב שלי הוא די קטן. מסכימה מאוד 10. שיחות ומפגשים עם אנשים גורמים לי להרגיש שמח. מסכימה מאוד 11. אני נתקל בקשיים ביצירת קשרים עם אנשים שאני לא מכיר. מסכימה 12. אני חושב שאנשים לא מצליחים להבין אותי ולכן אני לא מצליח להיות חלק מהחברה שסובבת אותי. מסכימה מאוד 13. אני חושב שתמיד אפשר למצוא נושאי שיחה עם כל אדם. מסכימה 14. אני מעדיף להיות לבד מאשר להיות בחברת אנשים. לא מסכימה 15. כשנמצאים בחבורות גדולות אני תמיד במרכז העניינים. לא מסכימה בכלל

Maddie

New member
אהמ../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif

גיל: 14 א. בחרו בתשובה הנכונה לגביכם: 1. אני משתמש באינטרנט מעל 25 שעות בשבוע למטרות שאינן עבודה. ב.לא 2. כשאני נמצא רחוק מהמחשב אני לעיתים מרגיש תחושות של דיכאון, חרדה או ריקנות. ב.לא 3. השימוש באינטרנט הוא מרכיב מרכזי בחיי. ב.לא [מוזיקה
] ב. דרגו את מידת נכונות ההיגדים הבאים לגביכם - מסכים מאוד, מסכים, לא מסכים, לא מסכים בכלל: 1. אני חושב שאדם לא יכול להסתדר ללא חברים שיתמכו בו.מסכים מאוד 2. אני מרגיש שהקשר שלי עם חבריי אינו מספיק קרוב ומשמעותי.לא מסכים 3. אני תמיד משתף חברים במה שעובר עליי.לא מסכים 4. לדעתי, חברות וירטואלית לא יכולה להשתוות לחברות אמיתית.לא מסכים בכלל, יש לי חברה וירטואלית [גרה לידי, אבל עוד לא נפגשנו,] והיא מהחברות הכי טובות שלי :\ 5. אני נוטה להרגיש תחושות של בדידות ודיכאון.לא מסכים בכלל 6. אני מרגיש שבכל מצב יהיה לי חבר שיוכל לתמוך בי ולעודד אותי.מסכים 7. כשאני מדבר עם אנשים ישנן הרבה שתיקות מביכות.מסכים 8. אני פוחד מלפתוח בשיחה עם אנשים.לא מסכים בכלל 9. מעגל החברים הקרוב שלי הוא די קטן.לא מסכים 10. שיחות ומפגשים עם אנשים גורמים לי להרגיש שמח.מסכים מאוד 11. אני נתקל בקשיים ביצירת קשרים עם אנשים שאני לא מכיר.לא מסכים בכלל 12. אני חושב שאנשים לא מצליחים להבין אותי ולכן אני לא מצליח להיות חלק מהחברה שסובבת אותי.לא מסכים בכלל 13. אני חושב שתמיד אפשר למצוא נושאי שיחה עם כל אדם.מסכים מאוד 14. אני מעדיף להיות לבד מאשר להיות בחברת אנשים.לא מסכים 15. כשנמצאים בחבורות גדולות אני תמיד במרכז העניינים.לא מסכים

PerfectSP

New member
יאיD: ../images/Emo190.gif

חחח המחנכת שלי היא מורה למדעי החברה><' א. בחרו בתשובה הנכונה לגביכם: 1. אני משתמש באינטרנט מעל 25 שעות בשבוע למטרות שאינן עבודה. א. כן ב.לא 2. כשאני נמצא רחוק מהמחשב אני לעיתים מרגיש תחושות של דיכאון, חרדה או ריקנות. א. כן ב.לא 3. השימוש באינטרנט הוא מרכיב מרכזי בחיי. א. כן ב.לא ב. דרגו את מידת נכונות ההיגדים הבאים לגביכם - מסכים מאוד, מסכים, לא מסכים, לא מסכים בכלל: 1. אני חושב שאדם לא יכול להסתדר ללא חברים שיתמכו בו. מסכימה 2. אני מרגיש שהקשר שלי עם חבריי אינו מספיק קרוב ומשמעותי. מסכימה חלקית 3. אני תמיד משתף חברים במה שעובר עליי. לא מסכימה 4. לדעתי, חברות וירטואלית לא יכולה להשתוות לחברות אמיתית. לא מסכימה 5. אני נוטה להרגיש תחושות של בדידות ודיכאון. לא מסכימה 6. אני מרגיש שבכל מצב יהיה לי חבר שיוכל לתמוך בי ולעודד אותי. מסכימה 7. כשאני מדבר עם אנשים ישנן הרבה שתיקות מביכות. לא מסכימה 8. אני פוחד מלפתוח בשיחה עם אנשים. לא מסכימה 9. מעגל החברים הקרוב שלי הוא די קטן. לא מסכימה 10. שיחות ומפגשים עם אנשים גורמים לי להרגיש שמח. מסכימה מאוד 11. אני נתקל בקשיים ביצירת קשרים עם אנשים שאני לא מכיר. לא מסכימה 12. אני חושב שאנשים לא מצליחים להבין אותי ולכן אני לא מצליח להיות חלק מהחברה שסובבת אותי. לא מסכימה 13. אני חושב שתמיד אפשר למצוא נושאי שיחה עם כל אדם. מסכימה 14. אני מעדיף להיות לבד מאשר להיות בחברת אנשים. לא מסכימה 15. כשנמצאים בחבורות גדולות אני תמיד במרכז העניינים.מסכימה חלקית

בגלל שגם אני בקרוב אצטרך לפרסם שאלונים כאלה..

גיל: _18_ א. בחרו בתשובה הנכונה לגביכם: 1. אני משתמש באינטרנט מעל 25 שעות בשבוע למטרות שאינן עבודה. א. כן 2. כשאני נמצא רחוק מהמחשב אני לעיתים מרגיש תחושות של דיכאון, חרדה או ריקנות. ב.לא 3. השימוש באינטרנט הוא מרכיב מרכזי בחיי. א. כן ב. דרגו את מידת נכונות ההיגדים הבאים לגביכם - מסכים מאוד, מסכים, לא מסכים, לא מסכים בכלל: 1. אני חושב שאדם לא יכול להסתדר ללא חברים שיתמכו בו. מסכים 2. אני מרגיש שהקשר שלי עם חבריי אינו מספיק קרוב ומשמעותי. מסכים 3. אני תמיד משתף חברים במה שעובר עליי. לא מסכים 4. לדעתי, חברות וירטואלית לא יכולה להשתוות לחברות אמיתית. לא מסכים 5. אני נוטה להרגיש תחושות של בדידות ודיכאון. מסכים מאוד 6. אני מרגיש שבכל מצב יהיה לי חבר שיוכל לתמוך בי ולעודד אותי. לא מסכים 7. כשאני מדבר עם אנשים ישנן הרבה שתיקות מביכות. לא מסכים 8. אני פוחד מלפתוח בשיחה עם אנשים. מסכים 9. מעגל החברים הקרוב שלי הוא די קטן. מסכים 10. שיחות ומפגשים עם אנשים גורמים לי להרגיש שמח. מסכים 11. אני נתקל בקשיים ביצירת קשרים עם אנשים שאני לא מכיר. מסכים מאוד 12. אני חושב שאנשים לא מצליחים להבין אותי ולכן אני לא מצליח להיות חלק מהחברה שסובבת אותי. מסכים 13. אני חושב שתמיד אפשר למצוא נושאי שיחה עם כל אדם. מסכים 14. אני מעדיף להיות לבד מאשר להיות בחברת אנשים. לא מסכים 15. כשנמצאים בחבורות גדולות אני תמיד במרכז העניינים. לא מסכים בכלל

AnNa ChAn

New member
עונה ../images/Emo129.gif

גיל:14 א. בחרו בתשובה הנכונה לגביכם: 1. אני משתמש באינטרנט מעל 25 שעות בשבוע למטרות שאינן עבודה. ב.לא 2. כשאני נמצא רחוק מהמחשב אני לעיתים מרגיש תחושות של דיכאון, חרדה או ריקנות. א. כן 3. השימוש באינטרנט הוא מרכיב מרכזי בחיי. א. כן ב. דרגו את מידת נכונות ההיגדים הבאים לגביכם - מסכים מאוד, מסכים, לא מסכים, לא מסכים בכלל: 1. אני חושב שאדם לא יכול להסתדר ללא חברים שיתמכו בו. לא מסכימה כלל 2. אני מרגיש שהקשר שלי עם חבריי אינו מספיק קרוב ומשמעותי. לא מסכימה בכלל 3. אני תמיד משתף חברים במה שעובר עליי. מסכימה 4. לדעתי, חברות וירטואלית לא יכולה להשתוות לחברות אמיתית. מסכימה 5. אני נוטה להרגיש תחושות של בדידות ודיכאון. מסכימה 6. אני מרגיש שבכל מצב יהיה לי חבר שיוכל לתמוך בי ולעודד אותי. מסכימה 7. כשאני מדבר עם אנשים ישנן הרבה שתיקות מביכות. לא מסכימה 8. אני פוחד מלפתוח בשיחה עם אנשים. לא מסכימה 9. מעגל החברים הקרוב שלי הוא די קטן. לא מסכימה 10. שיחות ומפגשים עם אנשים גורמים לי להרגיש שמח. מסכימה מאוד D: 11. אני נתקל בקשיים ביצירת קשרים עם אנשים שאני לא מכיר. לא מסכימה 12. אני חושב שאנשים לא מצליחים להבין אותי ולכן אני לא מצליח להיות חלק מהחברה שסובבת אותי. מסכימה 13. אני חושב שתמיד אפשר למצוא נושאי שיחה עם כל אדם. מסכימ מאוד 14. אני מעדיף להיות לבד מאשר להיות בחברת אנשים. לא מסכימה 15. כשנמצאים בחבורות גדולות אני תמיד במרכז העניינים. מסכימה

Billy Shirs

New member
נו מילא...

גיל: 16 א. בחרו בתשובה הנכונה לגביכם: 1. אני משתמש באינטרנט מעל 25 שעות בשבוע למטרות שאינן עבודה. ב.לא 2. כשאני נמצא רחוק מהמחשב אני לעיתים מרגיש תחושות של דיכאון, חרדה או ריקנות. ב.לא 3. השימוש באינטרנט הוא מרכיב מרכזי בחיי. א. כן ב. דרגו את מידת נכונות ההיגדים הבאים לגביכם - מסכים מאוד, מסכים, לא מסכים, לא מסכים בכלל: 1. אני חושב שאדם לא יכול להסתדר ללא חברים שיתמכו בו. לא מסכים 2. אני מרגיש שהקשר שלי עם חבריי אינו מספיק קרוב ומשמעותי. לא מסכים 3. אני תמיד משתף חברים במה שעובר עליי. מסכים 4. לדעתי, חברות וירטואלית לא יכולה להשתוות לחברות אמיתית. מסכים 5. אני נוטה להרגיש תחושות של בדידות ודיכאון. לא מסכים 6. אני מרגיש שבכל מצב יהיה לי חבר שיוכל לתמוך בי ולעודד אותי. מסכים מאוד 7. כשאני מדבר עם אנשים ישנן הרבה שתיקות מביכות. מסכים 8. אני פוחד מלפתוח בשיחה עם אנשים. לא מסכים 9. מעגל החברים הקרוב שלי הוא די קטן. לא מסכים 10. שיחות ומפגשים עם אנשים גורמים לי להרגיש שמח. מסכים 11. אני נתקל בקשיים ביצירת קשרים עם אנשים שאני לא מכיר. מסכים 12. אני חושב שאנשים לא מצליחים להבין אותי ולכן אני לא מצליח להיות חלק מהחברה שסובבת אותי. לא מסכים 13. אני חושב שתמיד אפשר למצוא נושאי שיחה עם כל אדם. לא מסכים 14. אני מעדיף להיות לבד מאשר להיות בחברת אנשים. מסכים 15. כשנמצאים בחבורות גדולות אני תמיד במרכז העניינים. לא מסכים (אה, ואם זה משנה, אני בת. סתם כתבתי בזכר מטעמי נוחות.)

Slow Cheetah

New member
אני מניחה ששאלת החקר שלך היא השפעת

המחשב והאינטרנט על בני נוער או משהו כזה, נכון?
אני לומדת מדעי החברה
יו, נתת לי גם רעיון!
(יש לי עבודה להתחיל לעשות
)

הכלפתי כינוי!../images/Emo187.gif

זאת We all die שיניתי כי שאנתי את הכינוי הקודם.. אממ זהו..

sweet shir

New member
מממ~

גיל: 15 א. בחרו בתשובה הנכונה לגביכם: 1. אני משתמש באינטרנט מעל 25 שעות בשבוע למטרות שאינן עבודה. א. כן 2. כשאני נמצא רחוק מהמחשב אני לעיתים מרגיש תחושות של דיכאון, חרדה או ריקנות. ב.לא 3. השימוש באינטרנט הוא מרכיב מרכזי בחיי. א. כן ב. דרגו את מידת נכונות ההיגדים הבאים לגביכם - מסכים מאוד, מסכים, לא מסכים, לא מסכים בכלל: 1. אני חושב שאדם לא יכול להסתדר ללא חברים שיתמכו בו. מסכימה מאוד. 2. אני מרגיש שהקשר שלי עם חבריי אינו מספיק קרוב ומשמעותי. לא מסכימה בכלל. 3. אני תמיד משתף חברים במה שעובר עליי. מסכימה מאוד. 4. לדעתי, חברות וירטואלית לא יכולה להשתוות לחברות אמיתית. מסכימה. 5. אני נוטה להרגיש תחושות של בדידות ודיכאון. לא מסכימה. 6. אני מרגיש שבכל מצב יהיה לי חבר שיוכל לתמוך בי ולעודד אותי. מסכימה מאוד. 7. כשאני מדבר עם אנשים ישנן הרבה שתיקות מביכות. לא מסכימה. 8. אני פוחד מלפתוח בשיחה עם אנשים. לא מסכימה. 9. מעגל החברים הקרוב שלי הוא די קטן. מסכימה. (4 זה קטן, לא?) 10. שיחות ומפגשים עם אנשים גורמים לי להרגיש שמח. מסכימה מאוד. 11. אני נתקל בקשיים ביצירת קשרים עם אנשים שאני לא מכיר. לא מסכימה. 12. אני חושב שאנשים לא מצליחים להבין אותי ולכן אני לא מצליח להיות חלק מהחברה שסובבת אותי. לא מסכימה. 13. אני חושב שתמיד אפשר למצוא נושאי שיחה עם כל אדם. מסכימה. 14. אני מעדיף להיות לבד מאשר להיות בחברת אנשים. לא מסכימה בכלל. 15. כשנמצאים בחבורות גדולות אני תמיד במרכז העניינים. לא מסכימה.

למעלה